Любов секс ? За какво си говорим ? Какво искат те един от друг ... ?? Слагате всички под един общ знаменател, като е така тогава давай всички 14-15 год. да са курви а давай всички 20 год. да ебат като разпрани. Имам познати и на 26 още не са спали с момиче, имам и познати момичета които на 14 вече са спрели да проституират.
И пак за какво си говорим? Разликата между майка ми и баща ми е 7 год? Вярно е база за сравнение неможе да става, но ако 20 год. обича 15 год. защо не ?
И все пак да отговоря на въпроса:
14 год. - НЕ осъдително е, ако баща и и майка и незнаят по добре се замисли, ако разберат дали няма да стане лошо за тебе. Имах подобен случай
15 год. - това зависи само от вас и без насилствени методи нали знаеш. Аз не виждам 5 год. разлика да е чак толкова голяма. След казармата бях с една 15 год. бях с нея 3 год и половина ... в началото вярно се държеше малко детско, но всичко с времето си ... сега тя ми благодари защото е много по-зряла от връстниците си и мисли различно. Според мен няма проблеми да правите каквото искате, стига и двамата да го искате. Успех