- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- RUSKINI ILI BULGARKI
A kakvo shte kajete za Shvedkite a?![]()
и аз някъде съм 4ула 4е е имало не6то като класация и българките сме били на първо място по красота.. не го казвам само за6тото съм българка ни6то подобно дори не се гордея с това..н оняма зна4ение тва.. а за рускините кво им е хубаво бе? имат пове4ето смаО РУСи коси и сини о4и? само тва ли гледате бе мом4ета? а да не говорим 4е имат по 2 дка задници и пият пове4е от мъжете..еми мойте извинения тва пък е отвратително да види6 жена мъртво пияна...
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
ми и 6ведките не са вси4ки хубави.. влез в някой техен сайт за запознанства и 6те разбере6 4е от 10 смао 3 6те са хубави така 4е и те не са цветета за мирисане..Първоначално написано от Анонимко
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Абе незнам коя нация са наи хубави ама преди 3 часа се варнах от морето бях в черноморец и ко да ви кажа тея рускини са супер за мене тва е истинатаВсеки може да си пише каквото иска но аз лично като видя русокоси момичета ми се взима акъла
![]()
![]()
Майка ми беше в 2,3 държави и казва че от българките по-хубави няма и найстина си е така![]()
bulgarian girls RLZ :P