.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73
    Guest

Re: A...

Цитирай Първоначално написано от Loveza NEO
    ZNAETE LI..KAKVO E....bg-4EKIA!!!!
    Не?
    какво е?

am az neznam kakvi trqq sa ti gyrdite za da sa "godni" kolko golemi gore dolu i osven da sa golemi nqkvo drugo iziskvane?

Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    am az neznam kakvi trqq sa ti gyrdite za da sa "godni" kolko golemi gore dolu i osven da sa golemi nqkvo drugo iziskvane?
    Да ти е дълъг езика, за да достига до пениса на мъжа
    2т. забрана за ползване на профил

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sabi
    DA, opredeleno se kefi mom4eto, no ako primerno se brasne dolu i ta6kite mu nabodat, po4va da me juli! Taka stana vednaj i skasahme!
    hahaahaha..ti me UTREPA!!!!!

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Аз БГ-чекия не знам какво е,ама вие знаете ли какво е японска - отиваш в Япония,заравяш си оная работа в земята и чакаш да стане земетресение
    First rule - I rule

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    Loveza NEO... 6te ni obqsni6 li kvo e bg 4ekiq??? I az nz kakvo e???????????

Guest
    Цитирай Първоначално написано от the_green_man
    ami haide de...proiavete malko pove4e tvor4estvo i fantazia..ne moje vse NEO nagotovo da vi obiasniava))))

ami haide de...proiavete malko pove4e tvor4estvo i fantazia..ne moje vse NEO nagotovo da vi obiasniava))))
    И той не знае. Абе Нео ти тука да не се изявяваш като учител по сексология ?
    2т. забрана за ползване на профил

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    да бе... и ти не знаеш кфо е...
    ахахаха иначе и аз съм като @California... не стават
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

do sega ne sam mi pravili turska 4ekia,ama i ne moga da sxvana kakv e kefa ot tova,6tom na edin ot tova neim xaresva spored men tova nee sex,a i nema da xoda 4ak do qponia za edna 4ekia 6te 4ekam tuk v BG,no ne moga da razbera i momi4etata vob6te kak sa gotovi za da praviat takova ne6to .nz za vas no ne misla 4e..tova e super

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    Az puk mislq 4e znae, no prosto iska da ni poizmu4i malko(a moje i da iska mn da ni poizmu4i)!!!

V kraina smetka 6te ni kaje6 li kakvo e ili iska6 da si ostanem neznae6ti i negramotni

Guest
    Az puk mislq 4e znae, no prosto iska da ni poizmu4i malko(a moje i da iska mn da ni poizmu4i)!!!

V kraina smetka 6te ni kaje6 li kakvo e ili iska6 da si ostanem neznae6ti i negramotni
    Dobre de,nali ste mi SLABOST pove4eto tuk_)))))

Zna4i BG-4ekia e kato turskata,samo 4e pri neia...u4astnizite sa 3 ma/2 momi4eta i 1 mom4e/...DOKATO EDNOTO MOMI4E E LEGNALO PO GRAB,PI4A IA OBKRA4VA I I SLAGA 4LENA SI MEJDU CICITE/za predpo4itane da sa po golemki/....prez tova vreme drugoto momi4e/tia e prava se navejda leko i podnasia cicite si kam lizeto na mom4eto taka 4e ezika i ustnite mu da sa mejdu tiah....TAKA PRI VSEKI TLASAK NA PI4A S 4LENA NAPRED MEJDU CICITE NA 1 VOTO MOMI4E,TOI EDNOVREMENNO PUSKA EZIKA SI V DEISTVIE SPRIAMO GARDITE NA 2 ROTO MOMI4E))))))

PROBVAITE..IAKO E)))))

Zna4i BG-4ekia e kato turskata,samo 4e pri neia...u4astnizite sa 3 ma/2 momi4eta i 1 mom4e/...DOKATO EDNOTO MOMI4E E LEGNALO PO GRAB,PI4A IA OBKRA4VA I I SLAGA 4LENA SI MEJDU CICITE/za predpo4itane da sa po golemki/....prez tova vreme drugoto momi4e/tia e prava se navejda leko i podnasia cicite si kam lizeto na mom4eto taka 4e ezika i ustnite mu da sa mejdu tiah....TAKA PRI VSEKI TLASAK NA PI4A S 4LENA NAPRED MEJDU CICITE NA 1 VOTO MOMI4E,TOI EDNOVREMENNO PUSKA EZIKA SI V DEISTVIE SPRIAMO GARDITE NA 2 ROTO MOMI4E))))))

PROBVAITE..IAKO E)))))
    И един мармот завива шоколада в станиол... Това докато придремваше в автобуса ли ти хрумна?

Фен
    Град
    *ба ли му майката

PROBVAITE..IAKO E)))))

10x 4e kaza!!! Miiiii moito mnenie e 4e zvu4i gotino puk dali e taka nz. 6tom kazva6 4e e gotino...

ammmm

4esno kazano az sum probvala no na priqtelq mi mn ne mu haresa za6toto dopira na suho e gaden osven ako ne se polzvat nqkakvi krem4eta
    mili4kaaa

gotino e po takav na4in da dostavi6 udovolstvie na pr si

g0rilas
    Guest
    Вие сте много тъпи.

Приятен ден.

Град
    в мечтите ти
    Ми пробвахме веднъж с приятеля ми ама нещо не се получи.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Като чуя 'турска'

Guest
    Ами правили са ми 1 път и ми хареса, но можеше и по-добре, защото на момичето циците не бяха много големи Иначе има тръпка

Rammstein
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PaRkInSoN
    Като чуя 'турска'
    Ми се придрайфва и присира от сичко турско!

na moq priqtel sa6to sam mu praila mnogo mu haresav i iska o6te a va6te kvi sa tva ne me byrka

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Темата е стара!

Иначе подобно на California това нещо едва ли някога ще го правя, нямам заложби. Но не се и натискам много .. пък и не разбирам какъв кеф ще му е на сухо .. но както и да е.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Темата е стара!

Иначе подобно на California това нещо едва ли някога ще го правя, нямам заложби. Но не се и натискам много .. пък и не разбирам какъв кеф ще му е на сухо .. но както и да е.
    И аз не съм едрогърдеста, но смятам да опитам. Нали все пак веднъж се живее - трябва да се опита от всичко.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

темата е стара.но турските чекии са измислени случайно ей така в страста сигурен съм а иначе когато съм много възбуден доста по нестандарни неща са ми правили от турски чекии а иначе ми харесват стига да са правени с доза страст иначе става някак неловко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си