- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- RUSKINI ILI BULGARKI
Xa-Xa-Xa-Xa Nai hubavite jeni sa v bulgariq ! Da te moje da sa v bulgariq ama nikoi ne e kazal 4e te sa bulgarkite!Първоначално написано от HeDa
![]()
бил сам в много страни и сам виждал сякви жени...да ви кажа честно нашите момичета са най-хубави..това е лично мое мнение..
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
Az sum Ruskinq!![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Българките много ясно. Макар че има и много готини рускинчета![]()
за мен България е страната на сърцето ми - все пак ми е родина. а Русия ме е много интересна като цяло от доста време. така че що се отнася до жените - компромисен вариант - полурускиня.![]()
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
I az...Първоначално написано от valantain_love
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
Batka kakav e toia vapros...BG-WOMAN forever)))))Първоначално написано от JORDAN_88_06
![]()
100% българско![]()
Не разделяй сърцето си на две,не разделяй живота си на части,не убивай душата си!
Хах какви сме на характер. Иначе мога да кажа, че българките и рускините толкова си приличат, че кво задавате този жъпрос. Но все пак трябжа да призная, че има мноо красиви български момичета.Първоначално написано от exploitedteen
ami az kat sum 25% ruskinq i 75% bulgarka kvo da napraqStavam li?
PP: ne 4e mn mn se vliqq ot takiva saitove, int 6e mi e mnenieto![]()
EBASI ВАПРОСА....Е МНОГО ЯСНО 4Е БЪЛГАРКИ НИЕ СМЕ И ПО КРАСИВИ И ПО СЕКСИ,И ПО УМНИ!
Рускините стаат за секса бате. Не че БГ мацета не, но с тях влагаме повече чувства някак си. Нищо против рускините, хубави "розови филмчета" праят![]()
![]()
"Отворете б1лгарското.. ?Първоначално написано от ^^Limonka^^
![]()
Bez da obijdam bulgarkite, ama ruskinite sa po hubavi za mene)) A mejduvprochem kade po sveta i ot kogo ste chuli da kazvat che bulgarkite bili nai-hubavi. Tva e samo vyv vashite glavi mai...
![]()
Ами аз съм наполовина (и от двете), затова и аз избирам компромисния вариант.Иначе си зависи до човека най-вече - навсякъде има грозни и красиви.
![]()
Само в твоята глава братче. В Полша, в Босна, в Англия, в Германия, в САЩ и т.н. и т.н.Първоначално написано от Анонимко
peace
![]()
I KOI E TOQ DETO GO E KAZAL WE???? AJKDE POKAJI MI ??? DAI NQKAKVA STATIQ? KVO DA TI VQRVAM NA SLQPO LI? SHTOTO AZ TAKOVA NESHTO NE SYM CHUL. PO EDNO VREME IMASHE SLUH CHE V NQKAV ANGLIISKI VESTNIK DAJE OBIJDAHA BULGARKITE CHE BILI MNOGO GROZNI... AMA TVA DETO GO KAZVASH ZA SEFTE GO CHUVAM!Първоначално написано от BAYO
Няма кво да ти доказвам, аз го знам за себе си. Бил съм в тея страни и знам кво говорят хората след леко показно...
казаха че били големи селянки май...не грозни деа знам не помня...Първоначално написано от Анонимко
пък за рускините...SUCK !!!![]()
Bulgarkite sa si nai hubavi![]()
Shto sa nai-hubavi ma? SHtoto ti si bulgarka li? Tva "Nashto si e nai-hubavo" ne te opravdava da govorish gluposti. Spored povecheto prouchvaniq ruskintie sa nai-hubavi v sveta...Първоначално написано от PeAcH
Ходи да *б*ш рускините тогава бе, тъпак. Проучвания бла бла, мисля, че някой или нешо се опитва да ти промие мозъка, осъзнай се на време. Най-хубавите ни мацки са по улиците, не по списанията братче. Иди в Благоевград и се радвай на гледката. Твоите проучвания едва ли са стигнали до тамПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
O, ako mi padnat, nqma da propusna budi sigurenПървоначално написано от BAYO
![]()
. Po ulicite ima krasivi macki, kakto i v BUlgaria, taka i v Surbia, taka i v Ukraina, taka i v Rusia, taka i v Polsha i v mnogo mnogo drugi durjavi. Moite prouchvaniq sa v pochti vsichki golemi gradove v Bulgaria,vkluchitelno i moq roden grad STZagora.Pa ti kude me prati chak v BlagoevgraD?
![]()
![]()
[color=cyanBulgarka estestveno,bulgarkite sa nai-hubavi[/color]
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
хах много станахмеПървоначално написано от *Poli*
![]()
Що ви е да избирате между двете... Българка и рускиня в еднокато мен
че съм и скромна
![]()
![]()