.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    myxaxaxa
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от HeDa
    Te horata po celiq svqt sa go kazali : Edni ot nai hubavite jeni sa v Bulgariq....
    Xa-Xa-Xa-Xa Nai hubavite jeni sa v bulgariq ! Da te moje da sa v bulgariq ama nikoi ne e kazal 4e te sa bulgarkite!

бил сам в много страни и сам виждал сякви жени...да ви кажа честно нашите момичета са най-хубави..това е лично мое мнение..
    If idiots could fly, This forum would be an airport!!!

Повече от фен
    Az sum Ruskinq!

[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc

АТАКАБГ
    Guest
    Българките много ясно. Макар че има и много готини рускинчета

за мен България е страната на сърцето ми - все пак ми е родина. а Русия ме е много интересна като цяло от доста време. така че що се отнася до жените - компромисен вариант - полурускиня.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Пак казвам - българското си е най-хубаво.
    хихи добре че не всички мислеха като тебе иначе щях да си седя постоянно самичка :P :P
    I az...
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Guest

Re: RUSKINI ILI BULGARKI

Цитирай Първоначално написано от JORDAN_88_06
    KOI PREDPO4ITATA A
    Batka kakav e toia vapros...BG-WOMAN forever)))))

Град
    In your hand
    100% българско

Не разделяй сърцето си на две,не разделяй живота си на части,не убивай душата си!

ruskin4e
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    стойте си вие на стара слава, че българките са най- хубаво и растете на "задни части" по кафетата и се мацайте с 15 тона грим...

хубаво, ама подържано

по темата... рускините са хубави, ама... бааахти и характерите.. повече на мен не ми се занимава с такива..
    Хах какви сме на характер. Иначе мога да кажа, че българките и рускините толкова си приличат, че кво задавате този жъпрос. Но все пак трябжа да призная, че има мноо красиви български момичета.

djuliana_djoli
    Guest
    ami az kat sum 25% ruskinq i 75% bulgarka kvo da napraq Stavam li?
    PP: ne 4e mn mn se vliqq ot takiva saitove, int 6e mi e mnenieto

EBASI ВАПРОСА....Е МНОГО ЯСНО 4Е БЪЛГАРКИ НИЕ СМЕ И ПО КРАСИВИ И ПО СЕКСИ,И ПО УМНИ!

Рускините стаат за секса бате. Не че БГ мацета не, но с тях влагаме повече чувства някак си. Нищо против рускините, хубави "розови филмчета" праят

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от ^^Limonka^^
    ми кво да кажа и в реклама го има-ИЗБИРАЙТЕ БЪЛГАРСКОТО
    "Отворете б1лгарското.. ?

Guest
    Bez da obijdam bulgarkite, ama ruskinite sa po hubavi za mene )) A mejduvprochem kade po sveta i ot kogo ste chuli da kazvat che bulgarkite bili nai-hubavi. Tva e samo vyv vashite glavi mai...

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Ами аз съм наполовина (и от двете), затова и аз избирам компромисния вариант. Иначе си зависи до човека най-вече - навсякъде има грозни и красиви.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Bez da obijdam bulgarkite, ama ruskinite sa po hubavi za mene )) A mejduvprochem kade po sveta i ot kogo ste chuli da kazvat che bulgarkite bili nai-hubavi. Tva e samo vyv vashite glavi mai...
    Само в твоята глава братче. В Полша, в Босна, в Англия, в Германия, в САЩ и т.н. и т.н. peace

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Само в твоята глава братче. В Полша, в Босна, в Англия, в Германия, в САЩ и т.н. и т.н. peace
    I KOI E TOQ DETO GO E KAZAL WE???? AJKDE POKAJI MI ??? DAI NQKAKVA STATIQ? KVO DA TI VQRVAM NA SLQPO LI? SHTOTO AZ TAKOVA NESHTO NE SYM CHUL. PO EDNO VREME IMASHE SLUH CHE V NQKAV ANGLIISKI VESTNIK DAJE OBIJDAHA BULGARKITE CHE BILI MNOGO GROZNI... AMA TVA DETO GO KAZVASH ZA SEFTE GO CHUVAM!

Няма кво да ти доказвам, аз го знам за себе си. Бил съм в тея страни и знам кво говорят хората след леко показно...

Град
    нямам си на представа...
    I KOI E TOQ DETO GO E KAZAL WE???? AJKDE POKAJI MI ??? DAI NQKAKVA STATIQ? KVO DA TI VQRVAM NA SLQPO LI? SHTOTO AZ TAKOVA NESHTO NE SYM CHUL. PO EDNO VREME IMASHE SLUH CHE V NQKAV ANGLIISKI VESTNIK DAJE OBIJDAHA BULGARKITE CHE BILI MNOGO GROZNI... AMA TVA DETO GO KAZVASH ZA SEFTE GO CHUVAM!
    казаха че били големи селянки май...не грозни деа знам не помня...

пък за рускините...SUCK !!!

Град
    Sofiq
    Bulgarkite sa si nai hubavi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от PeAcH
    Shto sa nai-hubavi ma? SHtoto ti si bulgarka li? Tva "Nashto si e nai-hubavo" ne te opravdava da govorish gluposti. Spored povecheto prouchvaniq ruskintie sa nai-hubavi v sveta...

Shto sa nai-hubavi ma? SHtoto ti si bulgarka li? Tva "Nashto si e nai-hubavo" ne te opravdava da govorish gluposti. Spored povecheto prouchvaniq ruskintie sa nai-hubavi v sveta...
    Ходи да *б*ш рускините тогава бе, тъпак. Проучвания бла бла, мисля, че някой или нешо се опитва да ти промие мозъка, осъзнай се на време. Най-хубавите ни мацки са по улиците, не по списанията братче. Иди в Благоевград и се радвай на гледката. Твоите проучвания едва ли са стигнали до там

Guest
    Ходи да *б*ш рускините тогава бе, тъпак. Проучвания бла бла, мисля, че някой или нешо се опитва да ти промие мозъка, осъзнай се на време. Най-хубавите ни мацки са по улиците, не по списанията братче. Иди в Благоевград и се радвай на гледката. Твоите проучвания едва ли са стигнали до там
    O, ako mi padnat, nqma da propusna budi siguren . Po ulicite ima krasivi macki, kakto i v BUlgaria, taka i v Surbia, taka i v Ukraina, taka i v Rusia, taka i v Polsha i v mnogo mnogo drugi durjavi. Moite prouchvaniq sa v pochti vsichki golemi gradove v Bulgaria,vkluchitelno i moq roden grad STZagora.Pa ti kude me prati chak v BlagoevgraD?

[color=cyanBulgarka estestveno,bulgarkite sa nai-hubavi [/color]
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от *Poli*
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Пак казвам - българското си е най-хубаво.
    хихи добре че не всички мислеха като тебе иначе щях да си седя постоянно самичка :P :P
    I az...
    хах много станахме
    Що ви е да избирате между двете... Българка и рускиня в едно като мен че съм и скромна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си