.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

vypros otnosno sv.valentin!?

nablijava praznika sv.valentin,6te mi dadete li nqkakvi predlojeniq za podaryk na mom4e? vyprosa e kakto kam momi4etata,taka i kam mom4etata...6te e hubavo i te da kajat...na kakvo biha se zaradvali?
    JiVoTa e eDnA GoLqMa VaRtElEjKa,VnImAvAi Da Ne PaDnEsH nEvOlNo!!!

hihih :)

ami ako pita6 men...edin hubav sex i tova e haha,6eguvam se razbira se..no kato ideq mejdu drugoto ne e lo6o..boje,vzeh da se zamislqm
    ami du6ice zavisi ot mnogo ne6ta ti hodi6 li s tova mom4e,ot koga ste zaedno? ala-bala razkaji mi ne6to za toz momak i 6te ti kaja,ako iska6 razbira selellekakvi sme glupavi nie momi4etata oba4e po-nqkoi put..
    nikoga ne premahvai usmivkata na liceto si,dori,i da te boli,za6toto nqkoi moje da se vliubi v neq

kato iskate savet davaite po podrobna informaciq zna4i. inak podarak vseki bi se zaradval na gotin parfium ili dre6ka koqto da mu otiva

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами за мен колкото и да е лигаво мисля че бих подарила плюшена играчка примерно мече, мишле или нещо малко и сладко :P :P или някфо сладурско сувенирче
    f@nt@zi@

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    не е ли малко раничко за СВ.Валентин?!
    има страшно много такива теми поразрови се малко.
    а иначе наистина е важно в какви отноешия сте....
    ако съвсем не знаеш какво да му купиш може да му подариш нещо съвсем банално-хубав парфюм или яка дрешка.

Guest
    ami gadjeta sme pove4e ot polovin godina... v otli4ni otno6eniq sme...i naistina iskam da prekarame dobreblagodarq za dosegashnite otgovori

offf, i az po4vam da go mislq,6oto puk nie s priqtelq mi 5 dni sled sveti valentin imame golqm praznik,i izob6to nqmam ideq kakvo da vzema,dva podaruka li da vzema,edin li...ne znam...

Не му взимай парфюм!!!По-добре нещо малко,но да му напомня за теб!Парфюма ще свърши а другия подарък ще му остане!Може даже и някаква плюшена игра4ка да е !

BUT I DO KNOW ONE THING THOUGH,BITCHES,THEY COME THEY GO!!!

Град
    Sofia grad
    mi za podarak na tozi praznik- ne6to simvoli4no

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си