- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове 2005!!!!!!
mi zna4i pravim si nie s priqtelq mi sex i nqma6e nikoi i izvednuj az izvikvam i to4no v tozi moment ba6ta mi otklu4va vhodnata vrata
dr.slu4ai be6e v tqh bqhme zabravili da zaklu4im i vliza sestri4kata mu koqto e na 2 godinki i nqkva vika bati elle i posle ni se ......
i posle si q cunkal naliПървоначално написано от KOKOKKK
![]()
1-ви :На хижа сме с гаджето ми и с няколко др приятели и се напиваме мнгоо здраво!И кво стана с приятелката ми ре6ихме да се праснеме на бързо!Отиваме в др стая и почваме.Точно когато стигам към върха и телефона звъни.Тя вика "4акай да дигна" и аз и разправям о6те малко и тя дига телефона за6тото уш бил важен разговор "Ало Нели как си" "Ами добре" "Ами просто исках да те 4уя как си"
2-ри: Почваме да се събличаме и тя ми вика дали имам капут и аз казвам да !И тя разправя да да ти го сложа и бъркам бъркам НЕМА!И тя какво стана облече се и преди да излезе вади си един капут и ми вика "Ами аз ИМАМ"
3-ти :Тръгвам да и го вкарвам аз и тя все мърда и неуспявам !На третия път се изнервям и разправям "СПРИ" И тя ми се смее нагло и ми вика "Не уцели слънце"
4-ти :Тръгваме да се се ебем в банята и аз си вадя капутите и тръгвам да го отварям и тои пада в тоалетната!Вътре беше се изповръщал някой .Тя бърка вътре с ръка вади го и разправя "Готово'
Това е за сега за др не се се6там!!!
Hahahahah tiq gafove me zakopaha osobeno purviq,hahhah super sa!!Btw LoRinSeR tva kato pokana li da go s4itam?Първоначално написано от .::ReFLeX::.
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
1. Карам си аз една вечер, а гаджето ми прави свирка. Това става по булевард Сливница, по едно време наближавам до светофар и и казвам да се надигне, че спирам на сфетофар, но тя не ме чува и продължава с процедурата. Намалявам аз а един чичка до мен не спира да ни гледа, направо ще му изпаднат очите, даже се надига да види по-добре и по едно време фрас в този пред него! Аз и викам на мойта, а сега стани да видиш какво направи...
2. Друг случай, седиме си в Южния парк на една самотна пейка късно вечерта и решаваме да се наебеме. Тя беше с пола, така че нямаше проблем просто ме яхна и се почнахме леко и незабележимо. Като си го правим в далечината си минават разни хора, но не разбират какво правим. Обаче по едно време идва някакво огромно куче и почва да ме души точно по топките, а аз не смея да мръдна, целия изтръпнах. Викам му марш бе пумяр, но то не ме чува. Дойде собственичката да си го вземе и разбра какво става, това псе ни развали удоволствието...
3. Друг. На морето сме, на квартира и си правим секс. По едно време се чука на вратата – хазяина, питам го к’во иска, а той - може ли да ви преместя в друга, че това легло е малко паянтово и се притеснявам да не го счупите, баси майтапа...
4. един път се разхождаме с едно гадже из Лозенец и решаваме да влезем в някой вход и да се изчукаме, пробваме в един, не става – заключено, влизаме в друг – охрана, накрая намерихме един вход, чист и спокоен, само дето лампата светеше, но си викаме, аре набарзо никой нема да ни види. Започваме да се чукаме, тя даже стана малко шумна, в един момент както се клатеше изведнаж замръзна на место и ми вика – виж нагоре! Поглеждам аз и кво да вида – камера, насочена право към нас...
5. влизаме в един магазин на Пиротска за дрехи, тя мери някви неща и по едно време ме вика да видя някаква рокля, как и седи. Влизам в съблекалнята, а тя гола и ми вика аре да ме изчукаш тук... аз бях готов естествено. Изчукахме се, аз сварших на гърба и и излезнах от саблекалнята, след минутка и тя излиза и вика – аре да се махаме по-бързо, аз я питам защо, а тя – не могла да си намери салфетките и избърсала спермата от гърба си с роклята която пробвала...
Don't Hate The Player, Hate The Game!
ZNachi taka moq gaf ( ili po-skoro gafa na priqtelq mi) shte vi ubie kakto si sedite na stola.Tozi gaf datira ne ot 2005,no imam ogromnogoto jelanie da vi go spodelq .Znachi ugajdam mu az i toi kazva "citiram" idva ....i az ve4e gotova.Strannoto beshe,4e koli4estvoto beshe mnogo vkusa stranen i drugoto toi se izpravi i mi vika nedei.Az da vi kaja pyrvona4alno ne razbrah za kakvo stava vypros,no posle se izqsni,4e ne e razbral 4e mu se pishka,zashtoto idvalo i ednoto i drugoto i ne razbral kakvo stanalo ..... Kakto i da e posle se smqhme mnogo i ne e minal den v koito da ne se posheguvame za tova,no vi prepory4vam predi sex VINAGI HODETE PYRVO DO TOALETNA
![]()
А аз съм била извратена! Доколкото знам, функцията на изпразване и на пикаене не може да протече по едно и също време. Според мен е било само урина.Първоначално написано от soundreamer_f
napylno si prava.. na mene mi trqbva pone 30 min sled sex za da moga da go izto4a.. ne moje6 da se zpikae6 dokato svyr6va6!!! a na taq pi4ka, na koqto i se e slu4ilo.. prodyljavai taka macko!!! samo taka te iskam!!! i ne te znam kva gylta4ka si.. no ako ti se e izpikal v ustata, nqma6e da uspee6 da go glytne6 vednaga! sledovatelno ti se e razteklo po vrata i nadolu.. sledovatelno ako e bilo piknq e 6tqla da miri6e.. na takava.. tvoq priqtel ili mnogo gadno te e izgavril s toq mohabet ili ti si typa kato na ku4eto gyza i 4ovek ako ti se izsere v ustata 6e si misli6 4e qde6 rulo "Stefani"!!!Първоначално написано от `Death`Whore`
Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!
Първоначално написано от SeXyTo_f
И това за "гаф" ли го приемаш, имаш още много да учиш ...
2т. забрана за ползване на профил
to ne moje se nare4e gaf a po skoro maitapsedqhme na divana iii az re6ih da stana da stana da smenq pesni4kata i sqdam na stola na kompiutara (takyv ofis stol) . Sled 10 sec 4udene onaz mi sa sko4i v men i tykmo mi maha gornicata pri koeto stola se 4upi v neq 4ast koqto se regulira viso4inata i tai padame nazad brutalno sled koeto 10 min ne moje stanem ot smqh . Se pak ne pravete tova udomasi kato se ima predvid 4e mackata be6e 46 kila az ne pove4e ot 75 ;
![]()
езък за стола сигурно е убав![]()
ae cveti ti sefte nqma6 nali ???Първоначално написано от cvety_i_bebeto
Ami... kakvo da vi kaja?!?Tova moe gaf4e stana suvsem naskoro - predi 2-3 dniS priqtelq mi re6ihme da prekarame ve4erta zaedno no kogato sme zaedno... v leglo... ne6tata stavat razli4ni ot spane
razbira se vuzbudihme se i go napravihme.Sled malka po4ivka kakto si lejahme pak ni se priiska i go napravihme pak.Taka do sledobqd na sledva6tiq den s po4ivki razbira se napravihme edin stra6no gotin maraton koito pone az sum sigurna 4e nqma da zabravq.I kakto se dose6tate posledniq put nqma6e nikakva smazka po4ti i 4uvstvoto be6e dosta nepriqtno.Poprincip si imame edno krem4e za tazi rabota no to ne be6e nablizo zatova polzvahme podru4ni sredstva - olio. Kolkoto i stranno da zvu4i polu4i se nevuobrajaemo gotino :P Nakraq si se obli4ame nie i az zagledah butilkata-otgore ima6e mehur4eta i na etiketa ima6e kristalna 4a6a.U4udih se i vzeh da vidq 6i6eto.Okaza se preparat za sudove.Smqhme se i be6e super zabavno.Ne se slu4i ni6to stra6no taka 4e..... opitaite xixixixi
Keep your head up,legs closed,eyes open ! ! !
