- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Oh tazi lubov
Не знам,защо даже пускам тази тема ама имам нужда от съвет.Не издържам вече!Едва ли някой ще я прочете цялата,щот е доста дългичка.Много почнах да се оплаквам в тоя форумама никой не знае как се чуствам и всички приятелки мислят,че съм го преживяла мн одавна,а всъщност от вътре изгарям
Нали знаете има нужда да споделя.Затварям се в себе си,в даскало съм с всички на "здравей и чао",мн трудно да ме заговоиш,станала сам една неадекватна,мълчалива,отве яна...тва не е присащо за мен,и почвам да се тревожа за себе си какво ли става с мен.По принцип мн говоря,винаги сам засмяна,участвам активно във всички разговори на класа си.Но ся тая любов ще ме погуби и вече ме срива бавно и бавно.Мислех,че съм го преживяла,че съм го изтрила напълно от живота си и съм се влюбила в друг ама жестоко съм се лъгала.От вече 3 седмици всичко се повтаря...слабея,не ям,никъв апетит,никакво желание за живота,за излизане с приятелки,за ходене по дискотеки и за сваляне на някое момче.Успеха ми спадна,по принцип съм пълна отличничка и с лекота уча ама ся не мога да вляза в крачка с англиският.Болката е мн силна.Тая нощ не знам ко ми стана...спах 1-2 часа след два се събудих в полунощ,стрестана от поредният кошмар,в който виждах бившият с друга.Облякох се излязох наван,далеч от нас,свикнала съм когато имам проблеми да гледам луната.Питах се какво правя,на каде съм се запитила като не мога да се хвана за ръце и да науча темите за кандидатстване,не мога да се отдам на англиският напълно,целите учебници са в сълзи,изплакани по бившият ми,и сигорно ся той е с друга в леглото.Постоянно ми е в главата макар,че опитвам с всички сили да го забравя и намразя ама не става.Не мога да забраня на сърцето си да бъде с друг,опитах мн пъти ама ефекта винаги е един и същ-наранявам поредното момче до мен
Какво ли не опитах,но сърцето ми иска да е с него,иска да опитам да го върна...може да се каже,че всичко опитах да го накарам да се върне при мен без едно нещо...Не съм вижадала бившият си от 5 месеца вече,не съм чувала гласа му...само в чата от време на време,подчти всеки ден си чатим.Винаги като започна темата за нас,той или излиза веднага,или сменя темата,или просто спира да ми отговаря и само ми казва,че всичко е минало и вече не изпитва това към мен,което изпитваше преди полувин година.Единственото нещо,което не съм опитала е да се срещна с него и да си поговорим в очите за нас,но вече е твърде късно.Страх ме е,защото знам какъв ще е отговора...ама нещо ме кара,някакво чуство,което никога не ме е подвеждало да опитам.Една част от мен ми казва да не правя глупости и да му бия игнора в чата и да го забравя напълно,друга част от мен ми казва,че нищо няма да загубя ако се видя с него на кафе просто,знам че все още мн ме желае и лесно ще го съблазня,както всяко момче късите полички са му голяма слабос.Но винаги гледам отрицателно на нещата и съм мн сигорна и да излезем и ще ми каже "Роси мн време мина",сякаш чувам гласа му как ще ми каже тези думи и никога няма да съм с него.Но знам колко мн ме обичаше преди време,и дори ся всичко да е изчезнало както той ми каза "3 месеца стоях далеч от теб и с мн мъка те забравих,огъня огасна като не се подържа",но има някаква малка вероятност ако се видим на живо да всичко да пламене отново,ама тва е невъзможно.Не знам дали да опитам,страх ме е като 101% знам отговора,но се пак нещо ме кара да опитвам,и че няма ко да губя,но има какво да печеля.Не съм ви казвала,че аз май бях идиотката,която развали връзката ни...