- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой е най-подходящият алкохол за екскурзия?
Въпроса е ясен, каато се има изпредвид, че там едва ли ще можем да докопаме лед отнякъде и такива екстри сигурно ще трябва да си го пием чист.(алкохола) Давайте примери за подходящ и неподходящ алкохол. И дайте малко по-сериозно!![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
за теб магазини няма ли![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Няма такова нещо като неподходящ алкохол. Взимате каквото ви се пие. Ако е то това как да го скриете - начини много.
Водка/Текила - шише от минерална.
Джин - директно в тоник-а.
Ром/Уиски - в Кола-та.
Вино - в шишенца от енергийни напитки.
Мента - в кутия от мляко.
Мастика - (не се препоръчва ако няма хладилник с камера там където отивате) като водката.
За бира предполагам, че няма да ви правят проблеми да си купите от там.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Идеи за храна?По възможност здравословни. : ))) За кроасанчетата, солетките и другите съм предвидила. : ))
За храна предлагам сладолед с алкохол![]()
ахаххахах
ае вие луди ли сте ...толкос ли е трудно да си измислите как да си скриете алкохола или къф да си земете ... тва е много трудно решение явно ...зле ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Водка с капи/кола
Хубава Водка - Смирноф, Абсолют
Уиски с кола/натурално
Хубаво Уиски - Джони пешеходеца (Red Label)
Мента + Мастика = Облак с туй много ще се одерете
Пина Колада
Препоръчвам ви да си купите по-скъп алкохол, за да няма овърдрайф!
НЕ СМЕСВАЙТЕ АЛКОХОЛ!!! САМО ЕДНО ПИЙТЕ, ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ВИ ГО КАЗВАМ...
Ти битов алкохолик ли си?Първоначално написано от Cybershot
1. Как може да предлагаш водката да се пие със сок, кола или някакъв друг разредител. Това е идиотщина. Хубавата истинска водка се пие чиста.
2. Смирноф и Абсолют не са хубави водки. Всяка водка произведена извън границите на РФ е жалко подобие на водка. Истинската водка която може да се срещне на българския пазар е: Столичная, Старка (много рядко), Скобарь, Русская водка, Путинка, Охта, Мягкий знак, Московская, ЛИВИЗ завод, Дипломат и Веда. Естенствено струват доста, но си заслужават. А не Абсолют, Смирноф, Флирт и някакви други ацетони.
Така че не обърквай момчето. Водка плюс това не може да се скрие, от опит го знам. Ако ще правят проверки, ще душат и миризмата на шишетата, така че пак ще го хванат.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Оф и при нас искат да взимат алкохол.А всяка година някой се напива и даскалите разбират![]()
Иначе алкохола може да го криете в празна кутия от сок.Едва ли ви е забранено да пиете сок![]()
Толкова ли е важно да пиете на екскурзията...![]()
Първоначално написано от Verminaard
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
ИЗпредвид не знам...![]()
Иначе...нагледала съм се на "купони" с напивания между 12-14 годишни.Грозно е.Ама като сте мераклии...бира става.И гледайте да не се напиете от 1 чашка,че госпожите ще се чудят кво да правят с вас.![]()
Лично на мен Абсолют повече ми харесва от Руский щото рускяи ми е тежък.А и кво ти пука то да не ви роват чантите - слагай смелоПървоначално написано от kalashnik
![]()
![]()
![]()
Най-подходящият - това несъмнено е водката. Защо ? Защото купуваш водка, и я слагаш в бутилка от минерална вода, никой копче няма да ти каже или да те усети - водката не мирише както ракията например, бяла е на цвят, а и все пак - кой ти заранява да носиш "вода в шише" ? И все пак - умната, че стават и грешки![]()
Водка, винаги е водка!
Я ми кажи на колко години си първо и тогава ще ти кажа
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Биралеко е пък и в тва топло време..
Ама пък и патронче водка в джоба винаги може![]()
![]()
ДА БИТОВ АЛКОХОЛИК СЪМ! ПИЯ ВСИЧКО ОТ ВОДА ДО КЕРОСИН!Първоначално написано от kalashnik
И мойто момче ти май не правиш ралика между Флирт и Абсолют?!
Едното е водка другото е етилов алкохол. Май само на теория ги знаеш пък на практика никъде не си...
Cетих се преди 2 години как се напихме на една екскурзия с узо и после прескачахме терасите в колона от 8-9 човека.. Естествено първия падна в терасата на даскалите и ние след него залитнахме кой на тревата долу, кой в терасаголямо шоу беше
Иначе и аз препоръчвам водка, но все пак ако предпочиташ нещо друго не виждам проблем ;]
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Аха, водка, ама после.. БОЙ
На наща екскурзия един така яко се напи, даскалите разбраха и стана лошо..
Иначе аз пих мента с мляко и някво бакарди. Мента с мляко- може да звучи смешно, ама е ааадски яко.
ше драйфам от тея комбинации
като пия, пия чисто
на екскурзии не пия, защото отивам с някаква цел
има си време и поводи за пиене, не се дръжте като изтървани и невидели, че ще ви се смеят
някой ще каже, че не сте виждали алкохол и сега си наваксвате
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Еми вече зехме: Пина Колада с ягоди и една голяма водка флирт за 4 човека, мисля, че ще стигне и само да кажа че целта не ни е да се напиваме и няма и да я крием![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Първоначално написано от afterforever
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...