.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Daite suvet pls

Hybrid View

Sandra1
    Guest

Daite suvet pls

zdraveite iskam da vi pomolia za suvet dosega ne sum se celuvala s momche s ezik i mnogo se pritesnqvam tuikato moje momcheto s koeto iskam da bude da useti i da mi se prismee. Molia vi kajete mi moje li chovek koito dosega ne se e celuval da se predstavi dobre purviqt put i priqtelqt mu da ne razbere che dosega ne se e celuval. Cuvala sum ot dosta hora che mai nemoje i obsujdaniq ei toq ne moje da se celuva i tem podobni. Kajete mi ima li takuv shans da ne razbere i moje da napishete kakvo tochno da pravq Predvaritelno vi blagodarq

може стига да се постараеш(прави тва дето ти "идва отвътре".Не се сковавай.Просто затваряш очи и "вплитате" езици )

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Кфо те бърка никои не се е родил научен... да не мислиш че секи е можел... човек се учи докъто е жив такаче деиставай смело без да се притесняваш кфото ти дои отвътре

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Ами знам,че звучи мн банално,ама то си ти идва отвътре.Обаче има едно условие за първата целувка-трябва да имаш чувства към момчето,иначе наистина има опасност да се изложиш малко.В краен случай ако много се притесняваш-хващай някоя опитна приятелка да те понаучи Ама не се базикам

-
    Guest
    e chak s priqtelka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си