.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: ot4aqna!

sladka_f
    Guest

ot4aqna!

priqtelq mi vseki pyt mi svur6va v ustata, ima li opastnost da zabremeneq ? da bqgam li za postinor ? kajete kakvo da pravq, ot4aqna sym !

Голям фен
    hahahahahahahahha ti v chas li si e macka ?haahhah nemoga da razbera pri polojenie che nito znaete kak da se pazite nito pak ot kakvo trqbva da se pazite hodite da se perete na lqvo i na dqsno Mngoo qsno che nemojesh !
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Guest
    ne, nqma nikakva opasnost, ne se trevoji. Hranosmilatelnata i polovata sistema imat razli4ni pyti6ta i spermatozoidite NE mogat da popadnat ot ednata v drugata

Абсолютно никаква вероятност няма..Бъди спокойна..

-

И както казва един колега-клубар "ако това не е поредната тема ебавка" направо че взимам пистолета и се застрелвам.
    ДЕЦА ВЗЕМЕТЕ НАУЧЕТЕ АНАТОМИЯТА НА ЧОВЕШКОТО ТЯЛО И РАЗЛИЧНИТЕ СИСТЕМИ, КОИТО ГО ИЗГРАЖДАТ И ЧАК ТОГАВА ЗАПОЧВАЙТЕ ДА ВОДИТЕ ПОЛОВ ЖИВОТ - ДА СМУЧЕТЕ, ДА ГЪЛТАТЕ И ДА ЗАБРЕМЕНЯВАТЕ ЧРЕЗ ГЪЛТАНЕ...Другия път му дай да ти свърши в дупето и пак ела да попиташ дали не можеш да забременееш !!!
    Ей, аман...Почвам да се ядосвам вече...То е човешко донякъде, ама чак пък дотам...Направо да се заключва темата, 1000 пъти едни и същи глупави теми...
    Why am I fighting to live, if I'm just living to fight
    Why am I trying to see, when there aint nothing in sight
    Why am I trying to give, when no one gives me a try
    Why am I dying to live, if I'm just living to die

Супер фен
    Град
    Burgas
    kat e ebavka, 6to se vruzva6 i pi6e6 ? nali uj ti e pisnalo ?

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Ми като се нервите на такива теми що пишете в тях бе???
    Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш

Супер фен
    Град
    sofia
    aaaaaaaa ujassss

Спермата трябва да попадне във влагалището,за да има евентуално забременяване ...

Така че, ако искаш дори я гълтай, няма опасност !

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    tctctctctctcct
    To tupo,po-tupo,nai-tupo 4e...vdlubnato

KAK MOJE BE.da burzo ti4ai kum aptekata,prosto spermatozoidite vlizad prez ustata i napravo v korema!6te se napue korema ako ne pie6 hap4eta

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Няма да забременееш СПОКО!

Фен
    Град
    sofia
    prosto ne moga da povqrvam kak ima tolkova negramotni hora!tova ne e normalno!nqma nikakav na4in da se zabremenee po tozi na4in i ne moga da proumeq za kakvo izob6to zadavate takiva tupi vaprosi

не,не
    по-странно е,че знае какво да пие за спешна контрацепция, но не знае как се забременява!
    не, не
    не е странно!
    страшно е!

Guest
    Приятелят ти е тъпак и явно е надушил себеподобна !

на някои хора им харесва да се правят на малоумници

Mila, ti na kolko godini si? Sigyrno si na po-malko ot 14 6toto v 7-mi klas ili 8-mi - tam nqkade se y4i anatomiq na 4ove6koto tqlo i bi trqbvalo da znae6 takiva elementarni ne6ta DORI ot ob6ta kultyra! A ako si na po-malko ot 14...nqmam dymi - kude si tragnala da prai6 sex?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си