- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Турска чикия :)
Мнннннннн е яко и мн обичам моя фр да го прави=D> \
/
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Не мога да си представя как точно протича тая...манипулация.Приятелят ми не е проявявал желание, но ако знам, че ще му достави удоволствие, бих опитала.
![]()
tova e edno ot malkoto ne6ta koito o6te nesam opitvala(ideqta ne e lo6a...) vs sam 4uvala 4e e gotino...6te go probvam,i mislq 4e 6te mi haresa![]()
да пробвай яко е но за момичетата не знам къде е удоволствието освен по голямата възбудаПървоначално написано от VerryBerry
![]()
awe gotino si e
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Браво вчера подновихте тема от 2005 ся от 2006 айде дайте направо се върнем в 13 век а ?!
да има нещо такова че темата е стара но защото се е приместила от пред и някой и е вдахнал живот и другите(включително и аз)сме видяли и виж кво стаа![]()
![]()
![]()
Няколко пъти сме правили турска с бившият ми приятел ми и той полудяваше от кеф.....за тва само за специални случай се пази![]()
щта еба в чекиджията !![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
mi to,za da se "praktikuva" trqbva da ima 1 broi dostatu4no golemi cici![]()
Няма нищо лошо, напротив много е яко!![]()
Много е готино човек да няма никакви задръжки в секса! \
/ \
/ \
/
Не съм правила за сега. не знам защо-може би, защото не съм много надарена!
Да, правила съм. Хубаво е, но не и нещо особено, поне според мен.
[quote="InvaiDeR"]щта е** в чекиджията ![/quote\
абе брато преди да обиждаш и да хулиш в форума се виж колко си грозен ба мамицата ти дебем и изчадието , да ти свърша в очилата от левче
Да пробвал съм с едно момиче и стана непринудено и много ми хареса, тя беше в мензис и докато ми духаше, просто сложи члена ми между циците й и почна да се движи на горе на долу, усещането е страхотно, но е и вярно че си трябват големи цици за това , а момичето което ми направи турската и досега си има големите цици![]()
За повечето дето си мислят че е нещо кофти понеже си на сухо, по добре така от колкото без хич![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Може би единственото хубаво "турско" нещо![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Хубавата турска чикия включва и лапане.Първоначално написано от love_girls
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ne sum pravila....ama se 4udq ne6to.....Dali ako ne sum mn nadarena 6te se polu4i li izob6to
![]()
чикия си се пишеПървоначално написано от kaloqn_pe6o
4esno kazano i az ne sam probvala ama i nqmam koi znai kolko golqmo jelanie.e,ako na nego bi mu haresalo-da,ama.......
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....