.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Хранене Навън
    Guest

Хранене Навън

Когато сте навън .. примерно на училище ... и нямате време да се приберете вкъщи какво ядете?
    И .. препоръчайте ми нещо такова(което мога да си купя от магазин) .. и да що годе здравословно(не искам мазна баница)... и да е прилично за ядене навън (не да си купя 100гр. шунка примерно ..).Не ми препоръчвайте плодове .. освен тях и за нещо друго питам.
    Мляко може ли .. там данон с плодове .. активия или нещо подобно?
    Солети,бисквитки(стил базакони)? А някакви такива обикновенни бисквитки..не солени?
    Сухари...там бейкроус или както се казваха ?

И последен въпрос ... кое е най нискокалорично ... и препоръчително от - кроасан,дюнер,хамбургер(с какво?),пица(с какво?),някаква друга закуска(кифла саламка кашкавалка...)??
    Ох станаха много въпроси
    дано някой ми отговори

Guest
    xa,xa,xa kolko si smotana

Moderated by miloto
    т.2 и т.9 от Правилника

az v nas ne qm,tai 4e ti kazvam si4ko testeno-pica,hot dog,arabski sandvi4,duner,izraelska pitka,toster..hm kakvo li ne
    a za zdravoslovno-nabivai salata i soleti

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Ехеее, ти пък и здравословно...
    Взимай си диетични бисквитки (ужасни са), Активиа...ох, незнам какво друго. Навън трудно можеш да се храниш здравословно.
    А най-нискокалорично от тези, които си изброила може би ще да е бургер, но с пилешка пържола, без пържени картофки, само с доматки, краставици и зеленце (зависи от къде си го взимаш).

Супер фен
    Град
    София
    Когато си в центъра например и сядате в ресторантите за бързо хранене (например McDonalds или KFC)винаги можеш да си поръчваш салата...А когато си на училище,за нещо по диетично се сещам за Nestle Sveltesse: http://www.nestle.bg/pageBrand.asp?pID=96&ppID=95#

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Guest
    Нещо не мога да разбера написал си че искаш да се храниш здравословно пък питаш кое е по добре от хамбургер , пица ..... и други боклуци.В това къде виждаш здравословното ?!?! или там в другите тестени неща няма такива работи.Най здравословно са плодовете за които пък си написал също че не искаш ...е да ама то така не става здравословно хранене.Инече и аз не се храня навън никога не ми се яде , ям си внас вкусно и спокойно

Guest
    Ядки. Ама сурови. Кисело мляко, но не плодово. Това са мн добри опции.

Мега фен
    Кисело мляко, ако си носиш лъжица. Ако можеш да намериш плодове, е най-добре. Киселото мляко не е много прилично, бтв...

emii i az dulgo se pitah kakvo moga da qm navun,koeto da ne e sladko ili testeno,s malko kalorii...moje bi tva sa samo plodove i vodi4ka

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от kloshar
    emii i az dulgo se pitah kakvo moga da qm navun,koeto da ne e sladko ili testeno,s malko kalorii...moje bi tva sa samo plodove i vodi4ka
    Добре бе ти сляп ли си или нещо не правиш връзка с главния?
    За какво отваряш стари и неактуални теми? Някаква цел ли имаш или какво?

Макар , че темата е стара ще отговоря за себе си : когато сме в голямо междучасие си купувам най-често "Активиа" . Ако пък съм гладна си купувам пакетче обикновени солети . А , когато съм навън с приятелки си купувам вода и/или обикновени солети (ако съм гладна , иначе само водата) . Старая се да не се тъпча с много "джънк фууд" , защото не е здравословно .

Trudno e da nameri6 ne6to zdravoslovno okolo u-6te. Kogato ne sym gladna,az piq sok,ina4e qm ili soleti,ili vafla.
    A ina4e moje da si vzima6 falafel ili vegetarianski hamburger.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Макар и стара, темата може да послужи за нещо. Като бях на лекции последния семестър исках да отслабна за бала. Правех си мляко с овесени трици и малко мед, слагах си го в кутийка-купих си специално с винтово капаче, носех си лъжичка и това ядях всеки ден. Понякога Активиа с мюсли, плодово или обикновено мляко хапвах. Ако супер много ми пристърже, отивах до близкия магазин за парче шунка. Нищо тестено, никакви солети и простотии, забравих що е закуска. Повече от 2 месеца не си опитах и залък дори.

Голям фен
    не ям ,когато съм навън или на даскало
    ако наблизо има магазин за плодове и зеленчуци си купувам само банан
    иначе си купувам вода или кола лайт (в краен случай натурален сок)

Мега фен
    Град
    София
    Аз си правя салати и си ги нося вкъщи. Ако не съм направила, си купувам от фамилията. Случвало се е да си купувам и готова храна( готвена) ама защото примерно ми се е прияло панирано сирене или сармички. Иначе добър вариант е да си купувате пилешки пържолки.

Послепис: фаст фууд+кроасани+солети - съкс!

Когато нямам много време си взимам едни като налки бутер сладки(със сирене,вкус на бекон или пица,или просто със шоколад),които не са мазни

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fenkatakrisi952
    Когато нямам много време си взимам едни като налки бутер сладки(със сирене,вкус на бекон или пица,или просто със шоколад),които не са мазни
    Но са тестени

Мега фен
    Форнетти ли имате впредвид?
    Те са малки, но също не са за предпочитане.
    Аз се радвам, че каквото и да ям-винаги съм си слаба.

май здравословното ядене в училище е доста голям проблем, на който за съжаление малко хора обръщат внимание

примерно аз за училище винаги си взимам плод и си купувам пакетче сурови бадеми...така през голямото междучасие похапвам десетина грама бадеми /10бадема/ и плод..с едно пакетче бадеми изкарвам няколко дни...ако имам часове до късно си правя от нас сандвич от пълнозърнеста питка /вегета/, пушено пуешко филе или пуешка шунка и ако искам може вътре да сложа още листо зеле, краставичка, доматче...друг варянт е да си купя кофичка кисело мляко, раздрусвам го хубаво и го изпивам + 10 бадемчета и така, горе-долу си се оправям ...хич не посягам към солети, вафли, безалкохолни, "натурални сокове" или там другите глупости

И аз карам на айрян или плодове от вкъщи.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Супер фен Аватара на j_adore2
    При нас в училище продават разни готови храни - сърми,пилешки пържоли,пълнени чушки .. Също така и сандвичи с черен хляб има.. Както и най - различни видове супи в чаша .. Иначе,ако в твоето училище няма такива работи - може да хапваш Активия,солетки .. не знам.. В краен случай пий вода ,и без това е полезно, ще ти залъже малко от малко глада и като се прибереш в къщи можеш да си направиш една хубава салатка и да се нахраниш с нея
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Айрян и нещо солено или некаф кроасан

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Mish {}
    Айрян и нещо солено или некаф кроасан
    и аз така ама някой път ми писват айряните и си вземам друго

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си