- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14 fevruari
аиде да си правим двете компания...самотниПървоначално написано от priti_kiti
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
...и се наричаш "метълка"...Първоначално написано от Метълката_HIM 4 EVER
Ха ха ха тва ме изкефи яко...няма значение къде важното е да сме заедноПървоначално написано от ScrappyDoo
ама и двамата ще празнуваме и двата празника
![]()
Никой не умира девствен - живота преебава всички!!!
мииии..може би у нас или у тях..с приятна музика..сметана..настроение ..въображение..![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
абе и като 13-ти не е ама както и да еПървоначално написано от Absconding
иначе аз сега за втора година няма да съм сам на 14-ти
![]()
а другите години като бях сам се напивах като свиня
![]()
![]()
Хах погледни само коя група слуша - възможно най-комерсиалната ПУТКА - <HIM>Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Да оставим настрана това, че Хим са тъпаци. Да оставим настрана и това, че нямат общо с метъла. Самият И ник е оксиморон всъщност.Първоначално написано от Анонимко
ne mi se milsi za tozi den!6te bada sama za6toto moeto slance 6te hodi na obu4enie i 6te e na 350 km ot men!ako si be6e tuk 6tqh da se 4uvstvam strahotno kadeto i da sme stiga da sme zaedno taka 4e vi kazvam radvaite se 4e pr vi 6te badat do vas i si izkaraite strahotno nqma zna4enie ot mqstoto
Az li4no bih zavela priqtelq si nqkude, kudeto obi4ame da hodim i dvamata , zatva....e nqkak si trudno da se kaje kade da q zavedesh, 6ot seki obi4a razli4ni mesta!no ina4e moje bi nqkyde na izlet(ako vremeto e qko
) ili ako ne q pyskat do kysno da se osvobodite i dvamata po rano i da se saberete ni6to 4e 6e e po rani4ko,vse pak celta e da ste zaedno nali
4asyt i mqstoto na sre6tata ...nqmat zna4enie!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар(огромен).
/забрана за ползване на такъв.
sprete da q kritikuvate tq haresva taq grupa neina rabota si e na nas kato ne ni haresva tva nezna4i 4e trq da q karame da se otkajeOba4e ne si prava trq da se vodi pone 4-5 puti v godinata ina4e 6to za gadej si ti
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Първоначално написано от f@nt@zi@
Nqma kfo da mu mislq...nqma da budem zaedno na taq data![]()
na nqkoe mqsto kadeto tq hareswa tova 6te e hubawa isnenada