- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- S PREZERVATIVI ILI BEZ???
SUS ILI BEZ PREDPO4ITATA AAAAAA
moderated by coki:
6 точка от правилника.
emi az sam nomer 1
ami za da e bez trqq da si mn siguren v partniora si i da mu ima6 mn golqmo doverie.az sam s moq priqtel ot 1 godina i samo parvite 3-4 meseca pravihme sex s prezervativ.
sveta e 6irok,sveta ni privli4a,v nego 6te sre6tne6 i laski i strast,no nikoi nikoga ne 6te te obi4a tai kakto te obi4am AZ!!!
Много искам без ама смееш ли бе деба.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
еми...аз с последния ми приятел съм от 1 година и 4-5 месеца, но мноооого рядко може да се случи да правим секс без презерватив и то само в началото...в случая доверието няма нищо общо!
иначе без презерватив наистина е по-хубаво ама...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Ма ти приятел ли си имаш?
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
м...да,що?![]()
по темата-честно казано когато се е случвало да е без презерватив някакси не мога да се отпусна като хората...все мисля да не стане нещо...![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
estestveno 4e predpo4itam bez prezervativ,use6taneto e drugo i mnogo po-istinsko,no ne smeq da go pravq bez,ne za6toto nqmam doverie v partniora si,a za6toto sum tvurde mlada za gre6ki,a ponqkoga nevolno stavat takivaI kakto kazali horata:"Vurji si popa da ti e mirno seloto" xix
![]()
с презарватив,щото после не ми се дават кинти за аборт.Ми така де,като мога да си ги изпия....
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
mi bez![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Определено с презерватив!!! Доверието, както вече казаха, няма нищо общо в случая. Ако ние не мислим за себе си, няма кой да го направи вместо нас!!!
Kakto na skoro gledah po televiziqta edin doktor kaza da pravish sex s prezarvativ e seino da blijesh blizalka prez stuklo tai 4e..sami mojete da si napraite izvoda... ama ina4e ako iskaete sigornos s prezarvativ mngo qsno pak i ako vodish aktiven polov jivot sam os edin partnior shto da ne e i bez .. no seki si precinqbva .. vinagi ima izvesten risk
hora pravete sex s prezarvativ.mn e opasno.edno e edin dva tri pyti,no postoqnno...nedeite prosto e acki stra6no i otgovorno!edno 4e moje da hvanete nqkva bolset ,a otdelno 4e nqma ni6to po lo6o ot nejelana bremenost.mislete za posledstviqta hora.
MISLI S GLAVATA SI!!!
Винаги със , макар че имам доверие на човека с когото съм, но все пак по сигурно си е
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
... da do nqkade si prav no trqbvashe da oto4nish s koq glava da mislqt .. shtoot ako e s taq doluПървоначално написано от Анонимко
![]()
Еми мен ми е изключително кофти с презерватив, а и страшно много се късат! Незнаеш какво да правиш - струва ли си да пиеш постинор, дали е станало нещо и какво ли не. Ама без презерватив е твърде рисковано, то не е до доверие, ами това си е до тялото му. Понякога може да си супер възбуден и да не успееш да го извадиш и няма смисъл да си разваляш удоволствието.А и всички са чували за предеякулационната течност. Затова и пия противозачатъчни. Според мен това е най-доброто решение, когато имаш постоянен партньор и искаш да изпиташ най-голямо удоволствие, без да рискуваш![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Твърдо да!!!
With the venomous kiss you gave me, I'm killing loneliness
With the warmth of your arms, you saved me
Oh, I'm killing loneliness with you
s1s prezervativ!![]()
e, imalo e izklu4eniq,ama ve4e nqma! obe6tavam! mnogo bezotgovorno ot moq strana!
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
nqmam pretenciino mai bez
![]()
дамз обаче нз каде беше ама преди бях чел че някой противозачатачни не са особенно полезниПървоначално написано от Chiana
![]()