.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Град
    Sofia

Liubovta legenda li e ?!

Vijte az nqmam nikakyf problem s jenite , simpatichen sym , zabaven sym , kulturen sym , ne se oplakvam ot lipsa na jensko vnimanie NO ... problema e tam che nemoga da namerq podhodqshtoto momiche ... povecheto momicheta sa glupovati ...tyrsqt parite , kolite , luksa ... az neiskam takiva ...iskam edno svqsno momiche koeto da ceni chuvstvata ... na 20 godini sym ot Sofia ... ako ima nqkoe momiche koeto pone malko da otgovarq na iziskvaniqta mi shte se radvam da se zapoznaem

Moi snimki mojete da namerite na slednite linkove:
    store1.data.bg/diabollico/sk1d gallery
    www.fanutti.sladur.com

Супер фен
    Basi kompleksarskata tema
    Ne mislq, 4e edin muj, KOI BIL IMAL OBOJATELKI, 6te trugne da se zapoznava v tiineindjurski forum. Podhodq6toto momi4e 6te si go nameri6 ti, a ot foruma da se zapoznava6 Pove4eto momi4eta bili "glupavati", ooo koi go kaza
    Gledah ti snimkite v sladura, i samo na 1vata mi haresva6, na drugite opredeleno ne...
    Ae ima6 super mn kompleksi...zapoznai se s nqkoq i si q haresai i trugnete, kak tei ot forum 6te tursi6 4e tuk vseki moje da se napravi na takuv kakuvto ne e...ti misli6 li s glavata

Град
    В леглото на Ville Valo
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Ne mislq, 4e edin muj, KOI BIL IMAL OBOJATELKI, 6te trugne da se zapoznava v tiineindjurski forum. Podhodq6toto momi4e 6te si go nameri6 ti, a ot foruma da se zapoznava6 Pove4eto momi4eta bili "glupavati", ooo koi go kaza
    Gledah ti snimkite v sladura, i samo na 1vata mi haresva6, na drugite opredeleno ne...
    Ae ima6 super mn kompleksi...zapoznai se s nqkoq i si q haresai i trugnete, kak tei ot forum 6te tursi6 4e tuk vseki moje da se napravi na takuv kakuvto ne e...ti misli6 li s glavata
    Наистина е комплексарска
    With the venomous kiss you gave me, I'm killing loneliness
    With the warmth of your arms, you saved me
    Oh, I'm killing loneliness with you

Istinata e,4e 4ovek namira adski trudn to4no 4oveka za nego,ot kudeto i da go pogledne6.Nqkoi ne go namirat cql jivot.A kolkoto do tova,4e momi4etata sa tupi i ne znam si kakvo, qvno si v takova obkrujenie,na takiva momi4eta ili se na takiva popada6,ima i drugi..budi siguren.

Guest
    az znam che ne vsichki sa glupavi ...znam che ima seriozni i pecheni ...zatova se obryshtam kym vas... a shto se otnasq do 1voto momiche koeto mi otgovori ... vyobshte nqmam komplexi az ne se sramuvam ot sebe si ..ti bi trqbvalo da se sramuvash shtoto si super naduta ...i 2 pyti po typa mislish si che znaesh mnogo...a si prosto krygla 0

Повече от фен
    Абеей педофил, тва не ти е сладур тука.

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от belluci
    Istinata e,4e 4ovek namira adski trudn to4no 4oveka za nego,ot kudeto i da go pogledne6.Nqkoi ne go namirat cql jivot.A kolkoto do tova,4e momi4etata sa tupi i ne znam si kakvo, qvno si v takova obkrujenie,na takiva momi4eta ili se na takiva popada6,ima i drugi..budi siguren.
    Така си е...много точно

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az znam che ne vsichki sa glupavi ...znam che ima seriozni i pecheni ...zatova se obryshtam kym vas... a shto se otnasq do 1voto momiche koeto mi otgovori ... vyobshte nqmam komplexi az ne se sramuvam ot sebe si ..ti bi trqbvalo da se sramuvash shtoto si super naduta ...i 2 pyti po typa mislish si che znaesh mnogo...a si prosto krygla 0
    да бе нямаш комплекси ми закво търсиш гадже в интернет и се жалваш кат някоя путка.
    кво се праиш на големия нареждач нит познаваш момичето нито нищо и дрънкаш че била тъпа.
    Ако не можеш да бъдеш свръхчовек бъди стъпало

Град
    Sofia
    za RoXy ...na tebe ne stypalo shte ti byda ...a butalo ofco smotana !

Ами момичетата са тъпи...а момчетат са олигофрени без грам мозак...Нали знаеш,че не трябва да слагаш всички под общ знаменател!!!Има си на всяко правило изключение,ко да те правя като си попадал само на курви!Голям комплексар си чесно...как може да търсиш момче в форум...сякаш си пускаш обява,то ти звани и тръгвате...ехо осъзнай се не можеш да намериш любовта така!Щом си търсиш момичетат така,а не можеш да си намериш на живо има некаф проблем в тебе!!!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    Ами момичетата са тъпи...а момчетат са олигофрени без грам мозак...Нали знаеш,че не трябва да слагаш всички под общ знаменател!!!Има си на всяко правило изключение,ко да те правя като си попадал само на курви!Голям комплексар си чесно...как може да търсиш момче в форум...сякаш си пускаш обява,то ти звани и тръгвате...ехо осъзнай се не можеш да намериш любовта така!Щом си търсиш момичетат така,а не можеш да си намериш на живо има некаф проблем в тебе!!!
    ЕВАЛА!

Винаги така става!Първо се срещаш с няколко неподходящи личности,преди да срещнеш човека за теб, за да бъдеш НАЯСНО СЪС СЕБЕ СИ!!

Е, тва как ще стане като ти не знаеш какво искаш от едно момиче,а?Щом си тръгнал да пишеш във форума и да се предлагаш на всяка тва значи, че проблема е в тебе,а не в момичетата...С една дума разбери какъв ти е проблема и се постарай да го поправиш
    Никой не умира девствен - живота преебава всички!!!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    абе тфа да не ти е сладур.ком че да си пускаш малоумните обяви
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си