- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анално!!ПЛС!!
kakva dilema..povecheto momicheta ne praviat analno,zashtoto gi e strah che shte gi boli...az pak go obojavam..nikoga ne me e bolialo..obache gadjeto mi ne iska da go napravi..strah go bolo che shte mi napravi neshto ..XAXAXAXAXAXA![]()
![]()
![]()
kak da go obedia???kakvo da napraviaaaaaa![]()
![]()
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 1 и 6 от правилника!
Благодаря!
Mi dokato pravite sex izvednaj mu kaji! ako ne mi dade6 tova koeto iskam, 6te spra! NQma kak da ne ti go mu6ne!
![]()
Аз и казах бе кво се меси6![]()
Ti ne si dobre! Analen ??? Male mrazq go nikoga ne sam pravila no nqma i da pravq
не го е страх да не ти направи нещо страх го е ти да не се насереш и да му напраиш нещо на него логично е![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Ем кат толкова обичаш анално взимаш 1 вибратор и си вършиш работата пък той нека си рови отпреде не му обръщаи внимание
....И еДиН СтАНиОл уВиВА МаРМотА в ШоКОлАд...
Хора расмивате ме
Не го е правила а вече го мразиПървоначално написано от moon^girl
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Ууууу-аналееен...![]()
![]()
![]()
Абе не ви ли е гадно да ви вкарват нещо там от ъдето акате бе?!
А по темата-кажи му:
"Ако не ме накараш да се нас*ра от кеф ше ти вкарам 1 банан отзад"![]()
![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
божее![]()
Ми кат неще тройка-той си човърка отпреде а някой та човърка отзад![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Малък си още и е само мерак!
Eating isn't cheating - Arnold
Нема начин мила. Просто не става. Ако гаджето ти е смотаняк ти нема да го промениш, ще промениш себе си за да си паснете и след време като се обърнеш назад, ще съжелиш!Първоначално написано от Анонимко
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Бати темата!
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Това некфа АНТИ КИРИЛИЦА тема ли е ?А иначе до като правите секс се дръпни и се засили към него с дупе
![]()
да верно,монтирай си го сама пак става
Ти пък как може да го мразиш без да си го правила? :#Първоначално написано от moon^girl
Както и да е, ако не иска не бъди егоист и не мисли само за себе си.Остави го.Може по време на секс, когато е много възбуден да го попиташ още един път, но ако откаже го остави![]()
Автора отдавна е разрешил проблема.