- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vypros otnosno sv.valentin!?
nablijava praznika sv.valentin,6te mi dadete li nqkakvi predlojeniq za podaryk na mom4e?vyprosa e kakto kam momi4etata,taka i kam mom4etata...6te e hubavo i te da kajat...na kakvo biha se zaradvali?
![]()
JiVoTa e eDnA GoLqMa VaRtElEjKa,VnImAvAi Da Ne PaDnEsH nEvOlNo!!!
ami ako pita6 men...edin hubav sex i tova ehaha,6eguvam se razbira se..no kato ideq mejdu drugoto ne e lo6o..boje,vzeh da se zamislqm
ami du6ice zavisi ot mnogo ne6tati hodi6 li s tova mom4e,ot koga ste zaedno?
ala-bala razkaji mi ne6to za toz momak i 6te ti kaja,ako iska6 razbira se
lelle
kakvi sme glupavi nie momi4etata oba4e po-nqkoi put..
![]()
nikoga ne premahvai usmivkata na liceto si,dori,i da te boli,za6toto nqkoi moje da se vliubi v neq
ами за мен колкото и да е лигаво мисля че бих подарила плюшена играчка примерно мече, мишле или нещо малко и сладко :P :P или някфо сладурско сувенирче![]()
![]()
![]()
f@nt@zi@
не е ли малко раничко за СВ.Валентин?!![]()
има страшно много такива теми поразрови се малко.![]()
а иначе наистина е важно в какви отноешия сте....
ако съвсем не знаеш какво да му купиш може да му подариш нещо съвсем банално-хубав парфюм или яка дрешка.![]()
ami gadjeta sme pove4e ot polovin godina...v otli4ni otno6eniq sme...i naistina iskam da prekarame dobre
blagodarq za dosegashnite otgovori
![]()
offf, i az po4vam da go mislq,6oto puk nie s priqtelq mi 5 dni sled sveti valentin imame golqm praznik,i izob6to nqmam ideq kakvo da vzema,dva podaruka li da vzema,edin li...ne znam...
Не му взимай парфюм!!!По-добре нещо малко,но да му напомня за теб!Парфюма ще свърши а другия подарък ще му остане!Може даже и някаква плюшена игра4ка да е !![]()
BUT I DO KNOW ONE THING THOUGH,BITCHES,THEY COME THEY GO!!!
mi za podarak na tozi praznik- ne6to simvoli4no