- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Турска чикия :)
Не?Първоначално написано от Loveza NEO
какво е?
Да ти е дълъг езика, за да достига до пениса на мъжаПървоначално написано от Jessica^
![]()
2т. забрана за ползване на профил
hahaahaha..ti me UTREPA!!!!!Първоначално написано от Sabi
Аз БГ-чекия не знам какво е,ама вие знаете ли какво е японска - отиваш в Япония,заравяш си оная работа в земята и чакаш да стане земетресение![]()
First rule - I rule
Loveza NEO... 6te ni obqsni6 li kvo e bg 4ekiq??? I az nz kakvo e???????????
ami haide de...proiavete malko pove4e tvor4estvo i fantazia..ne moje vse NEO nagotovo da vi obiasniava))))Първоначално написано от the_green_man
И той не знае. Абе Нео ти тука да не се изявяваш като учител по сексология ?Първоначално написано от Loveza NEO
![]()
2т. забрана за ползване на профил
да бе... и ти не знаеш кфо е...Първоначално написано от Loveza NEO
ахахаха иначе и аз съм като @California... не стават![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
do sega ne sam mi pravili turska 4ekia,ama i ne moga da sxvana kakv e kefa ot tova,6tom na edin ot tova neim xaresva spored men tova nee sex,a i nema da xoda 4ak do qponia za edna 4ekia 6te 4ekam tuk v BG,no ne moga da razbera i momi4etata vob6te kak sa gotovi za da praviat takova ne6to.nz za vas no ne misla 4e..tova e super
![]()
Az puk mislq 4e znae, no prosto iska da ni poizmu4i malko(a moje i da iska mn da ni poizmu4i)!!!
V kraina smetka 6te ni kaje6 li kakvo e ili iska6 da si ostanem neznae6ti i negramotni![]()
Dobre de,nali ste mi SLABOST pove4eto tuk_)))))Първоначално написано от the_green_man
Zna4i BG-4ekia e kato turskata,samo 4e pri neia...u4astnizite sa 3 ma/2 momi4eta i 1 mom4e/...DOKATO EDNOTO MOMI4E E LEGNALO PO GRAB,PI4A IA OBKRA4VA I I SLAGA 4LENA SI MEJDU CICITE/za predpo4itane da sa po golemki/....prez tova vreme drugoto momi4e/tia e prava se navejda leko i podnasia cicite si kam lizeto na mom4eto taka 4e ezika i ustnite mu da sa mejdu tiah....TAKA PRI VSEKI TLASAK NA PI4A S 4LENA NAPRED MEJDU CICITE NA 1 VOTO MOMI4E,TOI EDNOVREMENNO PUSKA EZIKA SI V DEISTVIE SPRIAMO GARDITE NA 2 ROTO MOMI4E))))))
PROBVAITE..IAKO E)))))![]()
И един мармот завива шоколада в станиол...Първоначално написано от Loveza NEO
Това докато придремваше в автобуса ли ти хрумна?
Първоначално написано от Loveza NEO
10x 4e kaza!!! Miiiii moito mnenie e 4e zvu4i gotino puk dali e taka nz. 6tom kazva6 4e e gotino...![]()
4esno kazano az sum probvala no na priqtelq mi mn ne mu haresa za6toto dopira na suho e gadenosven ako ne se polzvat nqkakvi krem4eta
![]()
mili4kaaa
gotino e po takav na4in da dostavi6 udovolstvie na pr si
Вие сте много тъпи.
![]()
Приятен ден.
Ми пробвахме веднъж с приятеля ми ама нещо не се получи.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ами правили са ми 1 път и ми хареса, но можеше и по-добре, защото на момичето циците не бяха много големиИначе има тръпка
![]()
Ми се придрайфва и присира от сичко турско!Първоначално написано от PaRkInSoN
na moq priqtel sa6to sam mu praila mnogo mu haresav i iska o6te a va6te kvi sa tva ne me byrka
И аз не съм едрогърдеста, но смятам да опитам. Нали все пак веднъж се живее - трябва да се опита от всичко.Първоначално написано от ThePainIsReaL
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
темата е стара.но турските чекии са измислени случайно ей така в страста сигурен съм а иначе когато съм много възбуден доста по нестандарни неща са ми правили от турски чекии а иначе ми харесват стига да са правени с доза страст иначе става някак неловко![]()