Цитирай Първоначално написано от AloneInDaDark
Аз съм ти приемала думите буквално - А ти каво правиш? Да съм казвала,че живея сама, че мога без вас - НЕ!!! Не става въпрос за това. Ти се хващах за запетайки. Става въпрос за превъзходство, което аз определено не виждам. Отиваш в съвсем друга посока...
И да примера ти не струва... И доводите са неоснователни.
И ако обичаш не си прави предположения за живота ми !
Определено си в много голяма заблуда, заслепен от превъзходството си,а ?! Сигурно е от това ...

абе малко ще пренебрегна развитието на темата, но вижте това! от тези думи, насочени към мен излиза, че съм сексист, кретен и т.н. но да помислим...

1. не съм казал, че мъжете превъзхождат жените като цяло. в едни отношения - да, но в други не. след което аз се хващам за запеайката.
2. не съм ти говорил за превъзходство като цяло. ако ти виждаш такова то е защото аз превъзхождам теб като умствен багаж. но не защото имам в гащите пишка а ти имаш путка, а защото си наистина ощетена в този показател от природата. и преди мен ти го казаха.
отделих ти повече от нужното внимание, но да продължим.

мили мъже,без които не можем да живеем.
драга ми екита, колкото и да го отричаш е така. имай поне достойнството да си го признаеш. не казвам, че ни можеш да вършиш нищо без мъж. ти може би перфектно се справяш със живота и без мъже. в работата например. но кажи ми какъв би бил твоя живот без нито един мъж в него? без баща, без първата любов, без настоящата, ако я има? ти може би си стабилна и самостоятелно финансова. но в психиката на човека е заложено да живее по двойки. мъжът и жената се допълват. понякога ние имаме предимство, понякога вие. според мен вместо да спорим чии предимства са по-важни трябва да ги обединим.