- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Филмът, който ми е оказал най- голямо влияние.....
Titanic Не на Филма станах фен . А на истинкя ТИТАНИК От няколко месеца съм луднала![]()
Четецът, Into the Wild, може би A walk to remember + С дъх на канела, книгата обаче, не филмът.
Престиж.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
"Oпасен ум"
''Антоан Фишър"
''Усещане за жена''
![]()
Последно редактирано от bsdirty : 01-07-2014 на 19:00
The science of the dream, american beauty, donnie darko и може би... eternal susnhine of the spotless mind както и fight club.
"The Green Mile". Едва ли има някой, който да не го е гледал и да не му е повлиял по някакъв начин. Това е единственият филм, способен да разплаче безчувствено говедо като мен.Първоначално написано от ;5099109
Blow!
• Къщата на духовете
• Три метра над небето
Stoker
Carie
gledaite gi![]()
Преди 2-3 дни гледах The Perks of Being a Wallflower. На някои може да им се стори не толкова силен, но аз намирам много общи неща с живота на този главния герой. Също така и On the Road ми е в секцията любими. Ако някой, който ги е гледал, може да ми препоръча някой филм от този тип, много бих се радвал.
Иначе:
Fight Club
Forest Gump
Into the Wild
Savages
Harry Potter![]()
The Notebook-Тетрадката
Титаник - Titanic
<The Nightmares Before Christmas - Кошмарът (правилно се превежда кошмарите но..) преди коледа. >
Смейте се колкото си искате но тази глинемация ми стопли сърцето.
''Девет месеца'' - Това е един от малкото филми който са ме разстройвали емоционално и силно се замислих какво ще правя , като си имам дете![]()
Ии сега идвам аз с един дълъг-дълъг списък от филми, който горещо препоръчвам:
Into the wild
127 hours
The pursuit of happiness
Eternal sunshine of a spotless mind
We need to talk about Kevin
White Oleander
Now is Good
People like us
life as a house
Silver Linings Playbook
Bedtime stories
Les Miserables
Waiting for forever
Eat Pray Love
Fish tank
The kids are all right
Seeking a Friend for the End of the World
Slumdog Millionaire ( не зная как никой не го спомена до сега)
The art of getting by
The karate kid
Ще спра до тук, въпреки, че има още доста. Наистина прекрасни филми...
Миналата седмица гледах Stealing Beauty... Не е нищо особено, обаче не мога да си обясня все още с какво точно ме грабна този филм![]()