- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Контактни цветни лещи
искам да ви помоля да ми дадете някаква информация за контактните цветни лещи без диоптер!Какви видове има?На каква стойност са?Вредни ли са за очите?Каквото и да е...
Ami za cetnite le6ti ne bih kazala 4e sa vredni.pone az ne sam zabelqzala da mi vredqt po nqkav na4in.
cenite im varirat ot 70-80leva i mogat da stignat dosta visoki stoinosti...edinstvenoto po-kofti ne6to e 4e ne e mn dobre da stoi6 v pome6teniq koito sa mn zadimeni 6toto malko 6tipe na o4ite...![]()
sveta e 6irok,sveta ni privli4a,v nego 6te sre6tne6 i laski i strast,no nikoi nikoga ne 6te te obi4a tai kakto te obi4am AZ!!!
То, че са вредни, вредни са, щото все пак си ги слагаш в очите.Докато свикнеш да ги носиш, малко ще ти дразнят, но после не се усещат.Има всякакви видове, а цените им са много много различни.Мойте са зелени и 1та струваше 49лв. май, но аз си взех 2деИ предполагам, че ако отидеш в някое скромно магазинче (или там както се казва), в което продават очила, няма да ти излязат над 100лв
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
Абе може и над 100 да ти излезне ! Зависи от къде ги купиш,щоту има разни разтвори с които се 'чистят' и т.н !И тях ще трябва да си ги купиш...
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
оооо вярно...аз тях ги забраихПървоначално написано от ^I don't give a fuck.^
ами значи тоя разтвор струва около 20-30лв.Моя беше 26
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
То ако става въпрос има и лещи, дето са по 20 лв едната, ама се ползват 3 месеца, споре кой-какво търси...
Hora az mnogo sam zapalena na taq tema "cvetni le6ti" i sam re6ila da si vzema zmiiski ili kote6ki edno ot dvetei kato kaja na nqkoi toi po4va da mi se kara 6toto moite o4i bili mnogo hubavi.sini i nz si kvo o6te
![]()
P.S. pls ako nqkoi znae nqkav sait na sofiiski magazin za le6ti v koito ima demonstraciq na razli4nite cvetove i vidove da mi go kaje![]()
leshti ima vsqkakvi ot zeleni sini.. do takiva s zarcheta syrchica i tempodobni gluposti lichno na men mi izleznaha okolo 120 s raztvora ne sa vredni stiga da gi pochstvash dobre ,no nqkoi ochi ne priemat leshtite i se vyzpalqvat..
Spoko ako iska6 sloji si. Az sum s cvetni, no s diopter, a sestra mi bez. Mi mislq 4e dvete sa na 40 lv. Ne e tolkova skupo, no sa mnogo gotski. Men naprimer aaaaaaaadski mno me kefqt probvai
Okolo 60-70 lv sa! Stiga da si gi mie6 redovno nqma da ti navredqt! Ima kakvi li ne -daje i kote6ki, kato zebra< tigur s nqkakvi hiks4eta! Te bili za kupon! Taka gi vodqt!
shake me baby
Az imam le6ti ot 1 god i sam stra6no dovolna.Moite sa sini a az sam s kafqvo oko i stoqt mn hubavo.Sega na 3 avgust mi izti4a godosta koqto e 1 god i vednaga otivam v optikata da si vzimam novi.Dnes hodih da ragledam ve4e ima mn novi i modeli i marki.Sravnenie s minalata god izbora e mn po golqm.Az edna god ne sam gi svalila nito za mig edinstveno kogato spa ne sam s tqh za6toto e strogo zabraneno doro maika mi i ba6ta mi ne me pomnqt ve4e s estestveniq mi cvqt o4i.Li4no na men nito mi pre4at nito mi draznqt dori ponqkoga zabravqm 4e sam s le6ti.Moite ne si gi vzeh izob6to skapo koito go interesuva cenata na edna e 38leva ob6to izlizat dvete 76leva+raztvor 20lv vsi4ko 6te vi izlezne 100lv.Edin savet ot men koghato otivate da si kupuvate nedeite vliza samo v edna optika za6toto dnes vleznah v edna tam bqha li4no moite 60lv ednata na 2 kra4ki optikata bqha 38 ednata.Taka 4e koito iska i ima vazmojnost da si kupuva i da ne se zamislq :P
![]()
Първоначално написано от _lqlq_lqlq_
значи:има сякакви цветове.....има много фирми,конкретно имена не се сещам.....има и за 50лв и 200 и.т.н.
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
koito ima jelanie moga da mu pratq snimka za vidi kak stoqt
az iskamПървоначално написано от Анонимко
PP
imeila mi e: summer_93@abv.bg
az sym s kafevi o4i i mn sym se navila za zeleni le6ti 6toto sym tai s malko ten i mn hubavo stoqt zeleni o4i na takav ten tuka v gorna sa po 48 lv ednata i mislq da si vzema ama trqbva da spestq pari4ki 4e na6te edva li sh mi dadat tolkoz pari za le6ti..
taa...toq raztvor kolko vreme go polzvate??
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
Az 6te ti pratq nqma nikakav problem,no razbrah 4e ti iska6 zeleni a moite sa sini po nagore v fruma sam razkazala kak stoqt ne6tata s men no vse pak az o6te eisega 6te ti pratq snimka.ako iska6 sled tova moje6 da izkaje6 mnenieto si v foruma ili mmi pi6i na po6tata![]()
темата не е ли малко старичка ?
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
oo mn sa ti qki i ti si mn gotinkaПървоначално написано от Злателина{}
![]()
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
oo mn sa ti qki i ti si mn gotinka[/quote]
Radvam se 4e ti haresaha!
i az sakam snim4ica prati ako moji na melito_94@abv.bg
i az iskam prati mi na sveti_93@abv.bg
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
Моля те прати ми снимка на твоите лещиПървоначално написано от Злателина{}
![]()
Ако искаш на скайп:veronika.9677
I na emeil:ronibon4eva@abv.bg
az si kupih sini le6ti ot edna poliklinika za 80 leva i raztvora 20 i moite sa za 6 meseca otna4alo mn me drazneha daje mi be6e zamagleno no ve4e po4ti ne gi use6tam
НаУчИ сЕ дА заБраВяш НезаБравиМотО ..нАучи сЕ дА кАзваШ НЕ дОри дА Ти сЕ кРещИ ДА НаУчИ сЕ очИтЕ тИ дА сИаЯт дОрИ дА сЕ пЪлнЯт сЪс сЪлзИ!!!