Какви закуски си купувате в училище от лавката?
или от някое магазинче близо до училище ... ?
Кока кола![]()
Много рядко папкам в даскалу !
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Или си зимам 3 парчета пица от садвичите, или се храня в едно от фешънските кафета окол НБУто, или палим колата и отиваме с двама колеги до една шкембеджийница в Стрелбище и дсе наяждам като свин за народни цени - например една Ш. чорба + 3 кюфтета + мешанта гарнитура + голяма бира излиза под 4 лева. И си мислите че са некви гадни - напротив, готвят по вкусно от половината ресторанти в софия.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
ЗайоБайо от магазина на път за даскало![]()
миии или солетки Хрус-Хрус,или хрупанки,нещо сладичко,тамммм кифла с шоколад .. зависи какво ми се яде![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
попринцип гледам да не ям много вредни храни.Най-често си вземам кисело мляко
11 tochka deaktiven profil.
Абе я си яжте каквото ви е вкусно. Майната им на диетите. За мен няма нищо по хубаво от един Тазбургер с кашкавал, по някое време покетче ХРус-Хрус и минерална вода
Djob s 6unka i ruska,pica,sok4e,kola,soletki,hot-dog,vafla Mura s fasta4ki,blizalki,kvoto mi se doqde![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ми нах обичам да си вземам от едни сандвичи до училище черна питка с кашкавал,и какво друго нещо дребно някоя вафла,а на път за училище за обяд си похапвам баничка с кашкавал хехе,друго не се сещам![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Солети Хрус-хрус, банан, Капи праскова... тва най-често![]()
Много рядко ям в даскало.
Банички, сокчета, дъвки, солетки, хамбургери .. това ми е обикновенното меню
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
Аз си взимам бира от едно магазинче до даскало.И ми стига докат' съм в училище
Мисли глобално, действай локално!
Различно.. - Геврек ,баничка, плодове,кафе , снаксове или нищо.
Темата е СТАРА![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Хамбургери рядко ям.
Бейк роуз,някоя вафла,солетки или студен чай/капи портокал най-често.
Макдоналдс, Браво, или от магазина шоколад, солети, сок. Това общо взето.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Еми от макдоналдс си взимам по някой бургер и кола или солети
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein