.
Затворена тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 190
    obi4anata
    Guest
    mi zna4i pravim si nie s priqtelq mi sex i nqma6e nikoi i izvednuj az izvikvam i to4no v tozi moment ba6ta mi otklu4va vhodnata vrata
    dr.slu4ai be6e v tqh bqhme zabravili da zaklu4im i vliza sestri4kata mu koqto e na 2 godinki i nqkva vika bati elle i posle ni se ......

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KOKOKKK
    Taq moita seki pat kashlq kato i svarsha v ustencata To ne samo moita de na si4ki kadeto sa mi gultali Sigurno mi e mn gasta xaxaxa Edin pat perkah edna otzad i ze ta omaza deba i ovcata .....A tashaka beshe beh bez kaput i taq vednaga sled tva mi go lapna ;D xaxaxa Ebati gadosta
    i posle si q cunkal nali

1-ви :На хижа сме с гаджето ми и с няколко др приятели и се напиваме мнгоо здраво!И кво стана с приятелката ми ре6ихме да се праснеме на бързо!Отиваме в др стая и почваме.Точно когато стигам към върха и телефона звъни.Тя вика "4акай да дигна" и аз и разправям о6те малко и тя дига телефона за6тото уш бил важен разговор "Ало Нели как си" "Ами добре" "Ами просто исках да те 4уя как си"
    2-ри: Почваме да се събличаме и тя ми вика дали имам капут и аз казвам да !И тя разправя да да ти го сложа и бъркам бъркам НЕМА!И тя какво стана облече се и преди да излезе вади си един капут и ми вика "Ами аз ИМАМ"
    3-ти :Тръгвам да и го вкарвам аз и тя все мърда и неуспявам !На третия път се изнервям и разправям "СПРИ" И тя ми се смее нагло и ми вика "Не уцели слънце"
    4-ти :Тръгваме да се се ебем в банята и аз си вадя капутите и тръгвам да го отварям и тои пада в тоалетната!Вътре беше се изповръщал някой .Тя бърка вътре с ръка вади го и разправя "Готово'
    Това е за сега за др не се се6там!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от .::ReFLeX::.
    1-ви :На хижа сме с гаджето ми и с няколко др приятели и се напиваме мнгоо здраво!И кво стана с приятелката ми ре6ихме да се праснеме на бързо!Отиваме в др стая и почваме.Точно когато стигам към върха и телефона звъни.Тя вика "4акай да дигна" и аз и разправям о6те малко и тя дига телефона за6тото уш бил важен разговор "Ало Нели как си" "Ами добре" "Ами просто исках да те 4уя как си"
    2-ри: Почваме да се събличаме и тя ми вика дали имам капут и аз казвам да !И тя разправя да да ти го сложа и бъркам бъркам НЕМА!И тя какво стана облече се и преди да излезе вади си един капут и ми вика "Ами аз ИМАМ"
    3-ти :Тръгвам да и го вкарвам аз и тя все мърда и неуспявам !На третия път се изнервям и разправям "СПРИ" И тя ми се смее нагло и ми вика "Не уцели слънце"
    4-ти :Тръгваме да се се ебем в банята и аз си вадя капутите и тръгвам да го отварям и тои пада в тоалетната!Вътре беше се изповръщал някой .Тя бърка вътре с ръка вади го и разправя "Готово'
    Това е за сега за др не се се6там!!!
    Hahahahah tiq gafove me zakopaha osobeno purviq,hahhah super sa!!Btw LoRinSeR tva kato pokana li da go s4itam?

