.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Супер фен
    Edna komshiika hodi v chujbina s myja si .. tam s pogled samo shteli da q izqdat.pyk i sichkite mi priqteli i priqteli,koito sa hodili sa kazvali,che tuka v BG momichetata sa nai - hubavi .. a dali e taka nz.No vse pak moga da kaja che bylgarkite(povecheto) sa mn hubavi.
    Обичам те <3 !!!

Guest
    A kakvo shte kajete za Shvedkite a?

Супер фен
    Град
    Bourgas
    и аз някъде съм 4ула 4е е имало не6то като класация и българките сме били на първо място по красота.. не го казвам само за6тото съм българка ни6то подобно дори не се гордея с това.. н оняма зна4ение тва.. а за рускините кво им е хубаво бе? имат пове4ето смаО РУСи коси и сини о4и? само тва ли гледате бе мом4ета? а да не говорим 4е имат по 2 дка задници и пият пове4е от мъжете..еми мойте извинения тва пък е отвратително да види6 жена мъртво пияна...
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    A kakvo shte kajete za Shvedkite a?
    ми и 6ведките не са вси4ки хубави.. влез в някой техен сайт за запознанства и 6те разбере6 4е от 10 смао 3 6те са хубави така 4е и те не са цветета за мирисане..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Jan Ulrich
    Guest
    Абе незнам коя нация са наи хубави ама преди 3 часа се варнах от морето бях в черноморец и ко да ви кажа тея рускини са супер за мене тва е истината Всеки може да си пише каквото иска но аз лично като видя русокоси момичета ми се взима акъла

Град
    Лапландия!?
    Майка ми беше в 2,3 държави и казва че от българките по-хубави няма и найстина си е така

Мега фен Аватара на koalka
    Темата е стара!

Фен
    Град
    BapHa
    bulgarian girls RLZ :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си