.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Свети Валентин!

Моля ви даите някви презложения за пожелания,или пък спомени за този прекрасен празник

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ей ти не подраняваш ли малко Иначе за пожелания, може да ползваш някои любовни...

Мега фен
    Никога не съм имала гадже на Свети Валентин. Миналата година гаджето ме заряза 1 седмица преди да направим 3 месеца и 2 седмици преди Свети Валентин. А следващото гадже ме заряза 10 дни преди рождения ден и бала ми. Даже и Трифон Зарезан не празнувам. Тази година сигурно няма да го празнувам. Няма да мога и да се гушкам с гаджето на 6месечината ни (през нощта). Мразя Свети Валентин. Точка.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Баси проклетия празник. Само една година съм го празнувала - верно,ч е беше хубаво, ама затова пък сега го мразя още повече! Айде, бе , хора дори още не е февруари, а вече ме измъчвате, ето затова мразя и целия февруари и самия проклет празник. Поне да бях пиянде!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Фен
    Град
    Plovidv
    Mi momicheta ma e vreme da se nauchite da piete vino...i to po mnogo Kvo she kajete da si napraim sabirane po gradove.. eno takova napivane Puk as chesno da si kaja samo poslednata godina ne sum bil s momiche. prednite godini ili si imah priqtelka ili na nqkuf zapoy sum si hvashtal nqkoq togava svobodnite jeni sa nay uqzvimi

Повече от фен
    Град
    ямбол
    тази тема е за свети валентин а не за зарезан!
    миналата година 1 сед преди това скъсахме с бившия ми пр след това се събрахме но ква файда..
    сега съм с едно прекрадтно момче /по точно мъж/ и знам че истински ме обича.кадето и да сме каквото и да си подарим това ще е най якия св.валентин

Guest
    mi az po princip si praznuvam tifon zarezan no mi se iska tazi godina da praznuvam sveti valentin

Супер фен
    Град
    София
    Глейте са хора...човекът иска някви пожелания,а не пита кой кво празнува...аз мисля като CooL^GirL^^^,че можеш да използваш от любовните...порови се във форума има

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си