мн съм ревнива и най-добрите му приятели ми говориха глупости,че вечерите и нощите е с друга,наще не ме пускаха вечер с него,и мен ме беше страх да рискувам и се виждахме в седмицата по 1-2 пъти най-мн,доста пъти се раделяхме,защото и той мн ме ревнуваше и му говориха глупости,че изневерявам много,но като се съберяхме се обичахме по-силно...докато един смс(мисля,че заради него той загуби довере в мен)получих го като бях с него,правехме 4 месеца и аз тъкмо се връщах от лагер и не бяхме се виждали от 2 седмицои и мн се липсвахме.Така и не разбрах от кой е този смс и се съмнявам,че от най-добрият му приятел.Беше пратен от интернет и пишеше"От {P} - Айде прибра ли се,чакам те у нас да го направим".Като прочети смса полудя,отдръпна се от мен и очите му се насълзиха.Не знам дали от страх,от яд че не ми вярваше,че не знам от кой е.Казах му,че може да е от приятеля му ама той ме погледна и ми се скара "Не обвинявай приятелите ми!"Бях си дръпнала ръката като видях смса и той мислеше,че знам от кой е.Че си имам друг и му изневерявам.Аз не издържах,разплаках се,той се обърна и си тръгна и той разплакан.Уж се оправихме,видяхме се още 2 пъти за 2 седмици,и след тва още две жестоки караници.Едната беше,че се беше натъкнал на моя мн добра приятелка и я беше излагал,че няма гадже ама и каза,че се басика.НО аз от басик не разбирам и побеснях,отдръпнах се от него.И последната караница,той е хакер и бях се ядосала,че с е абви и че не ми отг в чата,а той ми копна някакви неща и ми каза,че е мн зает и аз като попитах какво ми е копирал.И той хакерски неща на най-добрите си приятели не съм казал пак камо ли на теб.Аз се ядосах,станах и се махнах от чата.И когато му се извиних,за тва,че съм го накарала да ми го каже той ми каза,че не сме един за друг,че мн е зает и че няма как да ми обърне достачно внимание и само се караме за глупости.И тва беше и вече 5 месеца не съм го виждала.Смсите и в чата нещата дето му говорих не бяха достачно.А и той мн се ядосваше като му се карах,че пие и пиши мн
Искам да съм снего баси...Моля ви кажете дали да опитам да се видим.Страшно мн ме обичаше,но се пак сме от различни градове и няма как да се засечем.Давам живота си да бъда само за час пак в прегръдките му.Не мога без него.Но страхме е да опитам.Мн искам да му кажя,е съм се променила и никага няма да допусна същите грешки,че страшно мн го обичам и че е единствен за мен.Никога не съм му изневерявала.СИгорна съм,че никога няма да сме пак заедно,че е невъзможно пак да се влюби в мен.Но нали нзаете никога не казвай никога и няма невъзможни неща.Да опитам ли според вас да изляза на кафе с него?!
Любовта е мн ама мн обширно нещо!Обхваща секиго различно!Секи го преживява различчно както появата на любовта така и загубата и!Любовта може да прави хората истински щастливи и да ги събира да им показва на какво е способна!Обаче както може да е хубава така може да пречини мн болка страдание и необратими последствия!Трябва много да се внимава и да избираш винаги правилните пътища...ехх тази любов....![]()
eh ne mojah li da napi6a po dylga tematva be6e ot mene de ;ppppp koi drug s e oplakva taka kakto mene :P
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Винаги тряаа да помагаш на страдащ човек поне съм така аз а пък и форума е за тва!!!Първоначално написано от ^^kotenceto^^
Тва последното беше от мене!!
brao brao ti pone si 6tastlivПървоначално написано от ziky
ama taka i ne mi kaza da opitam li da izlqza s nego
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
1.)изобщо не съм щастлив сега от живота си и незнам кога ще съм..!Първоначално написано от ^^kotenceto^^
2.)както прецениш акко мислиш че ще стане нещо и ще си отново с него давай но инче не даже така може да му паднеш още повече в очите!