- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Как да разбера, че сме гаджета !?
По какъв начин разбирате,че с едно момче/момиче вече сте станали гаджета.
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
.....а преди това как му/и предлагате.
Първата целувка и после го питам дали всичко не е за деня или е връзка...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Мхм първата целувка-официално начало ако се повтори при следващата срещаНе се знимавам да се интересувам дали е само за деня шот обикновено ми е се тая
Първоначално написано от ^^kotenceto^^
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
mi nz pri nas stana nqkak ot samosebe si1 sedmica izlizahme kato friendove posle celuvkata sled tfa prodyljihme da si izlizame samo dvamata i se polu4i
![]()
![]()
... и се целувате, и си говорите мили думи, и си пращате смс-и ...Първоначално написано от Анонимко
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
когато има първа kiss
и след това още много![]()
"Целувка за лека нощ"
Еми първата целувка и...абе не мога точно да ти обясня. Ти сам ще разбереш.![]()
Когато след първата целувка се разберем да се видим пак на следващия ден и той дойде. И след това или се чуваме всеки ден, или се разбирам еот предния кога да се видим.
Начи питаш я "абе ние с теб гаджета ли сме?" и ако ти каже "да" стетва е
маа фака
Първоначално написано от ^^kotenceto^^
![]()
i az sum na tva mnenie :PПървоначално написано от ^SpideR^
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
сега се сетих че може и на арти да си гледаш за по-сигурно![]()
"Целувка за лека нощ"
Ако след първата целувка има уговорка за среща и след тази среща има следваща и следваща и много много целувки е значи сте гаджета![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Е ти ако тва не разбереш,къде си тръгнал бе брато![]()
mdaaa,i az tva se 4udq.....Първоначално написано от АТАКАБГ
Rodix se bez da iskam,
6te umra bez da iskam,
no 6te jiveq kakto si iskam!!!
mi kat ste se svalili ako toi/tq proqvi interes da se vidite otnovo ili ako ti go/q pitash dali she se vidite na sledva6tiq den i toi/tq ti kaje 4e ne moje ...i ako pak pitash i posle pak ti otkaje..na4i ne6tata sa bili samo za edna ve4er:>oba4ee ako izlizate seki den ili po4ti vseki, dyrjite se za ryka, pred drygite se dyrjite kato gadjeta.....na4i hodite, nqma symnenie![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар(огромен).
/забрана за ползване на такъв.
Amii az sas moq..Zna4i 1vo bqhme na 1 kupon i cqla ve4er se celuvahme tam..posle se skif na dr kupon i pak se celuvahme posle sms-i si pra6tahme dran dran..i az go pitam po 1 vr v 4ata ''Abe nie sq hodim l,ne hodim li,ko praim?''i toi mi kaza ''Hodim,be,kak da ne hodim'' xahxha
ThE LoVe Is NaMe,ThE SeX Is GaMe.FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe
emi vsa6nost tui e mn dobyr vapros na koito samo ti moje6 da si otgovori6 za6toto vseki pat si zavisi ot 4oveka na men mi se e slu4valo s edin vsqka ve4er da se celuvame non stop tak da ne hodim tui 4e trqbva sama da si otgovori6![]()
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb