- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Nimfomaniqta
Kakvo e tq za vasBolesno sustoqnie li e ili ni6to drugo?Ili prosto hora koito ne sa zadovoleni i iskat o6te ot sexa
![]()
m da bolest e i sashtestvuva samo pri jenite ..
hah 4ak nimfomanka ne se 4ustvam![]()
Skupa ima i pri mujete nimfomaniq poznavam edni takuv 4ovek(mom4e)Първоначално написано от Atika
![]()
brei 4e ste otvoreni vsi4ki tuk...da ne poviarva 4ovek..ama katyo opre noja do kokala..biagate a))))Първоначално написано от SneJna_
Moderated by miloto
т.9 от Правилника![]()
всяко нещо си има граници...
такаче за мен това състояние не е нормално![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
da e .. taka ti e kazal da moje da te e*e po chestoПървоначално написано от seksi_kote_f
![]()
Tova e bolestno systoqnie![]()
az li4no smqtam 4e e bolestno sastoqnie
Болестоно състояние е да искате само секс и нищо друго! Та .. ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА БЕ !!!
Zashto puk na kirilicaПървоначално написано от WILD__BOY
Moje da ne iskam
... Po temata
Az sum 4uvala , 4e samo pri jenite go ima tva i e bolest...Te mujete postoqnno iskat sex , taka 4e pri tqh si e ejednevie ne e bolest
![]()
i az taka pone znam 4e nqma da mi lipsva nishto i po vsqko vreme shtoto toi postoqnno she iska seks ad praimiПървоначално написано от SneJna_
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
Определението за нимфоманка е "жена с отношение към секса като на средно статистическия мъж". А твоето мнение показва, че си нимфоманка.Първоначално написано от SneJna_
Даммм...чисто и просто нимфоманията си е болестно състояние...
За мен това не е нормално нон стоп да си мислиш само за секс..има и други неща все пак в живота..
НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg
Първоначално написано от Atika
Xaxa ne e to4no taka 6tom ne mu stiga da svur6i 5 puti na den samo na 4.k.q i posle se e..m i toi svur6va 3 puti i hode6e pri prostititki na su6tiq den i tam svur6va6e pone 3 puti kakvo 6te kaje6 po toq vupros
Понятието си го има състоянието сигурно и него го има но според мен е просто дума с която се оправдават курвите а мъжете се правят на големи ебачиИма си хора които си ги сърби и просто си задоволяват нуждите...в това да си доставаш удоволствие и да си угаждаш няма нищо лошо, но не е нужно да се самоопределяте с някффи термини и болестни състояния,за да сте по-интересни и по-невинни.
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
taka bolest ima pri jenitealo pichkata deto priqtelq i se isprazval po 6 puti na den ? ti fred li si ? znaesh li kvi gluposti drunkash. fani si momche i mu pravi 1 sedmica na den po 6 teka. na bas che na 3 dena daje nqma da mu stane patkata a ? pri majete takava bolest nqma
nali imashe doktorche iz forua
neka napishe malko po temata
![]()
Да ти дам телефона ми направо аПървоначално написано от SneJna_
Тъкмо и засега съм необвързан...само да можеш и да сготвиш нещо...ех ме4ти ме4ти
moia priatel e nimfoman i tova ne e bolestno sastoianie za momche. daze e edin golqm plius zashtoto za dve godini ne sum mu izneverila nito edin put! postoianno izmislq vsqkakvi neshta samo i samo da ima ekshan![]()
Какво ли ще стане ако един нимфоман си хване за гадже нимфоманка....![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер /огромен/ на снимка в подпис / забрана за ползване на такъв/
Цял клан нимфомани. Ако един обърне резбата, по-добре да не си изтърваш ключовете...Първоначално написано от tHe^boy
-----------------------------------------------------
ChAoZ Пуснато на: Нед Фев 19, 2006 7:38 pm Заглавие:
tHe^boy написа:
Какво ли ще стане ако един нимфоман си хване за гадже нимфоманка....
-----------------------------------------------------Ami ako se hvanat nimfoman i edna nimfomanka shte pravqt vsichko i s predmeti i na stranni mesta ta shte stignat i do pomoshta na treti lica :P
Понятието нимфомания се отнася само за жени! Няма мъже нимфомани!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...