.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Tracy
    Guest

pregled pri ginekolog?

Zdraveite, trqbva mi malko informaciq. Molq vi, momicheta otgovorete, ako ste kompetentni.
    Stava duma za 1. pregled pri ginekolog, za da mi predpishe nqkakvi protivozachatychni predi 1. pyt.
    Nqmam 18, moga li pri tova polojenie da otida v nqkoq chastna bolnica za pregled sama(bez maika mi) i shte trqbva li da plashtam neshto?
    Blagodarq predvaritelno

зашо трябва да ходиш в частна клиника ...мисля че не е задължително да си с родител за да ходиш на редовен преглед....а тва за противозачатъчните не преглед а "разговор" най-много да те погледне на видеозон за да види големината на яйчниците ти и колко е развита матката ....
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

az sa6to se interesuvam za parite. ako otide6 na genekolog kato si maloleten trqbva li da dava6 pari bilo to v 4astna ili darjavna? trqbva li ti napravlenie ot li4niq doktor? i umeqt li da pazqt taina doktorite?
    BOG e LiUbOv !!!

Мега фен
    Ако нямаш направление, плащаш. Май е 10 или 15 лева...за частните клиники нямам информация.

ами тва им влиза в хипократовата клетва тъй че са длъжни ...мисля че не се плаща но трябва направление отличнич лекар....тва са профилактични и влизат в осигуровките поне до колкото аз знам
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Супер фен
    Град
    Sofia
    Винаги когато сте с направление от личен лекар не заплащате такса за прегледа. АКо не сте по направление - 15- 25 лева. За непълнолетните - прегледа е свободен, за малолетните - с придружител!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Аз съм на 15 и сама си ходя на гинеколог в мойта поликлиника,само съм си взела направление от личната лекарка,за да не ми иска никакви пари.

Tracy
    Guest
    Blagodarq vi za informaciqta
    Tova ne znachi da sprete da pishete estestveno

Tracy
    Guest
    Toest ako sym zdravnoosigurena moga da hodq na predled vyv vsqka bolnica? Razlikata e samo dali shte sym s napravlenie ili ne i ot tova zavisi dali shte plashtam?

Цитирай Първоначално написано от Tracy
    Toest ako sym zdravnoosigurena moga da hodq na predled vyv vsqka bolnica? Razlikata e samo dali shte sym s napravlenie ili ne i ot tova zavisi dali shte plashtam?
    Да точно така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си