.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

ОМАЗНЯВАНЕТО (HAIR)

БИХТЕ ЛИ МИ ДАЛИ НЯКОЛКО ЗАВЕТА , КОСАТА МИ МНОГО БЪРЗО СЕ ОМАЗНЯВА И ТРЯБЖА ДА Я МИЯ ВСЕКИ ДЕН .. ИМАМ ЧУВСТВО ЧЕ ТОВА СТАВА ОТ ИСПРАВЯНЕТО НО НЕ Е ВЪЗМОЙНО ДА НЕ Я ИСПРАВЯМ [!]
    КАКВО ДА ПРАВЯ

Имаше същата тема преди няколко часа. Не е възможно да не я изправям си е ваш избор. Няма да умреш ако спреш - научи се да я изправяш със сешоар ( студен въздух ) и няма да има проблеми.

Някакво момиче беше писала, че си слага бебешка пудра в корените. Не съм пробвала, ама не ми и трябва.

това е от пубертета.но може като си я миеш с вьрховете на прьстите да масажираш корените и самата глава по 5 минутки и така ще е по-добре

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    колкото по често я миеш толкова кожата на главата ще почва да ти се омазнява.намери си подходящ шампоан препоръчан от фризиор или дерматолог и мии косата си поне през 2 дни.пурвия месе ще е малко гадно защото ще ти се омазнява но после ще се оправи.

Град
    Варна
    Колкото често си миеш косата , толкова по-бързо тя ще се омазнява. Разреди къпанията.
    Envoi moi ! ;]

DUCRAY AGREAl greasy hair

1во се научи да пишеш, в повечето думи имаш грешки
    2ро използвай търсачката, има много такива теми, в които се пише все едно и също - Колкото по-често си миеш косата, толкова по-често тя ще се омазнява

един проблем може да е че слагаш балсам и на корените.
    слагай само на краищата
    ay caramba

Голям фен
    купи си серия качествени шампоан, балсам и маска специално за мазна коса.
    -> http://www.ivis.bg/l%27oreal-elseve-...%BB-p3269.html

започни да разреждаш къпанията първо през ден, после през 2 . като казваш че косата ти е мазна нищо не ти пречи да я връзваш на една хубава опашка през 2я ден, но наистина разреди къпанията

^ апфф много ясно че като се къпеш през ден ще ти се омазнява все по-бързо и все по-бързо така че остави я така и малко да си почине след време ще има резултат
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Купи си подходящи шампоани. Аз като имах такъв проблем го реших по тоя начин - спрях изправянето с пресата, сушенето и каквото и да е, без лакове и такива продукти, не си я миех през 1 ден, а изчаквах по 2-3 (най - удобно е да я измиеш четвъртък и после чак неделя) И за 2 седмици си беше както преди. : )
    Stay up all night with the stars *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си