- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Защо е прието,че мъжете са силния пол ?!
изключително глупави създания виреят в този форум. в началото беше арена на избиване на женски комплекси. не ме наричайте сексист заради тези реплики, моля ви. но не се сдържах. това, да казвате колко сте добри, колко ни превъзхождате и тям подобни. аз ще ви каза как стоят нещата. никога, при никакви обстоятелства няма да сте по-добри. просто качествата, необходими за извъвшване на всичко не се определят от това кво имаш в гащите, а в главата. и ние не сме по-добри. и вие. докато има елементи, да не споменавам имена, дето са пример за уникално наличие на вакуум в главата и от двата пола, докато и от двата пола има хора, умни, ерудирани и знаещи не моге да се каже кой е по-добър. едно, само едно нещо обаче е напълно сигурно - едни без други не можем. интересно ми вие, изморени от дългия ден, как се чувствате, ако имате и ако нямате приятел, на чийто рамо да се облегнете и заспите. и човекът до вас да изслуша всичко, което сте прежиели през деня, без да ви разказва за това, как най-добрата приятелка е прецакала нещата. или как ние бихме се чувствали със или без момиче, което да се облегне на рамото ни, да ни изпълни с топлина. и колко още примери мога да дам. всеки от вас също. замислете се - защо трябва жените да се правят на мъже? и затова и феминизмът е найглупавото нещо (думи на жена!!!).и мъжът и жената имат роли, отредени от природата. и мъжът и жената имат своите предимства. няма никакът смисъл жените да се правят на мъже. не казвам да седят на печката. но природата е отредила - мъжете са по-силния пол. и така ще е винаги. ние ще сме по-силни, вие - по-издържливи. ние ще сме по-решителни, вие - ще обмисляте повече. вие ще плачете на рамото ни, ние ще ви пазим. защо вървите срещу природата???
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
[quote="мечтател"] замислете се - защо трябва жените да се правят на мъже? и затова и феминизмът е найглупавото нещо (думи на жена!!!).и мъжът и жената имат роли, отредени от природата. и мъжът и жената имат своите предимства. няма никакът смисъл жените да се правят на мъже. не казвам да седят на печката. но природата е отредила - мъжете са по-силния пол. вървите срещу природата??? [quote]
И каква е моята роля отредена от природата - да ти рева на рамото,а ти да си мъжагата в къщи.Това ли са ти аргументите,че сте по-силния пол. Само за закрила говорите значи... Не се ли уморихте.Природата се променя идват нови дни,традициите се менят - ЖЕНАТА излиза от кухнята, сами казахте, че най-добрите готвачи са мъже. Ми гответе си де... (Стари заучени фрази). Вие самите си преписвате много качества, много способности обобщени в един образ-мъжа... представител на по-силния пол! Много е лесно така. Всъщност точно това е вашата СЛАБОСТ-Да Изтъквате Всички Тези Качества... защото ако бяхте истински мъже нямаше да оспорвате нещо, което природата ви е отредила (според вас де) ...
You can close your eyes to things you don't want to see,
but you can't close your Heart to things you don't want to feel !!!
виждам, че се опитвам да убедя радио какво ще е времето. не съм казал, че трябва да ми ревеш на рамото, не съм казал, че трябва да си седиш у вас. казвам, че и двата пола имат своите предимства. никога няма да има по-добър. единственото сигурно е, че не можем едни без други. твърбе буквално ми прие думите. а ти дадох просто пример. работата е там, че без нас сте нищо. ние без вас също. така че този спор е безсмислен. ако толкова искаш - давай. живей сама. оправяй се сама. остани стара мома. не допускай мъж до теб. ще оцелееш ли? да. но ще живееш ли? не. просто ще съществуваш. и толкова. ако го искаш - не съм ти никакъв да те спра. но каквото и да ми отговориш сега се замисли колко буквално ми приемаш думите за да се хванеш отново за запетайката.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Аз съм ти приемала думите буквално - А ти каво правиш? Да съм казвала,че живея сама, че мога без вас - НЕ!!! Не става въпрос за това. Ти се хващах за запетайки. Става въпрос за превъзходство, което аз определено не виждам. Отиваш в съвсем друга посока...
И да примера ти не струва... И доводите са неоснователни.
И ако обичаш не си прави предположения за живота ми !![]()
Определено си в много голяма заблуда, заслепен от превъзходството си,а ?! Сигурно е от това ...![]()
You can close your eyes to things you don't want to see,
but you can't close your Heart to things you don't want to feel !!!
Извинявай много но ти си изключително заблудено момиче!Първоначално написано от AloneInDaDark
По темата мога само да кажа това.
Еми защото на нас ни се налага да ви издьржаме вас и вашите копеленца(децата)!
На нас ни се налага да си тьрсиме авторитетна работа та после да има какво да разправяте на вашите приятелки!
тук мускулите роля не играят!
Защото когато сте в беда,идвате при нас,а не при сьседката.
