Може би задавам глупав въпрос, но кафето калерично ли е...т.е. пълнее ли се от него...пречи ли на диетите?![]()
![]()
![]()
damemi poprincip samo sutrin ako 6satav za u4ili6te togava si piq ina4e ako s6tavam nekade kam 10 ne az tokava sam si sveja
![]()
Пия го само с 2 сметанки и 4 захарчета.
pochti seki den piq to s tui daskalo ako ne izpiish sutrin eno kafe nqq kak da trugne denq... obache kat izpiq 2-3 kafeta naprao ne se znam kude sum
stigal sum i do 6 za denq i mi stava adski zle ina4e sega si piq samo sutrin po edni4ko samo kolkoto da se subudq no znam 4e kakaoto e po vredno ot kafeto tva sa ni go kazvali po himiq![]()
ei ko staaaa ko praim
Mnogoe gadno ! Mraza kafe ..... samo 3 v 1 staa
![]()
Пия почти през ден. Най-често 3 в 1. Не съм забелязал да ми действа
сутрин като стана след като си измия очите и зъбите веднага си правя едно двоино нес кафе тип кофа и половина :пПплЛеезЗ и си го дърпам с едно редбулче и най малко 3 цигари. ето така минава началото ми на деня. попринцип само по 1 път пия кафе на ден но с енергийните напитки съм много на ти. най-малко 3 редбула си дърпам по 6 часа следобед а вечерта ако пием на някаде няма да ви казвам за какво става на реч![]()
кафенце с коз4е за добро утрона тия, които не пият нес-кафе мога да им кажа-
По4ни от днеска бе!!![]()
не пия и се чувствам ужасно ако случайно пия,разтупква ми се сърцето,пък и вкуса ми е гаден...
Първоначално написано от midnight...
i az tui \/
The pain is temporary!
az nesamo 4e piq kafe......drusam se s negokato ne sam na daskalo stoq po4ti samo po bar4etata i izpivam 6-7 kafeta no pri men predoziraneto mi deistva to4no na obratno po4va da mi se spi :P
Аз бях така съвсем в началото.Първоначално написано от SEXoslava__
![]()
axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!!!
"super gaden vkus ima"- zleta!
vii ste ot oneq deto piqt vodka sys sok zaradi soka
deto va myrzi da dyv4ite i vinagi trqq vi e sladko pffffffffff
haresva mi no ne piq
vpro4em hes kafeto e bah si gadnoto
a sestra mi e pristrastena kum kafeto-po edno vreme pie6e po 6.....
Не пия кафе,не ме кефи,но ако пия в годината 1 път и ми се доспива от него.
Пия - не се ограничавам. Задължително ми е за работата... Пък ако излезем нанякъде с някой(това става рядко защото нямам много време) задължително се поръчват две дълги с много захар, за да не заспя по някое време докато ми приказват(все пак щом съм излязъл с този човек, значи държа на него).![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
кафето и алкохола - само това пия както се пее в една песен - "вода тук се не пие-водата е за миене,водката наливаме..." и т.н. кафе на ден не съм забелязала лично колко пия,но веднъж приятелят ми беше броил каничките и каза че бяха 4 от 500мл и 3 от 250мл ...тогава се хвана за главата и физиономията му беше като на терминатор... знам че не спя ама въобще от около 3-4 седмици заради кафето/добре че поне него не са го увеличили че нз кво ще правя без него [-o< /
пия по някой път ей така за разнообразие, обаче като цяло не ме привлича особено, още по малко пък да съм пристрастена като някои хора![]()
апък и изобщо не ми действа
никва промяна в себе си не забелязвам
нито разсънва, нито ме държи будна, нито пък обратното![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
"4isto" kafe ne me kefi, ama gram ne me kefi. S mlekce- moje......
Ima mnogo yaki napitki na kofeinova osnova. Lyatoto ne moga da iskaram 1 den bez da piya "ledena moka" ili ne6to ot toya sort.....Po zavedeniya kogato hodite kakvo si pory4vate?? pak napitki na kofeinova osnova nali??
Otnosto "power'a"....... emi ne use6tam priliv na sili ot kafeto, 4esno kazano.......
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
Без кафе не мога - от 2 до 5 на ден без захар и вече толкова съм привикнала , че въобще не ми действа най-много ако прекаля да ми се поразтупка сърцето, но се преживявапреди пиех нощем за да не спя като имам да уча, но забелязах, че напоследък изпивам вечер една голяма чаша кафе и си заспивам все едно съм пила вода или сокче.
На времето пиех доста кафе , може би към 0,5 литра на ден !!! Но сега не пия въобще даже понякога като пийна малко целя почвам да треперя и да се чуствам много неадекватно за тва и не пия.
Пия само в случай, че съм супер превъзбудена и не мога да заспя, или когат не мога си седя на краката щото мн ми се спи се разсъня малко. Попринцип не ме кефи.Пия най-много по 2 кафета на ден.![]()
You've got one life, so live it!!!
Кафе! Кафе! Кафе!Първоначално написано от p4elata_brumze
Пия всеки ден и ако не започна сутринта с една чаша кафе деня ми ще е кофти - в смисъм нервна, раздразнителна и т.н. Ако не пия кафе постоянно мисля за това, че не съм пила и още толкова ми се пие. Понякога пия по 3-4 чаши на ден. Особено, когато ми идват гости и аз с какво да ги почерпя освен с моето любимо кафе и им правя компания и така. А прз зимата направо пощръклавям, защото е някво уютно да пиеш кафе, докато навънка е накво студено и неприятно време.
Ест разбирам, че това е много, много лошо, но не ми пука особено.
И предпочитам Нова Бразилия. Обожавам да пия кафе на джезве /още повече, че след това мога да се гледам - не че мога, ама поне се опитвам/