.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Ако те кефи само по характер,няма кфо да прайш с нея...смисъл,че то и приятелките ти(само приятелки )те кефят само по характер,затова не ходиш с тях,нали?Замисли се!
    Замисли се над това каква е разликата между това,което ти допада в гаджето и в приятелката.Ще те улесня:
    В приятелката ти допада само характера...е,може и външния вид,но главно характера-затова се събираш с нея.
    В гаджето ти допада(трябва да ти допада!)на първо място ВЪНШНИЯ ВИД и ПОСЛЕ характера!
    Може да ви изглеждам тъпа,но тва е моето мнение по въпроса...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Hm...vqrno 4e vun6niq vid ne e si4ko no se pak ako nqma i gram privli4ane kvo 6e praite...6e stoite samo i 6si govorite li?!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Re: Da trygna li s neq,ako NE q haresvam

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emi vyrposa mi e sledniq-vie bihte li trygnali s momi4e koeto NE haresvate na vyn6en vid,no vi dopada po harakter?
    mnogo po vajen e haraktera ako tyrsish dylga i stabilna vryzka

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ако не я харесваш не ртъгвай с нея, за да не си поредния кръгъл простак
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    Hm...vqrno 4e vun6niq vid ne e si4ko no se pak ako nqma i gram privli4ane kvo 6e praite...6e stoite samo i 6si govorite li?!
    be to ne e zadyljitelno nqkoi da e hubav, za da te privlicha! Nikoi ne se vliubva vav van6niq vid, a v tova, koeto e otvatre az mnogo dobre osaznavam, 4e nqkoi hora ne sa koi znae kvo na van6en vid,ama pak si gi obi4am,nali
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Ще помоля по възможно най-учтивия начин valantain_love да престане да пуска мнения с едно и също съдържание след всеки 5 човека!Момиче,разбрахме отлично какво мислиш по въпроса!Не е нужно да се опитваш да промениш личното мнение и на другите.
    Пийс.

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ако тръгнеш с някоя празноглава красавица, ще се кефиш, че е красива...че ти харесва сексът с нея (ако правите такъв), но след 1-2 месеца като я погледнеш, ще виждаш само една красота...а ако си с някое симпатично, умно и свясно момиче, все ще намериш нещо красиво в лицето И. И когато я погледнеш, ще виждаш вътрешността И...
    `Death`Whore` е права,отначало щи бъде супер яко "вижте ква е яка тая мацка" ма няма да та разбира,да ти помага.А пък "по-грозното" момиче ща разбира,щи помага като имаш нужда и винаги ще бъде до теб.Всеки е красив по свой начин
    П.С едвали сте ме разбрали кво искам да кажа

DA,bih trugnala s MOM4E koeto moje da emalko grozni4ko ama ina4e da e pi4

vij sa ... znachi spiored men .. shtom tova momiche ti haresvam po harakter i se dopulvate mislq che moje da opitash da si s neq i da vidish puk ... rano ili kusno ti svikvasdh s daden chovek i go obichash zaradi tva koeto e vutreshno ti mioje cql jivot da si s neq ... i kvo kat stanete na po 70 godini shte q obichash zaradi tva che e krasiva?! ne shte q obichash zradai tva che te razbira!
    aaa neznam za kvo pisha i az ... shoto az gledam mngoo vinshen vid durja adski mngoo na nego .... no namerih moito momche i mislq che za sega ima shans za neshto seriozno i vunshno i vutreshno mi haresva!noooo prpbvai s neq da ne izpusnesh shansa koito ti se dava! YSPEH
    MOLq vi pomognete mi

Супер фен
    Град
    до тебе...

Re: Da trygna li s neq,ako NE q haresvam

Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emi vyrposa mi e sledniq-vie bihte li trygnali s momi4e koeto NE haresvate na vyn6en vid,no vi dopada po harakter?
    НИкога ама НИКОГАААА не гледай външния вид винаги ще те излъже....няма значение дали е млако по пълна или малко по грозничка важното е да се обичате...
    dam taka e
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Град
    podir surceto na edin 4ovek
    ako naistina e nqkva adski grozna nema smisul 6oto ni6to nqma da izleze,abe po dobre si ostanete samo priqteli i ni6to pove4e.
    vqrvaj za da vidish!!!

Град
    V MisLIte ti, V DeiStViqTa ti..:>>
    Abe to vinagi idvat 4uvstvata po natam, pyk i na men specialno mnoy 4esto mi se e sly4valo da ne haresam nqkoi v na4aloto na vun6en vid, no posle stra6no mnogo da me kefi zaradi haraktera my!A nqkoi put pyk mi se e sly4valo i da si vikam "deree ebasi pi4a" i posle kat go opoznaq da mi stane nekaf protiven..A i da ti kaja naskoro razbrah, 4e s edno gadje deto hodihme edin mesec, toi mi kaza, 4e v na4aloto ne me bil haresval, v smisul simpati4na sum mu bila, ama 4ak pa da e izpitval koi znae kvi 4yvstva ..ne.No posle s vremeto po4nal mnogo da me haresva i takakakto mislq, 4e 6e stane i v tvoq slu4a, ako probva6!Opitai, pone nqma da sajqlqva6, 4e ne si probval..!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар(огромен).
    /забрана за ползване на такъв.

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Oyama
    Тъй ли смяташ ?
    Ми поне аз съм така ако ми допада по характер и знам че ще ме обича и че ме харесва такъв какъвто съм няма проблми!Лицето е най малкия проблем!поне за мен...
    А привличането къде го забрави?
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Град
    Sofia grad
    mi za6to ne van6nostta ne e ot ogromno zna4enie

Guest
    hmmm, ami ako nqma ni nai-malko privli4ane na vy6en vid ? Vie tuk mi govorite,4e ako mi bila samo simpati4na, mojelo da se polu4i,ami ako dori i tova ne e taka,togava ima li smisyl ?

Голям фен
    Град
    Sofia
    На мен лично ми е много по-трудно да намеря някой, който ми допада като характер, от колкото някой, който ми допада като външност. И именно за това не обръщам такова голямо внимание на външния вид, но държа страшно много на характера.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Фен
    Град
    ruse
    Ne moje6 da preceni6 4oveka po vun6niq vid-trqbva purvo da go opoznae6.Ako se okaje,4e toi e krasiv,no kato go opoznae6,ti nqkak si osuznava6 kakuv e vsu6tnost i ne ti se struva ve4e tolkova prevlekatelen.

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    E nali tova e tzelta na zaniatieto da se vlubish v duhsta a ne vav vanshnostta!!!Ti si ucelil 6-a ot toto!!!

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Наистина не трябва да се съди по външния вид, (то и аз не съм мн красив) но просто не мога да тръгна с момиче, което не харесвам..

!!! PEACE !!!

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Oyama
    Тъй ли смяташ ?
    Ми поне аз съм така ако ми допада по характер и знам че ще ме обича и че ме харесва такъв какъвто съм няма проблми!Лицето е най малкия проблем!поне за мен...
    А що ли си мисля че досега не си ебал и си готов да скочиш на най грозния урунгел дето намериш пиян в дискотеката поне е сигурно че щи пусне =D> .

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    mi vij az ne bih trugnala s mom4e, koeto ne haresvam ,trqbva da mi e pone malko simpati4en vse pak purvoto vpe4atlenie e vun6niqt vid nali? a za mom4etata predpolagam e super vajno da sa s nqkvo gotini macki i da se fukat s trofeite si ama ne znam ako naistina q haresva6 davai!
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си