.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен Аватара на Dollystar

Кой е най-подходящият алкохол за екскурзия?

Въпроса е ясен, каато се има изпредвид, че там едва ли ще можем да докопаме лед отнякъде и такива екстри сигурно ще трябва да си го пием чист.(алкохола) Давайте примери за подходящ и неподходящ алкохол. И дайте малко по-сериозно!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    за теб магазини няма ли

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Няма такова нещо като неподходящ алкохол. Взимате каквото ви се пие. Ако е то това как да го скриете - начини много.

Водка/Текила - шише от минерална.
    Джин - директно в тоник-а.
    Ром/Уиски - в Кола-та.
    Вино - в шишенца от енергийни напитки.
    Мента - в кутия от мляко.
    Мастика - (не се препоръчва ако няма хладилник с камера там където отивате) като водката.

За бира предполагам, че няма да ви правят проблеми да си купите от там.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Идеи за храна? По възможност здравословни. : ))) За кроасанчетата, солетките и другите съм предвидила. : ))

За храна предлагам сладолед с алкохол

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ахаххахах
    ае вие луди ли сте ...толкос ли е трудно да си измислите как да си скриете алкохола или къф да си земете ... тва е много трудно решение явно ...зле ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Водка с капи/кола
    Хубава Водка - Смирноф, Абсолют
    Уиски с кола/натурално
    Хубаво Уиски - Джони пешеходеца (Red Label)
    Мента + Мастика = Облак с туй много ще се одерете
    Пина Колада
    Препоръчвам ви да си купите по-скъп алкохол, за да няма овърдрайф!
    НЕ СМЕСВАЙТЕ АЛКОХОЛ!!! САМО ЕДНО ПИЙТЕ, ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ВИ ГО КАЗВАМ...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Водка с капи/кола
    Ти битов алкохолик ли си?
    1. Как може да предлагаш водката да се пие със сок, кола или някакъв друг разредител. Това е идиотщина. Хубавата истинска водка се пие чиста.
    2. Смирноф и Абсолют не са хубави водки. Всяка водка произведена извън границите на РФ е жалко подобие на водка. Истинската водка която може да се срещне на българския пазар е: Столичная, Старка (много рядко), Скобарь, Русская водка, Путинка, Охта, Мягкий знак, Московская, ЛИВИЗ завод, Дипломат и Веда. Естенствено струват доста, но си заслужават. А не Абсолют, Смирноф, Флирт и някакви други ацетони.
    Така че не обърквай момчето. Водка плюс това не може да се скрие, от опит го знам. Ако ще правят проверки, ще душат и миризмата на шишетата, така че пак ще го хванат.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Оф и при нас искат да взимат алкохол.А всяка година някой се напива и даскалите разбират
    Иначе алкохола може да го криете в празна кутия от сок.Едва ли ви е забранено да пиете сок
    Толкова ли е важно да пиете на екскурзията...

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    За такива като вас - сокчета и бой.
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ИЗпредвид не знам...

Иначе...нагледала съм се на "купони" с напивания между 12-14 годишни.Грозно е.Ама като сте мераклии...бира става.И гледайте да не се напиете от 1 чашка,че госпожите ще се чудят кво да правят с вас.

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Водка с капи/кола
    1. Как може да предлагаш водката да се пие със сок, кола или някакъв друг разредител. Това е идиотщина. Хубавата истинска водка се пие чиста.
    2. Смирноф и Абсолют не са хубави водки. Всяка водка произведена извън границите на РФ е жалко подобие на водка. Истинската водка която може да се срещне на българския пазар е: Столичная, Старка (много рядко), Скобарь, Русская водка, Путинка, Охта, Мягкий знак, Московская, ЛИВИЗ завод, Дипломат и Веда. Естенствено струват доста, но си заслужават. А не Абсолют, Смирноф, Флирт и някакви други ацетони.
    Така че не обърквай момчето. Водка плюс това не може да се скрие, от опит го знам. Ако ще правят проверки, ще душат и миризмата на шишетата, така че пак ще го хванат.
    Лично на мен Абсолют повече ми харесва от Руский щото рускяи ми е тежък.А и кво ти пука то да не ви роват чантите - слагай смело

Мега фен
    Най-подходящият - това несъмнено е водката. Защо ? Защото купуваш водка, и я слагаш в бутилка от минерална вода, никой копче няма да ти каже или да те усети - водката не мирише както ракията например, бяла е на цвят, а и все пак - кой ти заранява да носиш "вода в шише" ? И все пак - умната, че стават и грешки

Водка, винаги е водка!

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Я ми кажи на колко години си първо и тогава ще ти кажа
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Бира леко е пък и в тва топло време..
    Ама пък и патронче водка в джоба винаги може

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Водка с капи/кола
    ДА БИТОВ АЛКОХОЛИК СЪМ! ПИЯ ВСИЧКО ОТ ВОДА ДО КЕРОСИН!
    И мойто момче ти май не правиш ралика между Флирт и Абсолют?!
    Едното е водка другото е етилов алкохол. Май само на теория ги знаеш пък на практика никъде не си...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Cетих се преди 2 години как се напихме на една екскурзия с узо и после прескачахме терасите в колона от 8-9 човека.. Естествено първия падна в терасата на даскалите и ние след него залитнахме кой на тревата долу, кой в тераса голямо шоу беше

Иначе и аз препоръчвам водка, но все пак ако предпочиташ нещо друго не виждам проблем ;]
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    In your pink dreams.. :]
    Аха, водка, ама после.. БОЙ
    На наща екскурзия един така яко се напи, даскалите разбраха и стана лошо..
    Иначе аз пих мента с мляко и някво бакарди. Мента с мляко- може да звучи смешно, ама е ааадски яко.

ше драйфам от тея комбинации

като пия, пия чисто

на екскурзии не пия, защото отивам с някаква цел
    има си време и поводи за пиене, не се дръжте като изтървани и невидели, че ще ви се смеят
    някой ще каже, че не сте виждали алкохол и сега си наваксвате
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Голям фен Аватара на Dollystar
    Еми вече зехме: Пина Колада с ягоди и една голяма водка флирт за 4 човека, мисля, че ще стигне и само да кажа че целта не ни е да се напиваме и няма и да я крием
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    За такива като вас - сокчета и бой.
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми