- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Викате ли докато се чукате?
еми..да понякога се налага..а мръсни думи..толкова не ползвам..хаха кефи ме да викам на гаджето си "айде кучко..дайййй!!!"
![]()
Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..
bravo Sashke!!!!!Първоначално написано от Sashka_Kaleina
![]()
Първоначално написано от DATIGONA4UKAM
ahahahhahaahahahahahahahahahahhaahahhaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Последната промяна е направена от Korn_FOREVER в шестак Февруари 30, 3012 г. 25:67 pm; мнението е било променяно общо 2 241 531 пъти
Чак да викам не ми се е случвало, но мъркам,пъшкам, издавам звуци когато ми е хубаво...Това е възбуждащо и се кефя, когато и момчето го прави-показва, че му е хубаво...не ми е ясно защо повечето момчета се здържат и не издават нищо по време на секс, все едно е нещо срамно - напротив, възбуждащо е !
А относно мръсните думички: да ми ги говорят, не ме кефи особенно.Но когато аз ги говоря на партньора си забелязвам, че му харесва![]()
![]()
НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg
Първоначално написано от Loveza NEO
![]()
![]()
Takova sym si
![]()
Бъди Горда В Любовта
Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !
damm..TAKOVA..sladko)))Първоначално написано от Sashka_Kaleina
аз обичам да ми вика мойта приятелка..."ойййй КАПИТАНЕ МОЙ КАПИТАНЕ"![]()
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
1) Викате ли докато се чукате? А ако вашия партньор се развика, това ще Ви възбуди ли или ще ви стресне и притесни? - nqma da se pritesnq i daje shte mi stane po-gotino ako, estestveno, vikovete mu sa ot udovolstvie.
za sluchka se seshtam kato bqhme s priqtelq mi v planinata sami i togava ne se nalagashe da sme tihi. mnogo e trudno da se zdurjash kato ti se vika.
2) А падате ли си докато се чукате да си лафите мръсни думички?Възбуждат ли ви или ви дразнят? - ne! zvuchat mi mnogo gadno. po-skoro neshto ot tipa "mmm, stanal si mnogo dobur vav felacioto" :P
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
slu4valo mi se e da vikam.Ako vikovete na priqtelq mi sa ot udovolstvie nqma da se stresna ,a naprotiv 6te mistane mnogo priqtno.
6to se otnasq do mrasnite dumi4ki ne gi obi4am mnogo, no za raznobrazie nqkoi pat stava
А нясно ли си, че фелацио значи свирка и щом го казваш на гаджето си, го определяш за хомосексуалист? За лизане има друга дума.Първоначално написано от zeleni_o4i
FUCK OFFПървоначално написано от дрЕБОсъчко
![]()
de i az da imah takav maj do sebe siПървоначално написано от Анонимко
Ibahti kak samo i go vkara tva!HAHAHAHHAПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Случва се понякой път да издавам някой кинг конгски вой докато свършвам особено ,ако е някъде по нея!!!
За второто ......винаги я карам да ми говори на френски докато го правим това ме подлудява :а и като ме хване за задника това е върха на сладоледа!
Повярвайте ми френския звучи страхотно по време на секс казвам го за тези които не го знаят!![]()
![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Vikam da ! I kazvam avada kedavra i devoikata umira ot udavqne !
Е чак пък викане -.. колкото до мръсните думички мМмм... не ги отказвам
![]()
...dokat ne pregrakna![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ми аз го правя подсъзнателно, ама бая си викам и гаджето ми направо полудява....
да !
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
Naprao arii peq.. p1k na men mi iznasqt serenadi.. 6tur kupon se lee![]()
![]()
![]()
Abe kat se s1berat dvama ludi na edno mqsto ko drugo moje da stava osven leee666!
KaKvO Ti PuKa KvO gOvOrQt dRuGiTe ZaD g1rBa Ti, NaLi Sa Zad TeB, nEkA gLeDAt G1Za Ti !!
Първоначално написано от SickBoy
е това е само заблуда за околните ...)
Веднъж имах случка -на купон с един случаен тип легнахме,ма тоя крещеше като за първо световно и по едно време заплака ..лелеийй ,изкара ми ангелите -викам си "кво ти е " и той ,кефя се.. е повече не исках да се видим па камо ли СекС..
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
...dokat ne pregrakna Mr. Green
i kat pregrakne6 ko stava![]()
KaKvO Ti PuKa KvO gOvOrQt dRuGiTe ZaD g1rBa Ti, NaLi Sa Zad TeB, nEkA gLeDAt G1Za Ti !!