лолче мн ша та бъзикам за тваПървоначално написано от Lola Bunny
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
abe to moito gaf4e ne e ot nai koloritnite ama aide nali zatva sme se zaprikazvali =) ta be6e lqtoto i s gadjeto bqhme na edin qzovir za riba estestveno riba nqma6e i re6ihme da opolzotvorim vremeto napravihme go i barzaiki 6toto zavalq toi si pribra izpolzvaniq prezervativ v zadniq djob ( boje i az neznam za6to) i sled nqkolko dni maika mu mu prala dankite i otkrila cennata nahotka i otivame nii s nego u tqh da obqdvame i maikamu koqto ne sipopliuva ni vika bravo be palavnici iz4ukaliste se dobre ama ko64e nenamerihte i takava razmahva prezervativa boje potanah v zemqta
![]()
sq kat se pozamislih za izteklata godina se setih kak vednaj si hodim s gadjeto i maika mu i ba6ta mu na seloto mu i po patq maika mu vika dai da smenim taq muzika i priqtelq mi vika vij v jabkata sa diskovete i tq otvarq jabkata i vatre se motaqtat slipovete mu ot poslednoto mi pohojdenie i tq gi vadi taka 4e vsi4ki da gi vidim [-o< i az zamraznah na mqsto a priqtelq mi po4na da se obqsnqva kak sme bili na basein hahahahhaahaahaahah
![]()
![]()
![]()
Ами то не е точно гаф и е пресен-от онзи ден.Тъкмо на най-интересното майка ми се раззвъняла,говорихме си с нея 10 мин, малко се пооляхме,а той чакаше горкия.После след разговора решаваме да довършим започнатото.И както винаги на най-интересното ми звъни друг.Оказа се,че е едно момче-просто приятел,отказах му разговора,но беше късно,приятеля ми взе гсм-а ми и започнаха големи разпити за това момче,къде учел,на колко бил.След това направихме пореден опит да го направим като хората....но алармата на колата му отвънка се включи.И пак не се получи.Обаче накрая се получиха нещата.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sean Combs kusa6 nervi 4ovek! =D> =D> =D>
az kat si praveh sefteto minalata godina 4ukah 1 pi4ka 1h i ne6to.... i 2mata behme mnogo u4udeni 6ot mi be6e uj za sefte i trea6e da sv1r6a za 2-3min puk az 1 4as 6ibam i nai-qkoto be6e kogato zv1nna maika i po gsm-a i si prikazvaha dokato si q klateh, vednaga sled kato priklu4i razgovora s maika si zv1nna gadjeto i![]()
![]()
no az pak si produljih de... v kraina smetka mislq 4e ne razbra, no na drugiq den tq me be6e snimala v legloto (ot gurdite nagore vklu4itelno i glavata i gadjeto i skival teq snimki na gsm-a i i tem imalo nekvi razpravii
ama az nali si napraih kefa
![]()
![]()
ОМГ .. вие не сте хора просто.. Супер сте .. Пъф Деди най-много
.. евала пич вече сигурно си в БГ и похотливо обхождаш мацките
...
Така .. първият ми път с една мацка на 30тина години в нас .. почна ме със свирка - свърших за около минута, след тва на леглото в мойта стая правихме секс и накрая тя легна до мене, а аз викам аз ще свърша и си махнах презерватива тя ми духа известно време и викам "Аз сам" и почвам както сме си легнали и изведнъж толкова силно почнах да пръскам че изпръсках цялото разстояние от члена ми до възглавниците плюс по нейното лице, а съм 187 .. можете да си представите колко съм "метнал" поне метър и половина..
С бившата ми приятелка тъкмо се бяхме влюбили лудо един в друг и и бях отишъл на гости във Варна .. и сега какво ще правим - ходихме на диско, танцувахме и се прибираме .. и влизаме във входа й .. и почваме да се целуваме, да се натискаме .. ще го направим няма къде да ходим ама се притеснихме някой да не ни види и отидохме в една детска ясла .. и на двора го направихме.. беше много кратко, но МЕГА яко
..
Веднъж пътуваме от Варна за Г. Оряховица .. ей са зимата беше някъде и тя вика "Искам да ти духам!" и аз викам ама има хора .. а то таман се стъмва и само загасих лампата в купето, ама коридора свети и в едното купе до нас един полицай, а в другото некфи пенсионери .. и тя ми духа духа и аз викам .. идват хора .. тя се надига хората минават и продължава .. не повече от 5 минути и бях готов - с потно дупе и адски доволна физиономия![]()
Jedem das Seine!
ами ние с приятелката ми го правихме веднъж на една хижа...на полянката де..и правим го ние (свърших си сичко ок ) тругвам да се обличаме и минават 3 баби4ки и едната вика...е се най-интересното опускаме..мене ми стана и неудобно и кеф![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
nova godina...,sabrali sme se v gajeto mi... vsi4ko e ekstra vsi4ki sa piqni,a nie s nego sme se nalegnali goli v negovata staq i se po4va edno zdravo klatene,ama zdravo i 6umno i to4no na finala maika mu vliza(re6ila jeneta 4e trqbva da ni 4estiti novata godina)i ni vijda az otgore a toi mi ma4ka cicite,zabelqzahme q 4ak kogato svetna lampata!![]()