- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Противозачатъчни
И с мен стана същото - първите 3 месеца имах проблеми (болки в гърдите преди цикъл, световъртежи дори и т.н.) обаче цикълът ми спря да бъде болезнен и тъкмо всичко си беше ок, когато и аз разбрха, че съм хванала гъбички, защото логест явно ги предизвиква, защото и гинеколожката, при която аз ходих ми каза същото, относно гъбичките и логеста, отделно качих 5 кг, първоначално си мислех, че не е от логеста, но след като спрях да ги пия престахан и да пълнея. А междудругото отидох именно заради килограмире, които качих при гинеколожката и се оказаа, че "си имам гъбички от няколко месеца"Първоначално написано от iskrennno
Уви от тогава до сега ходих още три пъти, изписваха ми различни лекарства. но проблема с гъбичките си остава, а най - трагичното е, че почнах да ги пия за да водя по - приятен полов живот, а сега вече повече от половин година съм "на сухо"![]()
Относно Диане 35 - една приятелка ги пиеше, и и предизвикаха на 2 пъти ужасни кръвоизливи, заради които беше в много тежко състояние, отделно приятеля ми им е правил опаковките и тогава доктора, който ги е "пътентовал" му е споделил, че има поне още 10 нежелани реакции, които разбирасе не са вписани в описанието на лекарството ...
Така или иначе е факт, че всеки организъм е различен и различните противозачатъчни (както и другите медикаменти разбирасе) му се отразяват по различен начин.
Междудругото знам, че не е тук мястото, но искам някой да ми препоръча гинеколог, който наистина да си разбира от работата, защото както вече сподеих ходих доста пъти, но безрезултатно, та моля ви препоръчайте ми, че се отчаях вече![]()