.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Edno_f
    Guest

Simulirane na Orgazum

Moje li da mi kajete kak po-to4no se simulira orgazum? Kak edno momi4e moje da se napravi,4e e svur6ilo,a da ne e?

Мега фен
    Ако мъжът е леко неосведомен, не е трудно. Пъшкаш адски силно просто и след няколко секунди се отпускаш изморена...но при оргазъм влагалището се свива, пулсира, жената се навлажнява много...това няма как да симулираш.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    мииии как ли .. почва да вика/пъшка,амм .. така да се каже да трепери .. абеее то да ти кажа оргазъм хич не се симулира трудно аз не съм го правила,а и не го смятам за нужно.. предпочитам момчето да разбере,че не съм свършила и да се потруди,отколкото си мисли,че е адски добър в леглото...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

А мъжът до теб като разбере, че го лъжеш ? Ще му се срине самочувствието ...
    2т. забрана за ползване на профил

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    аз немога да разбера защо изобщо се коментира темата за симулиране на оргазъм...по-добре ли е момичето да пренебрегва себе си и собственото си удоволствие, само за да не засегне "великия ебач"?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от California
    аз немога да разбера защо изобщо се коментира темата за симулиране на оргазъм...по-добре ли е момичето да пренебрегва себе си и собственото си удоволствие, само за да не засегне "великия ебач"?
    Малко тактичност никога няма да навреди
    Не е като да кажеш 'абе, я се глей къФ си смотан, никво удоволствие не изпитах'

Не всички момчета са перфектни в леглото, за сметка на всичко останало, което правят. Не трябва да им се натяква това, а да им се 'помогне'. Може би вие трябва да го предразположите малко повече

Мега фен
    Да, обаче не трябва да се симулира удоволствие. Ако на момичето не му е приятно, хваща и го ебе тя. Ако и както тя го иска не И е приятно, проблемът не е в него...

Град
    В леглото на Ville Valo
    Пфууу,на мен олкова пъти ми се е налагало да симулирам...голяма досада
    With the venomous kiss you gave me, I'm killing loneliness
    With the warmth of your arms, you saved me
    Oh, I'm killing loneliness with you

Re: Simulirane na Orgazum

Цитирай Първоначално написано от Edno_f
    Moje li da mi kajete kak po-to4no se simulira orgazum? Kak edno momi4e moje da se napravi,4e e svur6ilo,a da ne e?
    vmesto da razpitfash kak se simulira orgazum ,po dobre obqsni na 4oveka do teb kak da ti dostavi udovolstfie,

Re: Simulirane na Orgazum

Цитирай Първоначално написано от Edno_f
    haha - e za kvo ti e???!!! Haide da se napravim, 4e ni se e storilo vkusno nqkvo qdene ot koeto da ni se e dogadilo, haide da se smeem nasila, haide da se pravim na 6tastlivi, haide da si mislim, 4e jiveem...

Taka e kato horata go pravqt samo zaradi samiq sex, a ne zaradi tqh i 4oveka do tqh. V tvoq slu4ai ili ti ne haresva6 dostatu4no 4oveka, ili toi ne te haresva dostatu4no ili i dvamata ne se haresvate, no prosto vi e dotrqbvalo ne6toto nare4eno SEX...Ako dvama 4oveka naistina se haresvat i se otpusnat nqma na4in da ne si dostavqt udovolstvie. No mai horata prosto sa trugnali na lov za orgazmi ei taka...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си