Мога да изброявам цял ден,но имам работа за вьршене.
Мерси за вниманието.
Желаете запознанство? Желаете реализирана мечта? Желаете добьр живот и навременни успехи?
Влезте тук - http://kosti.hit.bg
XAXXASXXXXAXAXAXAXXAXAAXXA MI DA TO E TAKA IMA JENI IMA I HORAПървоначално написано от aNderson
Жените са физически по-слаби от мъжете. Това им е заложено. Това е, което ги прави по-слабия пол. А не психиката.
Мъже, жени - не може да се каже кои са по-силни психически. Това си е до човек.
Съгласна съм с exploidedteen, че не е редно да се вдига такава врява, когато един мъж удари жена, а обратното да се подминава. Именно затова никога не съм си позволявала да удрям мъж. Както се казва: "Каквото повикало, такова се обадило". И съответно очаквам и мен да не ме удрят. Пък и насилието си е вид безсилие.
А точно пък феминистките са жените с най-слаба психика. Нз, имам чувството, че е модерно да си феминистка. Всички жени те гледат с някво възхищение. А на мен това ми е просто смешно.
Жените и мъжете са равни. Аз не смятам, че мога да отстъпя по нещо на един мъж (не говорим физически), но пък и не вярвам, че жените са нещо повече от мъжете.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
"Жените притежават твърде много въображение и чувствителност, за да имат достатъчно логика."
Айде моля ви, жените са психически по нестабилни, физически по слаби, интелектулно са също по-назад (пребройте нобеловите награди давани на жени и на мъже примерно). За какво изобщо си говорим
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!! No Pain, No Gain !!!
Момче съм. И аз мисля, че мъжете не трябва да са силния пол (не съм педал).
Нека местата се сменят. Нека мъжете през по-голямата част от времето си да прекарват пред огледалото, гардероба или по кафетата и т.н.
А пък от своя страна жените да работят (да изкарват пари и да продължат поколението), да ходят в казармата, да бъдат те тези, който трябва да ни защтитават. Ако всички жени са съгласни с размяната, тогава нека я направим.
Е**л съм го.
Само че има 1 проблем- физиката им не им го позволява!!!
За това- при рождението на момичетата да им направят програма- фитнес работа фитнес работа и т.н.
Какво ще кажете?
Противно на това, което писах по-горе:
Жени, гордейте се, че не сте по-силния пол, а по-умния!!!
shte vi dam samo malki primeri, moga da izbroq oshte stotici, no prosto nqma smisal.
intelekt i psihika:
pomislete si samo za suotnoshenieto na programisti-programistki, shofiori-shofiorKI
fizi4eska sila:
suotnoshenieto na muje-jeni v armiqta?
vlast(koi vladee sveta):
pripomnete si za Hitler i Stalin
-------------
Otgovorete si na tezi vuprosi i shte razberete koi e po-silniq pol.
ops, koi beshe nai-bogatiq 4ovek na sveta? jena ili muj?
P.S Bicepsa mi e po-golqm![]()
Определено бях решила да спра да споря по темата,но докато има ето такива индивиди:
не виждам как въобще ви минава през ум да твърдите това:Първоначално написано от kosti
И пак ви казвам,едно време нашата роля просто е била различна-да гледаме деца и да бъдем единствено красиви,а вие да воювате и да владеете света.Времената са се променили,спрете да лежите на стари лаври.Аз не съм такава,нито такива сте вие.Да твърдиш,че жената стои и чака мъжа й да издържа нея и "копеленцето" й е абсурдно имайки впредвид колко жени работят абсолютно наравно с мъжете си.intelekt i psihika
Докато ние се борим за равноправие,вие все искате да сте отгоре.А като ви позволим да сте отгоре(сексуален намек),все мрънкате,че не се движим достатъчно
Е,задвижихме се и мисля,че постигаме големи успехи,мили мъже,без които не можем да живеем.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Първоначално написано от AloneInDaDark
абе малко ще пренебрегна развитието на темата, но вижте това! от тези думи, насочени към мен излиза, че съм сексист, кретен и т.н. но да помислим...
1. не съм казал, че мъжете превъзхождат жените като цяло. в едни отношения - да, но в други не. след което аз се хващам за запеайката.
2. не съм ти говорил за превъзходство като цяло. ако ти виждаш такова то е защото аз превъзхождам теб като умствен багаж. но не защото имам в гащите пишка а ти имаш путка, а защото си наистина ощетена в този показател от природата. и преди мен ти го казаха.
отделих ти повече от нужното внимание, но да продължим.
драга ми екита, колкото и да го отричаш е така. имай поне достойнството да си го признаеш. не казвам, че ни можеш да вършиш нищо без мъж. ти може би перфектно се справяш със живота и без мъже. в работата например. но кажи ми какъв би бил твоя живот без нито един мъж в него? без баща, без първата любов, без настоящата, ако я има? ти може би си стабилна и самостоятелно финансова. но в психиката на човека е заложено да живее по двойки. мъжът и жената се допълват. понякога ние имаме предимство, понякога вие. според мен вместо да спорим чии предимства са по-важни трябва да ги обединим.мили мъже,без които не можем да живеем.
