Пиете ли кафе? Кефи ли ви? Колко пиете?
Дава ли ви пауър?![]()
mhm vsqka sutrin .. inche mi pada kravnoto i pripadam ..
Средно по едно на ден
az ne piq nz 6to no mi stava adski zle![]()
piq kakao ili kapu4ino![]()
пия кафе сутрин или когато уча вечер и ми се спи
определено ми дава енергия!
"Целувка за лека нощ"
Пия по 1-2 на ден.Да ми дава енергия е силно казано,ама като прекаля ме хваща параноята
Не пблизвам кафе, тва е най голямата гадост и е вредно освен това. Но пък всеки ден ходя на кафе.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
мразя кафе![]()
супер гаден вкус има![]()
как може да пиете такава гадост![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами само кафе съм пила два-три пъти. Иначе си пия капучино, кафе с мляко и какао, виенско и т.н. Понякога определено ме събужда,ама е имало и случай пия две-три кафета посред деня,прибирам се и заспивам![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Уфффф....не бях пила около 3 години така стабилно...попринцип съм яко привърженичка на чайовете...ама тва учене ми разказа играта на съня...и са пропих покрай изпити и глупости...ма тва ще ми е само тая седмица
Кафекафекафекафекафесмета накафезахаркафекафекафе..
тва най-разпространения и най-безвредния стимулант на света..
където съм аз, там е и то!!!
върви си 4удесно със всякакви други наркотици, освен с гадните, евтино, легално и достъпно,
в големи коли4ества и в комбинация с хубава трева успешно замества липсата на бонбон4е.
Ами аз пия като ставам много рано сутрин и не съм на няква тренировка или нещо такова![]()
Ей са като станем първа смяна,долу от машината,всяка сутрин по едно двойно![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Може би глупав въпрос, но кафето има ли калории...смисъл ако го пиеш чисто,без захар, мляко и т.н.?![]()
Piivam si kafence.A s cigarka kak varvi. Po edno, dve, stigala sam i do 6.Dali me obodrqva?Ne bix kazala.Pak mi se spi, samo deto ne moga da zaspq.
Не ми харесва кафето вместо да ми се дига адреналина от него ми се приспива ... а и е гадно на вкус.
Ободрява ме чак след 3тото и ми става яко.Ама по принцип сутрин 1 кафе с цигарка,на обяд 1 кафе с цигарка,и следобед едно кафе с цигарка и всичко е 6![]()
.....Живота е хубав,стига да си достатъчно извратен,за да му се насладиш....
не,не пия.Как всъщност я пиете тази тадост![]()
11 tochka deaktiven profil.
Дамм, естествено че пия кафе... Много си ме кефи, стига кафето да е качествено, не някви буклуци като елите или нова бразилия. Горе долу пия по 3 кафета на ден, гледам да не надвишавам тази бройка. Перфектно си ми действа, супер тонизиращо особено рано сутрин и доста добре ми се отразява на ниското кръвно![]()
dam piq kafe ama ne redovno :P e seki 4etvurtak i petuk piq na po4ti avatnta v daskaloto 4e si imame 10 kafe ma6ini i si pravime na koqto si haresame :PПървоначално написано от p4elata_brumze
emi ne e lo6o kafeto kat vkusina4e piq ne pove4e ot 2 kafeta na den i to tva e mnogo redko ... kat hodih na rabota taka pieh po 2 kafeta na den
![]()
ina4e po skoro ne mi dava energiq po skoro me prispiva ...
za energiq .... WISKI![]()
![]()
Az obi4am da pia kafe, no poneje sutrin niamam mn vreme, pia kum 11, 12 4asa, i ako u4a do kusno si pravia i ve4er. Nai-obi4am da e s mnogo mliako, togava izpivam 2,3 cha6i![]()
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
propih kafe kogato zapo4nah da se gotvq za izpiti predi 1 1/2 godina. ottogava ne moga da se spra i ako ne izpiq pone 1 4a6a na den mi e krivo. ako obiknovenno si pravq vku6ti, kato slagam po 3 lajici neskafe, koeto dokolkoto znam se ravnqva na 3 4a6i.
dali me kefi... mi kato izpiq edno mi stava harno. ama ne moga bez nego, ako nqma kafe, to piq energiini napitki kato EnergyX i PitBull. v na4aloto me obodrqva6e no sega sam priviknal i daje mi se prispiva.
Абсолютно зависима съм от кафето, както физически така и психически. Ако не изпия сутринта едно нескафе, направо после целият ми ден е крив, ниско ми е кръвното и имам главоболие.И едно кафе ми стига, но без него е ад!
да пия кафе за да може да се сабудя по рано ....особено като сам парва смяна ... блаа
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....