- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Nqkoga pisali li ste love sms i kakvi sa bili te?
Nqkoga pisali li ste love sms i na koga i kakvi sa bili te(do sega ne vidqh da ima takava tema ako ima izvinete)
ne si vidqla li????
mi da rechem che ima takava tema "love sms" mai se kazvashe....
Mastilo ти направо я закопатолкова многоо смс-и
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
дам ми поста на Mastilo беше повече от достатъчен![]()
![]()
![]()
f@nt@zi@
Първоначално написано от Mastilo
Moita tema nqma ni6to ob6to s drugata tema.Drugata tema e da napi6ete love sms a ne kato moita Pisali li ste love sms na nqkoi?Ve4e otkrili razlikite![]()
Писала съм, но в момента не мога да се сетя какви. Пък и чак като "любовни" не бих ги определила. Предпочитам тея признания да ги правя по друг начин![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
I az sum pisala mn love sms no ve4e ne se se6tam kakvo sudurjaha![]()
Писала съм няколко пъти,ама не някви такива тъпи,дет някой друг ги е съчинил-мои произведения само![]()
With the venomous kiss you gave me, I'm killing loneliness
With the warmth of your arms, you saved me
Oh, I'm killing loneliness with you
Получавала съм много love sms-и,но не съм изпращала само няколко пъти.Незнам,ама голяма част от тях са некви супер изтъркани клишенца.Ако искаш да кажеш на някой че го обичаш,по добре е да опишеш това,което наистина чувстваш,а не да използваш заучени фрази.Наистина,има си и готини смс-чета,ама не са много...
Когато бях с бившият му пишех по 30 смс най-малко на дени той ми прашташе мн...повечето бяха любовни....мн се обичахмеОще съжалявам,ч еизтрих всичко свързано с него,щот бяха невероятни смси
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Mnogo pati.Eto ti edin primer:
Edin savet-pazi se.Ena molba- ne se promeniai.Ena mechta-ne me zabraviai.Edna laja- ne te obicham.EDna istina-lipsvash mi!![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Да естествено че съм пращала любовни СМС така аз спечелих момчето на моя живот!!!!![]()
To4no taka mn po qko e kogato ti si izmislil ne6to za nqkoe momi4e ili mom4e i sms stava vupros za nego a ne za oneq izturkanite ve4e sms-4etaПървоначално написано от Метълката_HIM 4 EVER
![]()
kolko sam pra6tala i to na edno mom4e a toi ne mi otgovarq6e6te napi6a nqkolko.
V jivota si te sre6tnah slu4aino vlubih se v teb bezkraino 4e te obi4am nqma samneie da te zabravq nqmam namerenie!
obi4am te za6to da kriq obi4am te nima e grqh obi4am te pred teb 6te se razkriq obi4am te ot kakto te vidqh
a kolko o6te mu pisah ...... ama nqma da vi zanimavam s moite problemi![]()
v jivota si te sre6tnah slu54aino vlubih se v teb bezkraino,4e te obi4am nqmam samnenie da te zabrava nqmam namerenie!!
Писал съм, но в момента не мога да се сетя за конкретен пример.
Az sy6to sym polu4avala dosta love sms-i , no ne sym izpra6tala.... i az nZ zashto![]()
mmmmmm da vednuj napisah edin na bivshoto mi gadje "prashtam ti sms celuvka dopri q do buzata si MLQS MLQS pri nujda povotri pak" neshto takovamn`zabavno sms4e :P
ест че съм писала
и са толкова много че просто няма как да ги изброя
Писала съм неща, които сама съм измисляла, и то само на сегашното ми гадже. И ако ми хрумне нещо хубаво, му го пиша. Но предпочитам други начини да му казвам/доказвам колко го обичам.
Писал съм лично мой и май пазя няколко. Бяха романтични, много романтични.
Черен Принц
pisala sam mn lubovni smsi ama ne vsi4ki sa bili taka veseli i optimisti4ni imalo e i dosta tujni![]()
ДА!Разни за "лека нощ" ама някви мн милички и така...