.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Любовта управлява света!?

Какво мислите за този въпрос?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    За жалост, по-скоро парите управляват света

Същото като нея:
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Liubovta moje da upravlqva horata,no ne i sveta.Za sujalenie horata vse po-rqdko zapo4vat da izpitvat istinski tova 4uvstvoto nezavisimo kum kogo e naso4eno i tova e napulno obqsnimo imaiki v predvid kakuv e jivota v dne6no vreme.Cqlo geroistvo e da obi4a6 nqkogo istinski,4isto i vseotdaino,za6toto sme zaobikoleni ot edna po6lost,komersiqlnost,bezduhovni interesi i tova se prenasq i v 4uvstvata,vuzpriqtiqta i nai-ve4e,totalno e oburkana cennostnata sistema na pove4eto hora,da ne kazvame,4e pri mnozinstvoto tq lipsva.A liubovta(ne e zaduljitelno da e samo kum muj ili jena) e cennost,koqto se pazi, koqto se izvoiuva trudno i ne se sre6ta pod put i nad put.Za sujalenie horata v dne6no vreme q priemat kato nqkakva dadenost i ne6to koeto nepremenno trqbva da imat,bez kakvato i da e osnova pod neq,a ne e taka.I kakto i da zvu4i,sum absoliutno suglasna s razbiraniqta na drevniq narod jivql v rimskata imperiq,kogato se poqvqva purvata italqnska lirika i v tvorbite na edin ot osnovatelite na edna ot 6kolite tam: SCUOLA DEL DOLCE STIL NUOVO,Guido Guinizelli pi6e,4e samo izvisenoto duhovno surce,inteligentnoto,dobroto moje da se dokosne do istinskata liubov.No tezi ka4estva ne sa darom,te se pridobivat.Tova e edna cqla filosofiq,s koqto sum suglasna.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    "we are love generation.."lqlqlq :P
    samo se ogledaite kolko mnogo temi "liubov" se puskat i 6te raazberete,che v text4eto ot taq pesnichka ima ne6to vqrno az lichno ponqkoga dori nesmogvam da gi razgledam vsi4kite 6toto izlizat vse novi i novi temichki.. dori samiqt fakt 4e ti i oshte mn hora kato teb si zadavame tozi vapros oznachava che liubovta ima znachenie!
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    определено според мен любовта не управлява света,тук там може да срещнем някой заблуден човек..но иначе вече нищо не е истинско и не живеем с илюзии за по-добър свят
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    еми според мен може и така да е зависи от човека ако той живее с любовта значи и светът му е управляван от нея аз определено мисля че моят свят е управляван от любовта :P :P :P
    f@nt@zi@

Може да се каже,че една от управляващите сили...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    Може да се каже,че една от управляващите сили...
    Да, седи някъде около 15-та позиция. Преди нея са такива, като парите, лицемерието, двуличността, алчността, злобата и други подобни. Но любовта печели битката с всички заедно в куп, защото е по-силна от всички тях.

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    заема централно място!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    И що за жалост?Парите са нещо много по-хубаво от любовта,парите ти дават ВЛАСТ.И аз лично бих бил по-щастлив да имам милиарди,отколкото неква с която да се гледаме глупаво ,да остаряваме заедно и дрнуги такива шитни.Е,естествено,нямам нищо против и двете...
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    заема централно място!
    Да.В "центъра" ТОП 20

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    de da be6e taka... glavnata dvije6ta sila v dne6niq svqt za sajalenie e al4nostta za pari i vlast

Повече от фен
    вярно.любовта към парите! абе вие да не сте някви 12 годишни дет за първи път си имате гадже ама не сте се целували или сте безкрайно наивни

Цитирай Първоначално написано от SickBoy
    И що за жалост?Парите са нещо много по-хубаво от любовта,парите ти дават ВЛАСТ.И аз лично бих бил по-щастлив да имам милиарди,отколкото неква с която да се гледаме глупаво ,да остаряваме заедно и дрнуги такива шитни.Е,естествено,нямам нищо против и двете...
    Мне не е вярно.Наистина парите управляват света ам аот любовта по хубаво нещо няма и дори и милярди долари не могат да заменят тва чуство!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SickBoy

хмммммммм...когато имаш супер мнооо пари ти по тоя начин никога няма да си намериш истинската любов,защото постоянно ще се съмняваш в любимия си човек дали наистина те обича или е с теб само заради парите ти... затва е по-добре парите да са средство,а не цел...както ти го каза
    Никой не умира девствен - живота преебава всички!!!

Фен
    Град
    BlondLandia
    Любовта не управлява света! Повечето действия на тоя свят хич не са продиктуани от любов към ближния!
    Видя я царят, че се смее,
    но сам усмивката изгуби.
    Забрави ловните соколи,
    дори забрави да воюва.
    lOvE iS DEliGhT!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си