.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Lubov....

Hybrid View

Lubov....

...Ami avgust mesec se zapoznah s edno mom4e...i ot togava samo toi mi be6e v glavata...Gonihme se do 17 Dekemvri i nakraq trygnahme...Ama az sym na 16 toi e na 24!Kakvo mislite!?Izglejda mnogo darji ne mene...a da vi kaja mislq 4e se vlubih...Ama bahti brata e na 24!Ne 4e mi pre4i tfa...no neznam nqkaksi...?

Have you run your fingers down
    the wall...
    And have you felt your neck skin crawl...
    When you're searching for the light?

mi ako tfoq 4ovek e svesten ne vijdam absolutno nikyf problem taka 4e radvai se na vryzkata vi, no ako po4ne da prai ne6to koeto ne ti haresva ne mu go pozvolqvai, kfoto i da e to (ne govorq samo za sex...)awe s edna duma ne mu davai da si igrae s teb

I see the world it's going round.
    Seems to me it's upside down.
    Looking for something to say.
    I feel a little different anyway.

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Naposledak momicheta na po 17-18 vinagi si vzimat nqkoi nad 20. Zashto? Zashtoto te ne sa nqkakvi puberi, nezreli i ligavi, a znaqt kakvo iskat. Razlikata ne vi e vpechatlqvashta, osven ako ne izglejda taka na vanshen vid. No tova ne trqbva da te pritesnqva. Ako te kara da se chuvstvash dobre, nqma prechki. No ima i losha strana. Vnimavai kak te obrabotva. Tezi "maje" imat tendentziqta da se vazpolzvat ot neopitni momichentza. Ne kazvam, che ti si takava, v nikakav sluchai. Samo ne badi glupava i ne se ostavqi da ti se kachi na glavata.

A we taka e!Ama to ne 4e az si tarsa po golqm....neznam prosto taka se slu4i!No se radvam 4e se slu4i...

Have you run your fingers down
    the wall...
    And have you felt your neck skin crawl...
    When you're searching for the light?

radvai se na jivota. 6tom e na 24 i ste se zaribqvali edno 5 meseca rabotat moje bi e seriozna 6toto az ako zaribqvam nqkoq tiolkova trqbva naistina da sam mnogo tarpeliv i da imam mnogo seriozni namereniq kam neq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си