.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere

Айде и на мене малко помощ...

От цяла вечност не съм писала проблем,ама сега ще взема да напиша...

тааа...
    Ами понеже от известно време насам флиртувам с едно момче,някой може ли да ми поосвежи начините на флирт?В смисъл...уфф..как да ви обясня?!
    Момчета,как обичате да ви свалят?
    Момичета,как сваляте?
    Щото аз си се свалям ама ако има некви весели свежарски фразички ше е мн яко ако ми ги кажете!
    Миии мисиииии предварително

Moderated by Tiffany
    по точка 1 от правилника.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    мацка дръж си се нормално,пък ако момчето ти се кефи все ще те хареса
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    мацка дръж си се нормално,пък ако момчето ти се кефи все ще те хареса
    мм..не ме разбра ний си се харесваме ама още не сме си скочили

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    хаах
    ами тогава какво чакате?!
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    хаах
    ами тогава какво чакате?!
    ае де и аз туй питам ама още малко остава.Целта на темата беше да си разкриваме начините на флирт

Мега фен Аватара на machoka
    Момент да потърся линк към e-book'а "Наръчник за младата девойка или как да изплетем мрежа, с която да уловим поредното мъжко сърце"

Ако имаше стандартен начин, мислиш ли, че взаимоотношенията между хората щяха да са толкова интересно и всеобхватни, колкото са сега?

Как така да ти обясним как да се 'сваляш' с някой..и въобще, не ми е ясно това действие какво означава. Да флиртуваш?

Ако е така, винаги съм твърдял нещо: Най-успешния начин на момиче да флиртура с момче е допирът. Докосвай го, колкото можеш повече. Погали го, 'като не шега' го хвани под ръка да вървите заедно, гушни го, като се видите го цункай по бузата безгрижно. С една дума, търси повод за пряк допир - това прави впечатление у момчето, то се освобождава за съответни действия, пада някаква 'граница' между момчето и момичето сякаш..
    Не мога да го обясня с думи, то ако можеше, щеше да се изгуби тръпката. Но ти споменах най-важното, според моите виждания.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Това с допира наистина е така. Докосвай го уж неволно има ефект. И когато си при него, не се застоявай много...нека да му бъде тръпка, да усеща, че още не си негова...нека да се позимъчи малко

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Това с допира наистина е така. Докосвай го уж неволно има ефект. И когато си при него, не се застоявай много...нека да му бъде тръпка, да усеща, че още не си негова...нека да се позимъчи малко
    ок амии още утре ще опитам
    А доколкото тва да не съм негова-еми мноол ясно...да не съм кат другите дет постоянно му се натискат
    Мерси
    Нещо друго освен допир?Например некъф странен весел ковплимент?

Мега фен
    Толкова ли ви е скучно да си говорите или дори просто да сте един до друг, че искаш фразички?

siseto^
    Guest
    zdr!az 6te ti dam nqkolko saveta taka kakto az procediram i pri men ima yspex. 1)kogato si govorite go gledai v o4ite i my xvarlqi sablazniteln pogledi!2)gledai toi da te zagovarq parvi!3)pravi takiva ne6ta 4e da my napravi6 dobro vpe4atlenie s tqx i da ima jelanie da te potarsi!4)ne my pokazvai 4e ne moe6 bez nego i 4e go xaresva6!5)zapomni ot men:VINAGI MOM4ETATA TRQBVA DA TI PADAT V KRAKATA I DA PRAVQT NEVAZMOJNOTO ZA TEB I ZA DA A S TEB!!!

Голям фен
    Град
    SF
    abe kato si padate edin po drug kvo ima da go mislite po-malko prikazki pove4e deistviq

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    ... ний си се харесваме ама още не сме си скочили [/b]
    познато....и..от толкова
    чакане...накрая и на двамта ще ви писне...поне при мене беше така... пак си тръгнахме..ама то мина тръпка и всичко...
    Чудно ми е какво наистина трябва да се чака при положение,че има видни признаци,че едно момче и едно момиче се харесват ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си