Mnogo qsno 4e da..kakvo da pravq ina4e cql 4as ako ne sly6am muzika ili ne se snimam ili ne govorq s gadjeto![]()
![]()
![]()
За много ясно!Как няма да си нося телефона в училище!Недай боже да стане нещо и да трябва да помогна по някъв начин как ще ме намерят....!?И да говоря с Милуту и тн!
Е какво лошо има да си играеш на телефона в часовете?То иначе ще ти е яко скука.Но да говориш в час тва е нахалство..
![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
За какво са измислени GSM-те? За да се свързват хората с нас. В училище, недай си Боже, нещо се случи със семейството ти, едва ли ще ти е приятно да научиш чак след учебния ден за случката. GSM-те в училище единствено разграничават учениците (някои с по-скъпи телефони и т.н.) но това си зависи от човека - той, ако си е комплексар, цял живот ще си бъде такъв и ще вижда полза да се показва с по-скъп GSM, но това е друга тема. Главно по темата съм "За"
Предпочитам да съм с най тъпия телефон но да го използвам от колкото да съм с най -скъпия и да го използвам само за снимки и музика и игри и т.н. И м/у другото аз наистина съм с много тъп телефонМне че ми пука но искам по нов защото...просто искам...не че ми пука мнението на останалите като "виж го тоя с къв телефон е" и всички от тоя сорт ами просто искам да покажа снимка..искам музичка нещо да слушам и т.н.Аз не че ще се хваля на някой когато си зема нов де,то ще е скоро
,показвам го за 2 сек да знаят че съм си купил и толкова.После си го ползвам по предназначение.
![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
Принципно не е приятно да звънне телефон в час,но аз съм ЗА,защото винаги може да потрябва за нещо важно...Е и за игрички понякога![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Естествено, че съм за..Много полезни и необходими са GSMите..![]()
To be yourself is all that you can do...
ЗА! Телефоните ми станаха необходимост,не гъзария или незнамси какво.
Не умея да губя !
Какво им е лошото на джи-ес-емите в даскало ? Всеки втори вече има джи-ес-ем (а някои по 2-3 даже). Преди се носеше джи-ес-ем за гъзария, сега вече стана необходимост, защото си е комуникативно средство.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Лошото е че някои ги използват не по предназначение ! Мразя в час да чувам мазна чалга или нещо подобно.Хита е ако съм заспал и да ме събуди мелодията от последната песен на незнамсикоя фолк певица.Първоначално написано от naduta_fukli4ka
![]()
Не умея да губя !
Т'ва е друга темаПървоначално написано от Redo
Те се използват и за преписване и подсказване, даскалине за тва са против носенето на телефони в училище
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Така лъжеш само себе си и си оставаш все същия пън/тикваПървоначално написано от naduta_fukli4ka
:P
Не умея да губя !
Естествено, че съм ЗА телефоните в училище, защото може да стане нещо важно, за което трябва да разберем на минутата, а ако нямаме телефони родителите ни няма как да ни кажат![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
за![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..