- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е??Има ли бъдеще подобно нещо?
Та значи да ви питам, нормално ли е 20 годишен да ходи с 14-15 годишно момиче, няма ли да има някакъв проблем..и има ли смисъл подобна връзка??Как мислите ?....
Много си зависи и от момичето, и от момчето, от начина, по който и двамата гледат на тази връзка и от очакванията им от нея, и не на последно място от чувствата.
За мен не е много нормално, но пак казвам зависи си от хората. Но просто повечето момичета на 14-15 не може да са на акъла на едно 20 годишно момче.
Не виждам и какво ще си говорят, не виждам много общи теми за разговор, не може да има еднакви интереси.
Също така повечето 20 годишни момчета (в този случай за тях бих използвала думата - келеши) подлъгват малките момиченцата, колкото да ги изебът, защото е много по-лесно да си хванеш някоя 14-15 годишна пикла, която и представа си няма от намеренията ти, от колкото да се опиташ да имаш нещо общо (каквото и да било) вече с жена на по-голяма възраст, минала отдавна през номерата (че и шаршафите) на такива келеши.
Та...в крайна сметка такава връзка може да съществува само, ако има любов и привличане и от двете страни.
NE,tvardo ne!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
за мен не е нормално тфа е много голяма разлика поне за мен....![]()
f@nt@zi@
Ами 4-6 години разлика не са мн ама за 14-15 годишна.Тва не е добре...аз бях на 16 когато ходех с 21 годишен ама карах 17 година ... абе ако има любов,а не използване от страна на 20 годишният,да не е само за единият секс с малко момиче...абе и да и не...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
още по-твърдо НЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от magi_megi
neeee vii lubi li stee e to e typo i smeshno![]()
tva beshe ot meneПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Най-твърдо не!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Първоначално написано от skyline_207
In dreams there are no rules...
poprincip i az ne haresvam da ima mnogo golqma razlika mejdu mom4eto i momi4eto, no v kraina smetka 4ovek ne kontrolira 4uvstvata si, taka 4e ako naistina e seriozna vryzka(i ot dvete strani) ne vijdam problem,NOПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
samo ako naistina ima 4uvstva,ina4e e super typo![]()
I see the world it's going round.
Seems to me it's upside down.
Looking for something to say.
I feel a little different anyway.
5 години не са голяма разлика, обаче все пак в периода на пубертета понякога и една-две години са много, защото ти през този период преоткриваш света, а човек на 20 вече го е открил и просто характерите и всичко няма да имат съотнетсвие....просто Не.
За кви чувства става въпрос при положение, че те дори нямат общи интереси ?За какво ще си говорят като са заедно ?Момичето сигурно ще говори как са я изпитвали в училище или как майка и не я пуска по-късно от 9 часа навън!Просто малките момиченца са по-наивнички и си мислят,че са обичани от баткото...
Изцяло подкрепям просто аз ф!
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
И аз лично гласувах против, просто не го одобрявам.Има такива случаи иначе много, но скоро попаднах на такъв и моя приятел бе в него.Разправям му да не се занимава с малки деца, а той луд направо, кво да го правя, 20 лева изхарчи ваучер само да си говори с нея, луд е..., пък и тя малката не ебава, отвръща му на лудостта.А бе нема що направо......
Napulno sum suglasnaПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Ama puk zashto si mislite , 4e vsi4ki momi4eta na taq vuzrast ne znaqt kakvo pravqt ...pove4eto DA.. ama ne vsi4ki
![]()
![]()
По-скоро не е особено нормално. По принцип НЕ одобрявам (с много малко изключения, при определени случаи). Какво ще излезе ли? 90% нищо, 10% нещо. Просто както се пее в една песен "...момиче във живота си аз имам проблеми, по-сериозни от това да мисля за неизвинени. По физическоооооооооо.......... стана ли 3 часо, а?" Ако трябва да разтълкувам - малък е процента на 14-15 годишните (особено на 14 годишните), които са готови за сериозна връзка, но ти пожелавам да попаднеш точно в процента на сериозните момичета (колкото и да е малък).![]()
Левски шампион але але!
то тва е ежедневие.а пък вие 15 годишните момичета ги изкарахте някви прости дет кат им кажеш много си сладка и те са ти в краката,а 20 годишните някви разгонени дето само искат да се ебат.Странно че повече са отговорили НЕ щото във форума повечето момичета са 15 годишни.Значи си мечтаят за някой батко и злобеят че нямат
Е, treant, ти го познаваш въпросното момче. Кажи сега, той само заради секса ли е с нея? Ако да - жалко за момичето, ако не - браво на любовта!
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
Da NORMALNO E 6TOM SE OBI4AT NQMA ZNA4ENIE VUZRUSTA![]()
Е нали ви казах,че е луд тоя, май не му е за секса само, все пак тя не е кой знае красавица, или поне така изглежда в моите очи.Не че искам да го оправдая или хваля, човека е много съвестен и добър,пълен пичага е, само дето не е много отворен като личност, може да е с доста по хубави момичета, ама не знам кво му става, праи се на луд нещо.Да му се чудо човек на акъла, а той определено не е тъп...а бе кво да разправям повече, ще го накарам да види кво мислите вие,пък ....
1.liubovta nqma granici(razbira se ako ima liubov) 2.Ne vsi4ki mom4eta xva6tat samo za da te naebat
3.Nqma nevuzmojni ne6ta
Love:The key that unlocks the hars of impossibility
Mi spored men ne e normalno tva ne6to...
No...ako si se obi4at mnogo,za6to ne.![]()
Az naprimer si padam do 18,nai-mnogo 19 godi6ni mom4eta![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
zavisi ot tqh i + tva kaka mi e na 21 a muja i na 32 taka 4e za6to da ne meoje
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
ми за любовта няма граници бе..
ако се обичат нищо не може да ги спре!
ami zavisi. Po princip lubovta nqma granici... ama vse pak...nz kakto si precenqt![]()