.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 199 от общо 199

Тема: КАФЕ

Град
    do iztrezvitelnoto :)
    Преди няколко месеца всяка сутрин а сега вече не най-много едно две на седмица

еми да пия кафе.обичам го чисто без захар.е понякога и със сметана и го пия само сутрин.ооо дава ми пауър и то голям
    "Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее."
    Мартин Лутър Кинг, Младши!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Da vseki den piq kafe po niakolko puti!Obache kogato prekalia zapochvat da mi treperiat racete i sam kato niakoq otkachalka
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами пия рядко,не съм му много фен.Ами чувствам се по-бодра.

Супер фен
    Az piq kafe po4ti vsqka sutrin i me s1bujda idealno!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Piq kafe . Piq go bez zahar i smetana za6toto gor4iviq mu vkus me kara da se 4ustvam jiv
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Guest
    Рекорда ми е 12 кафета,като съм първа смяна пия към 7 на ден (4 от които още докато се приготвят за училище),като съм втора-по умерени количества..към 5 може би..обаче аз обожавам кафето,не го пия само за да се осъферя малко

piq da 3v1 s mlqko i 4at-pat viensko kafe,ako mi se spi,ne si padam po 4isto kafe,ne sum pristrastena da ne moga d ajiveq bez nego

Мега фен Аватара на sasha_90
    da ot vreme na vreme

piq po4ti sqka sutrin
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Ем сутринта като ставам че съм зомби инача, поуър пия БОЗА ^^
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Пия кафе...но в нормалните граници (1,2 на ден) , но не мисля че ми дава сила !

Супер фен
    mi nz dali mi dava enegriq ama znam 4e piq i to ne kafe ami samo 3v1 :P

Повече от фен
    az ne piq kafe ina4e cqlata se obrivam imam alergiq ot kafeto.i cqlata stavam na golemi 4erveni gadni pluski.

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Az bez kafe ne moga... Trqbva mi super mn vreme za da se naspq naistina, a ne razpolagam i s polovinata taka che... kafeto e edinstvenoto koeto me darji sutrin. Osobeno sega kato pochna daskalo, uroci i nz si kakvo... ne se vijdam bez kafe. Na rabota sutrin sashto ne minavam bez kafenceto
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

аз пия като стана, после към 10, след обед, после следобедно кафе (може и да са две - в 14:00 и в 16:00) ако не съм гладен пия в 18 и след вечеря ми е последното - ако съм гладен - вечерям към 19 и т'ва в 18 го пропускам... принципно нещо такова представлява моята кафе-мания. средно около 5 кафета на ден... всеки ден! (п.с. без захар, може и без сметана - ако няма, ама го предпочитам със сметана или мляко).
    You cannot kill what You did not create !
    Feel FREE to FREE yourSelF Forum
    Какво е ненормалното да си ненормален?!

"А ние със Боби двамата пием кафе"

иначе не пия. не ми е вкусно. предпочитам енергиини напитки ама от тоя питбул като изпия един и после потта ми мирише на урина и затова вече не го ползвам. начи пия само вода, натурални сокчета и мента с мастика, и рядко само мастика, но никога само мента
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Пия кафе, по точно 3 в 1, когато не ме мързи да отида до магазина. Иначе се задоволявам с нес кафе. Пристрастена съм към кафето. На ден не ми мърдат 3-4 чашки
    Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.

дам-пия горе-доло всеки ден,ина4е още щях да спя
    обичам о4ите му,ОБИЧАМ ГИ!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от dRiNKiN_pARk
    аз пия като стана, после към 10, след обед, после следобедно кафе (може и да са две - в 14:00 и в 16:00) ако не съм гладен пия в 18 и след вечеря ми е последното - ако съм гладен - вечерям към 19 и т'ва в 18 го пропускам... принципно нещо такова представлява моята кафе-мания. средно около 5 кафета на ден... всеки ден! (п.с. без захар, може и без сметана - ако няма, ама го предпочитам със сметана или мляко).
    e ne e xubavo tolko kafe ne se li natrovq6

@az_slunceto, не - не се натравям - щом още пиша тука
    нищо ми няма... аз обичам кафе... понякога се "дрогирвам" т.е. почва да ми се спи, вместо да ме разсъни, ама то е рядко и... времетраенето му е малко
    You cannot kill what You did not create !
    Feel FREE to FREE yourSelF Forum
    Какво е ненормалното да си ненормален?!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ot vreme na vreme piq ama ne vijdam dali dava rezultat

Град
    Някъде из страната на желанията :D
    Пия кафе и се чувствам чудесно ....... пия по 1 на ден и се радвам чего има че без него не съм човек
    Колкото повече се разширява кръга от знанията ни,токова повече расте и повърхността на тъмнината около него.

Голям фен
    emi dam piq kafe.. no kato go pivna ne useshtam nekav power ama.. cela nosht ne moga da zaspq posel axaxa!!
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си