.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

..

еми..да понякога се налага.. а мръсни думи..толкова не ползвам..хаха кефи ме да викам на гаджето си "айде кучко..дайййй!!!"

Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sashka_Kaleina
    Trqbva da moje da se nasladi6 na sexa i na vseki hubav moment tyi 4e mene ne me spira ni6to da pu6kam i da vikam ,e 4ak do vikane ne se stiga ama pyk e istinski krasivo i vyzbujda6to gajeto da ti myrka na u6e ili da vika kato me4ok koito vseki moment 6te te shruska..Mrysnite dumi4ki Oho osven 4e sa ejednevie i v sexa gi ima...kefi me da me gepi za kosata i da se izcepi..nabii si go ku4ko a vsy6tnost lubimoto koeto az izpozvam e FUCK...naprao me pobyrkva..
    bravo Sashke!!!!!

Цитирай Първоначално написано от DATIGONA4UKAM
    ФИИИИИИИИИИИИИИИИИГАРОООО ООООООООООО!!!!!!!!!!! ФИГАРО ФИГАРО ФИГАРОООООООО!!!!!!

ahahahhahaahahahahahahahahahahhaahahhaha
    Последната промяна е направена от Korn_FOREVER в шестак Февруари 30, 3012 г. 25:67 pm; мнението е било променяно общо 2 241 531 пъти

Град
    след завоя, в дясно....
    Чак да викам не ми се е случвало, но мъркам,пъшкам, издавам звуци когато ми е хубаво...Това е възбуждащо и се кефя, когато и момчето го прави-показва, че му е хубаво...не ми е ясно защо повечето момчета се здържат и не издават нищо по време на секс, все едно е нещо срамно - напротив, възбуждащо е !
    А относно мръсните думички: да ми ги говорят, не ме кефи особенно.Но когато аз ги говоря на партньора си забелязвам, че му харесва
    НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
    http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg

Град
    Sofiq Grad
    Цитирай Първоначално написано от Loveza NEO
    Trqbva da moje da se nasladi6 na sexa i na vseki hubav moment tyi 4e mene ne me spira ni6to da pu6kam i da vikam ,e 4ak do vikane ne se stiga ama pyk e istinski krasivo i vyzbujda6to gajeto da ti myrka na u6e ili da vika kato me4ok koito vseki moment 6te te shruska..Mrysnite dumi4ki Oho osven 4e sa ejednevie i v sexa gi ima...kefi me da me gepi za kosata i da se izcepi..nabii si go ku4ko a vsy6tnost lubimoto koeto az izpozvam e FUCK...naprao me pobyrkva..
    bravo Sashke!!!!!
    Takova sym si
    Бъди Горда В Любовта
    Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Loveza NEO
    bravo Sashke!!!!!
    Takova sym si
    damm..TAKOVA..sladko)))

аз обичам да ми вика мойта приятелка..."ойййй КАПИТАНЕ МОЙ КАПИТАНЕ"
    If idiots could fly, This forum would be an airport!!!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Ей кат викате викнете и мен

Фен
    Град
    anywhere but here
    1) Викате ли докато се чукате? А ако вашия партньор се развика, това ще Ви възбуди ли или ще ви стресне и притесни? - nqma da se pritesnq i daje shte mi stane po-gotino ako, estestveno, vikovete mu sa ot udovolstvie.
    za sluchka se seshtam kato bqhme s priqtelq mi v planinata sami i togava ne se nalagashe da sme tihi. mnogo e trudno da se zdurjash kato ti se vika.

2) А падате ли си докато се чукате да си лафите мръсни думички?Възбуждат ли ви или ви дразнят? - ne! zvuchat mi mnogo gadno. po-skoro neshto ot tipa "mmm, stanal si mnogo dobur vav felacioto" :P
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Повече от фен
    Град
    ruse
    slu4valo mi se e da vikam .Ako vikovete na priqtelq mi sa ot udovolstvie nqma da se stresna ,a naprotiv 6te mistane mnogo priqtno.
    6to se otnasq do mrasnite dumi4ki ne gi obi4am mnogo, no za raznobrazie nqkoi pat stava

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Направо ставам като оперен певец!
    Мръсни думички... аз съм културно момче и не употребявам такива.
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa 4upi6 rekordi xaxaxaxa,kade si be operniq peve6 xaxa

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от zeleni_o4i
    "mmm, stanal si mnogo dobur vav felacioto" :P
    А нясно ли си, че фелацио значи свирка и щом го казваш на гаджето си, го определяш за хомосексуалист? За лизане има друга дума.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    Ей кат викате викнете и мен
    FUCK OFF

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Обида към потребител!
    .: machoka :.

veselka
    Guest

bez takova

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    викам много ясно.....УБРЕ ДЕБРЕ АЙДИ МА ШАВРАНТИО
    de i az da imah takav maj do sebe si

veselka
    Guest

bez takova

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от zeleni_o4i
    "mmm, stanal si mnogo dobur vav felacioto" :P
    А нясно ли си, че фелацио значи свирка и щом го казваш на гаджето си, го определяш за хомосексуалист? За лизане има друга дума.
    Ibahti kak samo i go vkara tva!HAHAHAHHA

Случва се понякой път да издавам някой кинг конгски вой докато свършвам особено ,ако е някъде по нея!!!
    За второто ......винаги я карам да ми говори на френски докато го правим това ме подлудява : а и като ме хване за задника това е върха на сладоледа!
    Повярвайте ми френския звучи страхотно по време на секс казвам го за тези които не го знаят!

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Guest
    Vikam da ! I kazvam avada kedavra i devoikata umira ot udavqne !

Голям фен
    Е чак пък викане - .. колкото до мръсните думички мМмм... не ги отказвам

...dokat ne pregrakna
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Stara Zagora
    Ми аз го правя подсъзнателно, ама бая си викам и гаджето ми направо полудява....

Фен
    Град
    Sofiq
    да !
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Град
    Nqk1de v B1lgariq
    Naprao arii peq.. p1k na men mi iznasqt serenadi.. 6tur kupon se lee
    Abe kat se s1berat dvama ludi na edno mqsto ko drugo moje da stava osven leee666!
    KaKvO Ti PuKa KvO gOvOrQt dRuGiTe ZaD g1rBa Ti, NaLi Sa Zad TeB, nEkA gLeDAt G1Za Ti !!

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    Цитирай Първоначално написано от SickBoy
    Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
    Пъшкам с цял дроб - уф ъ ъй яйде ай аа ааахххх аа охх ъх, ако съм пияна и викам понякога - вкарай ми го целияя, даа набий ми го отзад... Иначе обичам да ми викат мръсни думи , да ме наричат мръсна курва, ще ти скъсам путката и подобни неприлични изрази .

а ника й е стеснителната...

е това е само заблуда за околните ...)

Веднъж имах случка -на купон с един случаен тип легнахме,ма тоя крещеше като за първо световно и по едно време заплака ..лелеийй ,изкара ми ангелите -викам си "кво ти е " и той ,кефя се.. е повече не исках да се видим па камо ли СекС..
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Град
    Nqk1de v B1lgariq
    ...dokat ne pregrakna Mr. Green
    i kat pregrakne6 ko stava
    KaKvO Ti PuKa KvO gOvOrQt dRuGiTe ZaD g1rBa Ti, NaLi Sa Zad TeB, nEkA gLeDAt G1Za Ti !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си