- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пуши ми се,пие ми се...какво да правя?
MI i az kato biah na 12 paleh ot vreme na vreme i to vse mi se pu6e6e, a vzemah cigari ot ba6tami i ot priateli i priatelki. Ama posle kato otidih da y4a v drug grad se nay4ih da si kupuvam sama cigari, ne 4e predi ne mojeh (ama kakto i pri tebe ne6to me spira6e i se probujda6e razuma v men) i sega py6a, i ve4e ne izpitvam takuv nikotinov glad,za6toto moga da zapaliavinagi i po vsiako vreme. Az ti preporu4vam da gi spre6, za6toto kolkoto pove4e godini pu6i6 tolkova po trydno 6te gi otkaje6, a edin den 6te sujeliava6 4e si si razbil zdraveto... Ili pone ne se trovi o6te a poiz4akai edna dve godini i 6te vidi6 4e pu6eneto v mejdu4asiata, niama da e ne6to koeto se s4ita za super gotino i guzarsko, a 6te mu gleda6 dna nego kato nqkuv tup porok zaradi koito mruzne6 nastudaAbe tvoi si e jivota, a i az pu6a taka 4e ne moga da te obedia da ne pu6i6 s banalnata fraza, 4e e vredno zazdrabveto, no moga da ti kaja 4e dokato zavur6i6 y4ili6te cigarite mogat da ti navlekat samo nepriatnosti, a za alkohola da ne govorim... za men toi e nai-vrednoto ne6to, taka 4e jivei si gotino no vimavai s "zabranenite ne6to"
![]()
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.