[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc

Град
    Sofia
    1. Карам си аз една вечер, а гаджето ми прави свирка. Това става по булевард Сливница, по едно време наближавам до светофар и и казвам да се надигне, че спирам на сфетофар, но тя не ме чува и продължава с процедурата. Намалявам аз а един чичка до мен не спира да ни гледа, направо ще му изпаднат очите, даже се надига да види по-добре и по едно време фрас в този пред него! Аз и викам на мойта, а сега стани да видиш какво направи...
    2. Друг случай, седиме си в Южния парк на една самотна пейка късно вечерта и решаваме да се наебеме. Тя беше с пола, така че нямаше проблем просто ме яхна и се почнахме леко и незабележимо. Като си го правим в далечината си минават разни хора, но не разбират какво правим. Обаче по едно време идва някакво огромно куче и почва да ме души точно по топките, а аз не смея да мръдна, целия изтръпнах. Викам му марш бе пумяр, но то не ме чува. Дойде собственичката да си го вземе и разбра какво става, това псе ни развали удоволствието...
    3. Друг. На морето сме, на квартира и си правим секс. По едно време се чука на вратата – хазяина, питам го к’во иска, а той - може ли да ви преместя в друга, че това легло е малко паянтово и се притеснявам да не го счупите, баси майтапа...
    4. един път се разхождаме с едно гадже из Лозенец и решаваме да влезем в някой вход и да се изчукаме, пробваме в един, не става – заключено, влизаме в друг – охрана, накрая намерихме един вход, чист и спокоен, само дето лампата светеше, но си викаме, аре набарзо никой нема да ни види. Започваме да се чукаме, тя даже стана малко шумна, в един момент както се клатеше изведнаж замръзна на место и ми вика – виж нагоре! Поглеждам аз и кво да вида – камера, насочена право към нас...
    5. влизаме в един магазин на Пиротска за дрехи, тя мери някви неща и по едно време ме вика да видя някаква рокля, как и седи. Влизам в съблекалнята, а тя гола и ми вика аре да ме изчукаш тук... аз бях готов естествено. Изчукахме се, аз сварших на гърба и и излезнах от саблекалнята, след минутка и тя излиза и вика – аре да се махаме по-бързо, аз я питам защо, а тя – не могла да си намери салфетките и избърсала спермата от гърба си с роклята която пробвала...
    Don't Hate The Player, Hate The Game!

... razbivasht gaf ...

ZNachi taka moq gaf ( ili po-skoro gafa na priqtelq mi) shte vi ubie kakto si sedite na stola.Tozi gaf datira ne ot 2005,no imam ogromnogoto jelanie da vi go spodelq .Znachi ugajdam mu az i toi kazva "citiram" idva .... i az ve4e gotova.Strannoto beshe,4e koli4estvoto beshe mnogo vkusa stranen i drugoto toi se izpravi i mi vika nedei.Az da vi kaja pyrvona4alno ne razbrah za kakvo stava vypros,no posle se izqsni,4e ne e razbral 4e mu se pishka,zashtoto idvalo i ednoto i drugoto i ne razbral kakvo stanalo ..... Kakto i da e posle se smqhme mnogo i ne e minal den v koito da ne se posheguvame za tova,no vi prepory4vam predi sex VINAGI HODETE PYRVO DO TOALETNA

Мега фен

Re: ... razbivasht gaf ...

Цитирай Първоначално написано от soundreamer_f
    ZNachi taka moq gaf ( ili po-skoro gafa na priqtelq mi) shte vi ubie kakto si sedite na stola.Tozi gaf datira ne ot 2005,no imam ogromnogoto jelanie da vi go spodelq .Znachi ugajdam mu az i toi kazva "citiram" idva .... i az ve4e gotova.Strannoto beshe,4e koli4estvoto beshe mnogo vkusa stranen i drugoto toi se izpravi i mi vika nedei.Az da vi kaja pyrvona4alno ne razbrah za kakvo stava vypros,no posle se izqsni,4e ne e razbral 4e mu se pishka,zashtoto idvalo i ednoto i drugoto i ne razbral kakvo stanalo ..... Kakto i da e posle se smqhme mnogo i ne e minal den v koito da ne se posheguvame za tova,no vi prepory4vam predi sex VINAGI HODETE PYRVO DO TOALETNA
    А аз съм била извратена! Доколкото знам, функцията на изпразване и на пикаене не може да протече по едно и също време. Според мен е било само урина.

Град
    Toronto, Ontario, Canada

Re: ... razbivasht gaf ...

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от soundreamer_f
    А аз съм била извратена! Доколкото знам, функцията на изпразване и на пикаене не може да протече по едно и също време. Според мен е било само урина.
    napylno si prava.. na mene mi trqbva pone 30 min sled sex za da moga da go izto4a.. ne moje6 da se zpikae6 dokato svyr6va6!!! a na taq pi4ka, na koqto i se e slu4ilo.. prodyljavai taka macko!!! samo taka te iskam!!! i ne te znam kva gylta4ka si.. no ako ti se e izpikal v ustata, nqma6e da uspee6 da go glytne6 vednaga! sledovatelno ti se e razteklo po vrata i nadolu.. sledovatelno ako e bilo piknq e 6tqla da miri6e.. na takava.. tvoq priqtel ili mnogo gadno te e izgavril s toq mohabet ili ti si typa kato na ku4eto gyza i 4ovek ako ti se izsere v ustata 6e si misli6 4e qde6 rulo "Stefani"!!!
    Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!

И аз нямам гафове за 2005 дано и тази година е така

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland

Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    trugna na zadna, i vmesto pravilnata dupka trugna v dupeto i az se izcepih "mmm, drugata dupka" i ot tam smeh....ama pone ne go....vkara
    iii, ne be6e 2005 a tazi godina...

