Първоначално написано от
х
stiga ste govorili principno! az s1m momi4e no s tova 4e m1j1t trqbva da e silniqt pol s1m nap1lno s1glasna. taka e bilo vinagi zaradi fizi4eskata sila na m1jete, a tova 4e psihi4eski jenite sa po silni s16to si e fakt.
m1j1t bi trqbvalo da e silniq pol, no ne6tata naposled1k ne sa takiva, za6toto jenite sa se izravnili s m1jete profesionalno, a i vsi4ki tezi ludi feministki, meki kitki...
ako nqkoi den imam s1prug bih bila 6tastliva da 4uvstvam za6titata na m1j do sebesi. m1j1t trqbva da e m1j.
mi moeto mom4e,neka niakoi maj se opita da me nabie i togava ste vidi sto e to feministko 4udo!
евала!!!
обаче много хора имат двоен стандарт..
например някой болни феминистки от форума, които са на мнение, че мъжете сме нещо като плазмодий и т.н.
искам да питам феминизираните и еманципираните жени, като не са по- слаби, защо не се гледа с добро око ако мъжът набие жената...
ако приемем, че са равни във всичко (или даже според тях жената превъзхождат) защо ако една жена ме удари никой не би реагирал, а аз ако и прасна един ще се превърна в боклук, комплексар, нищожество и т.н.???
май само в някой случаи ни изнася да сме феминистки, а???
както и да е уважавам жените, но самия факт, че си слагам ограничения ги прави по- слабия пол...
и да не започвам да изреждаме писатели, художници, артисти, учени и т.н., защото ще видим точно какво въртят жените..