.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    gabbybon
    Guest

Moderated:Отказах на момче,което харесвам.. какво да правя?!

ОК. Вище сега проблема е следния:
    Има едно момче което много много харесвам Е...той ми предложи но аз съм толкова зле че му отказах О-о-о Господи защо защо Сега незнам какво да правя.... и маляви се помогнете ми МОЛЯВИ

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Говори с него и се съберете (станете гаджета ).Кажи му как си се чувствала и защо си му отказала,че си била объркана,което май е било така..ако и той те харесва ще те разбере.
    Успех.

Guest
    Тъпотата не е извинение !
    Иначе мога да ви опердаша и двамата, ако искате, разбира се !

Moderated by miloto
    т.2 и т.11 от Правилника

gabbybon
    Guest
    Забравих да кажа че тои ми е сърдит защото му отказах(което е тъпо според мен) и немога да говоря с него освен с негов приятел ама и той ме харесва и незнам дали ще му каже нещо по вупроса

Супер фен
    Град
    sofia
    taka stava kato se pravi6 na vajna i nedostupna sega sujalqva6......nz kvo da pravi6 no nai-veroqtno sq ako ti trugne6 da mu se buta6 toi da otkaje

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от gabbybon
    Забравих да кажа че тои ми е сърдит защото му отказах(което е тъпо според мен) и немога да говоря с него освен с негов приятел ама и той ме харесва и незнам дали ще му каже нещо по вупроса
    Малко кофти ситуация..
    Въпреки всичко се опитай да говориш с него.

siseto
    Guest

davam savet

vij sega ako toi te xaresva naistina 6te ti dade o6te edin 6ans.govori s negov priqtel koito spored teb 6te ti pomogne a nqma da ti popre4i da postigne6 celta.tova mom4e ako e pi4 6te ti predoji otnovo i ti 6te prieme6 i 6te ste 6tastlivi zaedno,ako ne iska zaebi go zna4i ne e za teb!sega tova moga da ti kaja,ako iska6 me poslu6ai ako ne iska6 nedei: tvoq si rabota.

Супер фен
    Град
    София
    Не се предавай...спокойно всеки греши...иначе нямаше да е интересно на този свят,ако не се учехме от грешките си...дано да се съберете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си