.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: bremennost

ko6mar!!!!
    Guest

bremennost

hora molq vi hepl.trqbva da vi pitam ne6to i da mi dadete ako mojete napylno kompetentni mneniq bez mi da e mislila i t.n.
    enda priqtelka e bremenna v 13-14 sedmica.ne moje da go zadyrji i iska da napravi abort,no sa i kazala 4e moje da ne q priemat.molq vi razqsnete mi do koga nai dylgo moje da se napravi i kakvi sa riskovete.pls help

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    ми не съм сигурен мисля,че може да се направи аборт до 12-тата седмица
    11 tochka deaktiven profil.

Guest
    Леле...мн късно се е решила да го маха...мн малко ще се навият. Ако отиде при някой селски ветеринар ще се навие за 50 лв. Ама е мн рисковано!

Най добре при някой частен гениколог да отиде...ама...до 12 макс седмица може!

Супер фен
    Град
    sofia
    do 12 sedmica se pravi abort a nai-preporu4itelno e v 7ma sedmica, sujalqvam no mislq 4e ve4e e kusno , nikoi ne bi poel takuv risk
    edna moq priqtelka zabremenq na 15 be6e v cvetna razbra 4ak v 13-14 i kazaha absurd na tezi godini da abortira i rodi zdravo i hubavo beb4e na 16 no si provali jivota do nqkude spored men dori ne zavur6i sredno

Guest
    много рано се сетило да пита момето...
    14 седмици са 3 месеца и полововина бе моме!
    да е мислила по рано, сега ве4е
    "лани булка, сега люлка"
    Мила от марс...

Голям фен
    az znam 4e moje do 3-tiq mesec...tova e 12-tata sedmica!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Да, донякъде сте прави. Но има и още един вариант, но малко хора ще се съгласят да го направят, а и трябват доста парици. Изкуствено да се предизвика раждане и след това да се умъртви плода, ама тази процедура и дори по-опасна и от аборта...така че ти си решаваш.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    както всички казаха аборт се прави до 12-тата седмица най-късно,след това е нелегално и много опасно,защото може след това да има проблеми при едно ИСКАНО забременяване.
    абе хора вие за презервативи чували ли сте?!понякога помагат
    "Целувка за лека нощ"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си