Като се сетя за кефа да държиш цигарата,до теб да е бирата и да лафиш с бест френда,ми идва някво супер чувство.Но като се сета какво прави пушенето и ми се сговнява всичко.Каквото и да ми кажете да направя за да спра да пуша,аз няма да го направя,но все пак ми се иска да чуя ваще съвети,пък белким ме убедите.
Всичко започна един ден през миналия Ноември.Разбрах че един от бест френдовете пуши и изпитах огромно желание да опитам и аз.Опитах,хареса ми.Имахме екскурзия и там се напушихме мега здраво(Бяло Виктори)и така.Но в момента...не...в момента УМИРАМ!!!УМИРАМ за една цигара!!!НО МАЙКА СИ ГИ Е ВЗЕЛА НА РАБОТА!!!Не мога да пуша,няма алкохол,НЯМА НИЩО!!!Започнах по-редовно да пуша.През ваканцията на село се осрах много здраво и т.н.Сега разбирам...ааа...не,не мога...трябва да ида за цигара...но нямам пари...сега вече съм пристрастен и не мога да се върна...не...не мога...Реших че ще пуша на 2 седмици,но днеска пуших,след като преди 2 дена пак бях пушил...НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ!!!ПРОСТО СЪМ СЕ ПРИСТРАСТИЛ МНОГО!!!Не...не...не...не знам...просто си представям цигарата в ръката ми и искам да си дръпна,но трябва да изчакам до понеделник,за да се съберем и да попушим в голямото...трябва...избавете ме...кажете ми как...сам съм...имам пари за една Фемина...но как да я взема...искам,но нещо вътре ме спира...ШИБАНЯК СЪМ АЗ ДА МУ ЕБА ПУТКАТА МАЙЧИНА!!!Извинете,просто пиша каквото ми дойде на ума...кажете какво да правя за да спра да пуша,макар и не така редовно,или поне както преди 3-4 цигари на 2 седмици...