1. Уилям (Ахл) Роуз (от Гънс :love: Най ме кефят - джуките, очите, косата, краката, носът, погледът, характерът, краката... Абе сичко, за по-лесно :P )

2. Слаш (пак оттам има страшен задник и много яко тяло)

3. Дъф МакКаган (пак оттам КОЖЕНО ДУПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ)

4. Стивън Тейлар (от Аеросмит, има ебаси яката уста )

5. Брус Уилис (има страшно излъчване, а и аз съм яко герантофилка :P )

6. Джони Деп (точното определение за моя тип мъже, правете си изводите )

7. Джон Бон Джови (няма да откажа да го прасна! Тук е само защото ми е прекалено мил, аз ги обичам по-злобните)

8. Мерилин Менсън (не е цвете за мирисане, но тоя див характер определено ме влече )

БТВ, сори, че ти го казвам толкова директно, но имаш доста банален и комерсиален вкус... Вложи малко фантазия, бе Нечие дупе, едно, друго... Щото Брат Пит, Себастиян от Секс Игри и т.н. ... Звучи супер банално и изтъркано! Я са напиши за 8те най-откачени звезди, които те кефят, за да бъде мнението ти по-готино... Е, ако искаш, де... Аз просто предлагам :P Всеки си има вкус, но не забравяй, че недостатъците са най-красиви (аз, например, обожавам недостатъците на хората, което, може би, си пролича горе ). Е, стига толкова. И нека да спомена за всеки случай - Нищо против теб, секи си има вкус

Антипатични

1. Сички чалгари и чалгарки, Азисове, Герганици, Сашковци и т.н. Просто няма да коментирам... За да не обидя някого

2. Сички членове на Линкин Парк... Тея ще ги изтребя до крак... Само комерсиална музика пускат...

3. Новите членове на Гънс (сигурно малко хора ги знаят) - просто тоя педал китариста; оня, бас китариста, дето свири на плейбек и, въобще, сички без Ахл. Тея направо за нищо не стават, тъпанарите му с тъпанари

4. Албена Вулева - тъпа к*рва

5. И сички, които създават комерс, всички, които създават войни, всички рапъри и т.н.