И това за "гаф" ли го приемаш, имаш още много да учиш ...
    2т. забрана за ползване на профил

Guest
    to ne moje se nare4e gaf a po skoro maitap sedqhme na divana iii az re6ih da stana da stana da smenq pesni4kata i sqdam na stola na kompiutara (takyv ofis stol) . Sled 10 sec 4udene onaz mi sa sko4i v men i tykmo mi maha gornicata pri koeto stola se 4upi v neq 4ast koqto se regulira viso4inata i tai padame nazad brutalno sled koeto 10 min ne moje stanem ot smqh . Se pak ne pravete tova udomasi kato se ima predvid 4e mackata be6e 46 kila az ne pove4e ot 75 ;

Фен
    Град
    Iowa
    езък за стола сигурно е убав

Голям фен
    eeeeeee siorno e gotino da si gafil,az nqmam gafove jalko...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    eeeeeee siorno e gotino da si gafil,az nqmam gafove jalko...
    ae cveti ti sefte nqma6 nali ???

Ami... kakvo da vi kaja?!?Tova moe gaf4e stana suvsem naskoro - predi 2-3 dni S priqtelq mi re6ihme da prekarame ve4erta zaedno no kogato sme zaedno... v leglo... ne6tata stavat razli4ni ot spane razbira se vuzbudihme se i go napravihme.Sled malka po4ivka kakto si lejahme pak ni se priiska i go napravihme pak.Taka do sledobqd na sledva6tiq den s po4ivki razbira se napravihme edin stra6no gotin maraton koito pone az sum sigurna 4e nqma da zabravq.I kakto se dose6tate posledniq put nqma6e nikakva smazka po4ti i 4uvstvoto be6e dosta nepriqtno.Poprincip si imame edno krem4e za tazi rabota no to ne be6e nablizo zatova polzvahme podru4ni sredstva - olio. Kolkoto i stranno da zvu4i polu4i se nevuobrajaemo gotino :P Nakraq si se obli4ame nie i az zagledah butilkata-otgore ima6e mehur4eta i na etiketa ima6e kristalna 4a6a.U4udih se i vzeh da vidq 6i6eto.Okaza se preparat za sudove.Smqhme se i be6e super zabavno.Ne se slu4i ni6to stra6no taka 4e..... opitaite xixixixi
    Keep your head up,legs closed,eyes open ! ! !

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Lola Bunny
    той вади презерватив и на мен ми
    се привидя, че е от тия от по 20 стотинки
    и си викам на акъла..нема да стане бате
    и изцепвам без да мисля"Кво е тва?"(като
    имам предвид марката ест.)
    и той..."ми презерватив.."
    после се оказа, че е дюрекс...
    а той помисли, че съм девствена и не съм
    виждала презерватив
    лолче мн ша та бъзикам за тва
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

fasta4eto
    Guest

i az i az i az da kaja

abe to moito gaf4e ne e ot nai koloritnite ama aide nali zatva sme se zaprikazvali =) ta be6e lqtoto i s gadjeto bqhme na edin qzovir za riba estestveno riba nqma6e i re6ihme da opolzotvorim vremeto napravihme go i barzaiki 6toto zavalq toi si pribra izpolzvaniq prezervativ v zadniq djob ( boje i az neznam za6to ) i sled nqkolko dni maika mu mu prala dankite i otkrila cennata nahotka i otivame nii s nego u tqh da obqdvame i maikamu koqto ne sipopliuva ni vika bravo be palavnici iz4ukaliste se dobre ama ko64e nenamerihte i takava razmahva prezervativa boje potanah v zemqta

fasta4eto
    Guest

a ima i o6te

sq kat se pozamislih za izteklata godina se setih kak vednaj si hodim s gadjeto i maika mu i ba6ta mu na seloto mu i po patq maika mu vika dai da smenim taq muzika i priqtelq mi vika vij v jabkata sa diskovete i tq otvarq jabkata i vatre se motaqtat slipovete mu ot poslednoto mi pohojdenie i tq gi vadi taka 4e vsi4ki da gi vidim [-o< i az zamraznah na mqsto a priqtelq mi po4na da se obqsnqva kak sme bili na basein hahahahhaahaahaahah

Ами то не е точно гаф и е пресен-от онзи ден.Тъкмо на най-интересното майка ми се раззвъняла,говорихме си с нея 10 мин, малко се пооляхме,а той чакаше горкия.После след разговора решаваме да довършим започнатото.И както винаги на най-интересното ми звъни друг.Оказа се,че е едно момче-просто приятел,отказах му разговора,но беше късно,приятеля ми взе гсм-а ми и започнаха големи разпити за това момче,къде учел,на колко бил.След това направихме пореден опит да го направим като хората....но алармата на колата му отвънка се включи. И пак не се получи.Обаче накрая се получиха нещата.

