Za ili protiv noseneto na GSM-i v uchilishte ste?Zashto?![]()
Не разбирам защо трябва да съм против...?![]()
Естествено че съм 'за' !Не се знае кога може да ми
потрябва,пък и като правя контролно мога да пращам
смс-и наляво-надясно![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Естествено, че съм ЗА, все пак не знам кога какво ще се случи, а и на учителите вече не им правят такова впечатление като преди![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
mnoo qsno 4e sam za
no ne znam pri vas kak e no v moito daskalo kato na nqkoi ot klasa mu zvanne tela i daskalite ili mu go vzimat ili mu se karat|(zavisi koi u4enik i koi u4itel e) , a kogato na daskalite i zvanqt telefonite i si govorqt v 4as nie kvo da kajem
izob6to ne e 4esno da ni vzimat telefonite ili da ni se karat.
Е,много ясно!ЗА естествено![]()
То аз без GSM съм загубена![]()
With the venomous kiss you gave me, I'm killing loneliness
With the warmth of your arms, you saved me
Oh, I'm killing loneliness with you
ТВЪРДО ЗА!
Ако не е gsm-а в някои часове ще заспя от скука.![]()
естествено,че съм за![]()
какво против да имам?!![]()
все едно да ме питаш - За или против ходенето на даскало с кецове?!![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз съм твърдо ЗА!Много често ми се случва спешно да ми трябва GSM-a.То между другото имам един учител дето в един учебен час излиза поне три пъти да говори по GSM-a и часа отива така в разговори.![]()
Ами аз съм за защото за кво ти е GSM като не го носиш с теб?![]()
![]()
![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
Аз съм за![]()
Razbira se,4e za,6to da sum protiv.A i mobilnite mnogo pomagat kato ima nqkvo kontrolno,mogat da budat super pi6tov.To ve4e vseki vtori ima telefon i mislq,4e si e normalno.Jiveem v sveta na tehnologiite.![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
егати и тъпата тема.естествено за..че те и даскалите си говорат в часа по телефона
За
Mnogo qsno 4e sam ZA![]()
za gsm sum
mno qsno 4e sam za da az ve4e se privarzah kam telefona mi i ne go ostavqm san daje za minutka pak kamoli za cql den![]()
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
заиначе к'во ще права през часовете се на нещо трябва да се играе
![]()
Последната промяна е направена от Korn_FOREVER в шестак Февруари 30, 3012 г. 25:67 pm; мнението е било променяно общо 2 241 531 пъти
То едва ли ще има някой, който да е против...все пак трябва някакво развлечение през часовете...а пък и служат за пищови![]()
az sum ''za'',zashtoto az a sum ubedena,4e nesamo,u4im v u4ilishte,koito sa dale4 ot doma,a edinstevana vruzka sus semeistvoto e gsm-a!Toi e edna neobhodima vruzka,kogato se nalaga,ososbenno v tova vreme,kogato loshite neshta se slu4vat dori v u4ilishtye!No puk e tupo da se draznqt u4itelite naro4no!
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
as moq go polzvam za osnovnata mu funkciq ... nqkoi da mi zvune ... kat se ima v predvid 4e tva e 1 put v godinata ....![]()
a ina4e mnogo mu polzvam organaizera ... samo pi6a po nego promenqm 4eta obmislqm i pi6a novi ne6ta v nego tva mi e lubimata 4ast ot telefona mi tui da se kaje![]()