малкият принц
Мечтател,чакай малко!Ти,който твърдиш,че другите не четат това,което пишеш,съвсем си приел не както трябва думите ми!Аз имам достойнството да си призная,че имам нужда от мъж(момче) до себе си!Последното ми изречение не е ни най-малко иронично,напротив.
Колкото и да се еманципираме,колкото и да ставаме независими,нуждата от вас никога няма да си отиде.
За това сме на едно мнение с теб,няма защо да ми се репчиш![]()
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
извинявам се. хубаво е да срещам разбиранеПървоначално написано от Ekita
п.п. на колко год. си?
малкият принц
Карам 19-тата си година...И времето бавно ме превръща в това,което ще бъда през следващите поне 30...Голяма гадост,имайки впредвид,че още ми се катери по дървета и не ми се стъпва на земята
![]()
защо този песимизъм? винаги можеш да си отанеш малка, стига да го искаш. аз съм на 16. вярно, доста по-малък. но все още видя ли сняг се превръщам в 5-годишно развълнувано дете. но айде стига, че нафлъдихме темата. ако искаш да продължим пиши ЛС
малкият принц
Ekita, ne ma karai i az da po4na da izkarvam na pokaz vsi4kite izcepki na stoticite momi4eta v toq forum...
Spomnqsh li si Mari i aspirina?....
Da ne govorim koi kva prostotiq e napravil ili izrusil, da govorim koi s kvo moje da se pohvali.
S kakvo moje da se pohvali jenskoto vi saslovie?
Kakvo ste izmislili i satvorili?
S kakvo shte dokajete, 4e ste po-silniq pol?!
Az sum podtiknat ot purviq post v tazi tema, durja na mnenieto, 4e nie(mujete) sme po silniq pol!
Nqkoi shte obori li dokazatelstvata? - Hitler, Stalin, Bil Geits i t.n. i t.n.... ?!
Госте,чети това,което съм написала и не се хващай само за част от него!
Погледни мнението на xploitedteen,той е разбрал какво искам да кажа за миналото.Можеш и да прочетеш по-старите ми мнения по темата,ако имаш времето и желанието и смяташ да обсъждаш въпроса с мен.
И представяйки ми личности като Хитлер и Сталин,определено не ми показваш колко сте по-велики от нас.Защото те са били изроди.Гении навярно,но все пак изроди и не мисля,че трябва да се гордеете,че са от вашия пол.Но тук преминаваме към друга тема,историческо-политическа,която не е обсъжданата в момента.
За конкретния момент,не мисля че завися от вас,че вие сте по-велики от мен,че съм по някакъв начин природно ощетена поради женствеността си.Напротив.
Аз не съм по-велика и не казвам на никой,че без моето напътствие до никъде няма да стигне,моля и вие да не твърдите обратното,защото просто не е истина.
vijte sega, po4nahte da se otklonqvate ot vuprosa na temata.
toi e prost i qsen - koi e po-silniq pol
az predstavih primeri, vie kakvo shte predstavite?
ne si mislete, 4e se opitvam da vi obidq ili neshto podobno, prosto tvurdq, 4e nie sme po-silniq pol.
ina4e sum suglasen za tova 4e se dopulvame i edin bez drug ne bihme mogli da sushtestvuvame.
Ама екитааааа, ти си на 19 така ли?
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
стига си флъдил бе!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Oyama
малкият принц
От древността насам е така... И причините са чисто физически! + Това съм склонен да кажа, че това вече се променя... Е моя гледна точка...
Да,карам 19-тата си година,но виждам защо трябва да го доказвам по какъвто и да е начин,още по-малко пред теб.Първоначално написано от Oyama
Преди да почна искам да каже че съм мъж.
1-во по онова време на жената не се е гледало като на човек.Тя е била нищо и за това няма велики жени.Нейната работа е била чисто продължаване на рода.Защо в Библията пише "И господ взе едно ребро от човека и създаде жената".Казват че библията е писана от мъже.Сигурно.Незнам и не ме интересува.
2-ро от време уно е че силният пази слабият.Силният пол сме заради физиката.Писна ми да викат че сме еди си кой век и всичко е еди си ко.Да нещата се менят.Но и 75645 век да станем има неща които не се изменят.Остават си такива каквито са.Догми.
3-то Аз лично смятам че това е безмислено ,война между половете.Всички сме хора! Всички сме под този общ знаменател.Смятам че всички сме равни.Има кофти мъже има и кофти жени,има умни мъже има и умни жени.Допълваме се.Единият не може без другият.
Дано това мое мнение се хареса на някой.Благодаря за изслушването(или по точно прочитането![]()