Цитирай Първоначално написано от Uraken
    Цитирай Първоначално написано от Sean Combs
    leji pi4kata po gryb na legloto, az sym q prekra4il i go davam v ustata i po edno vreme mnogo se razgore6tih i go natypkah tolkova navytre 4e po4va da se davi i po4na da hvyrlq to4no otgore mi
    drug slu4ai- otivam da edno sysedno selo da se "vidq" s edno mili4ko momi4ence, nejno i krasivo, koeto v slu4aia se okaza mnogo perverzno i dokato i svyr6vah po zadnika tq se obyrna i mi kaza "pikai po men" KVO???
    az i syu4enik, u tqh, 4ukame kvartalnata kavaldjiika i re6avame da i go otpraskame v zadnika, ne go pravete- nasirat se!
    drug- 4ukam gadjeto si na legloto v spalnqta, zadna, az sym stypil na zemqta gol i q 6ibam zverski, kato za posledno, vliza maika mi, vijda mi goliq guz i izliza po nai byrziq na4in sled koeto ne mi govori 3 sedmici za6toto sym 4ukal pi4kata tam kydeto spi tq

kato se setq o6te, 6te dopylnq!

aahahah ti si bolen ve 4ovek ahahah tvoito nai ma napalni ot si4kite
    i men xaxaxaxaxaxaxa

Guest
    Sean Combs kusa6 nervi 4ovek! =D> =D> =D>
    az kat si praveh sefteto minalata godina 4ukah 1 pi4ka 1h i ne6to.... i 2mata behme mnogo u4udeni 6ot mi be6e uj za sefte i trea6e da sv1r6a za 2-3min puk az 1 4as 6ibam i nai-qkoto be6e kogato zv1nna maika i po gsm-a i si prikazvaha dokato si q klateh, vednaga sled kato priklu4i razgovora s maika si zv1nna gadjeto i no az pak si produljih de... v kraina smetka mislq 4e ne razbra, no na drugiq den tq me be6e snimala v legloto (ot gurdite nagore vklu4itelno i glavata i gadjeto i skival teq snimki na gsm-a i i tem imalo nekvi razpravii ama az nali si napraih kefa

Повече от фен
    Град
    София
    ОМГ .. вие не сте хора просто .. Супер сте .. Пъф Деди най-много .. евала пич вече сигурно си в БГ и похотливо обхождаш мацките ...

Така .. първият ми път с една мацка на 30тина години в нас .. почна ме със свирка - свърших за около минута, след тва на леглото в мойта стая правихме секс и накрая тя легна до мене, а аз викам аз ще свърша и си махнах презерватива тя ми духа известно време и викам "Аз сам" и почвам както сме си легнали и изведнъж толкова силно почнах да пръскам че изпръсках цялото разстояние от члена ми до възглавниците плюс по нейното лице, а съм 187 .. можете да си представите колко съм "метнал" поне метър и половина ..

С бившата ми приятелка тъкмо се бяхме влюбили лудо един в друг и и бях отишъл на гости във Варна .. и сега какво ще правим - ходихме на диско, танцувахме и се прибираме .. и влизаме във входа й .. и почваме да се целуваме, да се натискаме .. ще го направим няма къде да ходим ама се притеснихме някой да не ни види и отидохме в една детска ясла .. и на двора го направихме .. беше много кратко, но МЕГА яко ..

Веднъж пътуваме от Варна за Г. Оряховица .. ей са зимата беше някъде и тя вика "Искам да ти духам!" и аз викам ама има хора .. а то таман се стъмва и само загасих лампата в купето, ама коридора свети и в едното купе до нас един полицай, а в другото некфи пенсионери .. и тя ми духа духа и аз викам .. идват хора .. тя се надига хората минават и продължава .. не повече от 5 минути и бях готов - с потно дупе и адски доволна физиономия
    Jedem das Seine!

Супер фен
    ами ние с приятелката ми го правихме веднъж на една хижа...на полянката де..и правим го ние (свърших си сичко ок ) тругвам да се обличаме и минават 3 баби4ки и едната вика...е се най-интересното опускаме..мене ми стана и неудобно и кеф

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

nova godina...,sabrali sme se v gajeto mi... vsi4ko e ekstra vsi4ki sa piqni,a nie s nego sme se nalegnali goli v negovata staq i se po4va edno zdravo klatene,ama zdravo i 6umno i to4no na finala maika mu vliza(re6ila jeneta 4e trqbva da ni 4estiti novata godina)i ni vijda az otgore a toi mi ma4ka cicite,zabelqzahme q 4ak kogato svetna lampata!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си