.
Затворена тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 190
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ми един единствен гаф-аз съм пияна,момчето е пияно.От толкова пиене не можа да му стане като хората,а на всичкото отгоре на него му беше за пръв път и аз върших цялата работа.Полудяхх

emi az sum nqmala 4ak takiva zapomnq6ti se gafove...
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    LELEEEEEEEE kakvo istorii samo

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Мм нямам си
    Като понатрупам ше споделя

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

az ne s1m imala mnogo zapomnq6ti se gafove,ama vedn1j se celuvame nie i to4no predi da zapo4nem se ozovahme v kraq na legloto. ot tejestta ni to se razliulq... i se ozovahme na zemqta.Spr mn se smqhme,ama posle si dov1r6ihme ne6tata do kraq:}

Град
    Karlovo

moe q the best

moq be6e kogato za prav pat go napravih s lubimiq si 4ovek (s koito vse o6te sam i za6tastiq sexa ne e takaf) ta na men mi be6e za prav pat zad edin blik na edna ograda edno ku4e lae6e do nas izma6e zavedenie nqkaf mina 2 pati gaza mi se izpodra na ogradata negoviq sa6to i nemojahme d anapravim ni6to mama mi zvanq 5 pati toi mi go naperi v liceto da mu pravq svirki(az se opa6ih) opitvahme se da se naglasim i da pravim ne6to no mn bole6e i nenapravihme a i glavata mi se udrq6e v gornata 4ast na ogradata
    pfff

Re: moe q the best

Цитирай Първоначално написано от bubi
    moq be6e kogato za prav pat go napravih s lubimiq si 4ovek (s koito vse o6te sam i za6tastiq sexa ne e takaf) ta na men mi be6e za prav pat zad edin blik na edna ograda edno ku4e lae6e do nas izma6e zavedenie nqkaf mina 2 pati gaza mi se izpodra na ogradata negoviq sa6to i nemojahme d anapravim ni6to mama mi zvanq 5 pati toi mi go naperi v liceto da mu pravq svirki(az se opa6ih) opitvahme se da se naglasim i da pravim ne6to no mn bole6e i nenapravihme a i glavata mi se udrq6e v gornata 4ast na ogradata

Dne6nata mladej poludqva.Kakvo po-xubavo ot purviq ti put da e na nqkva ograda i da ti ostanat samo lo6i spomeni ................Idete se grumnete..........

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели

Re: moe q the best

Цитирай Първоначално написано от lifestyle
    Цитирай Първоначално написано от bubi

Dne6nata mladej poludqva.Kakvo po-xubavo ot purviq ti put da e na nqkva ograda i da ti ostanat samo lo6i spomeni ................Idete se grumnete..........
    Не се ядосвай това е само някой който няма какво да каже

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Po-golqma glupost nesam 4uvala.Da go pravi6 na vun-Da,ama da ti e za 1-vi put i ......GRRRR Maloumnici ili po-skoro potencialno kurve.Ti apartament nqma6 li si ili moje bi si na 12 i mama ne ti dava da si igrae6 s mom4enca........

Ми начи лежим си ние и аз започчам да си играя с оназ му работа и нали нищо кой знае какво.И само по една време ми вика:"Чакай!" Метна ли се отгоре а аз съм си облечена както и той като изключим дупката отпред и само почна да се мести напред назад и ме зацелува и вика:"Чакай,Чакай!Готово!" и само гледам се изпразнил върху дънките ми казвам ви направо щях да умра!И само ми вика"Ми... аз...такова...от доста време не съм правил секс!"Леле попиках се от смях!
    Имам и още некви такива случки ама друг път!
    Обичал ли си без да те обичат? Плакал ли си както плаках аз.Навярно не,защото винаги си бил обичан.Желая винаги да е така и да не изпаднеш ти в момент критичен и да страдаш както страдах аз!

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    звъннаха ми 4 пъти по това така неудобрно време..от тогава гася гсм-а

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от .::ReFLeX::.
    1-ви :На хижа сме с гаджето ми и с няколко др приятели и се напиваме мнгоо здраво!И кво стана с приятелката ми ре6ихме да се праснеме на бързо!Отиваме в др стая и почваме.Точно когато стигам към върха и телефона звъни.Тя вика "4акай да дигна" и аз и разправям о6те малко и тя дига телефона за6тото уш бил важен разговор "Ало Нели как си" "Ами добре" "Ами просто исках да те 4уя как си"
    2-ри: Почваме да се събличаме и тя ми вика дали имам капут и аз казвам да !И тя разправя да да ти го сложа и бъркам бъркам НЕМА!И тя какво стана облече се и преди да излезе вади си един капут и ми вика "Ами аз ИМАМ"
    3-ти :Тръгвам да и го вкарвам аз и тя все мърда и неуспявам !На третия път се изнервям и разправям "СПРИ" И тя ми се смее нагло и ми вика "Не уцели слънце"
    4-ти :Тръгваме да се се ебем в банята и аз си вадя капутите и тръгвам да го отварям и тои пада в тоалетната!Вътре беше се изповръщал някой .Тя бърка вътре с ръка вади го и разправя "Готово'
    Това е за сега за др не се се6там!!!
    лелеееееееееее баси гадното!!!!!!
    как я търпиш тая бе? не че нещо ама така както го разправяш........
    аз да съм й била шута отдавна
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Голям фен
    Град
    София
    Аз си имам няколко от тая година.
    1. Бяме с гаджето в Борисовата на една супер закрита пейка, покрай която не минава абсолютно никой. Беше ни шубе да правим секс, де, обаче той ме почна с пръстче, а аз исках да му е яко и тръгнах да му правя свирка. Малко преди да свърши отнякъде се появиха двама от конната полиция и се смеят и викат: "Не ви ли е малко мястото тука"... умрях просто...ама сега пък много й се забавляваме на тая случка
    2. Бяхме на купон у един приятел и много се бяхме разгорещили, та айде в някоя стая. И се намърдахме ние в стаята на авера, обаче той по принцип там постоянно си води мацки и леглото страшно много е понесло. Като се заклатихме там, че като се строши леглото и като нахълтаха всичките приятели, защото се стреснали от трясъка...После приятелят ни няколко дена ни гледаше на кръв.
    3. Бяхме у нас и точно преди връхната точка на вратата звъни съседката, защото се уплашила да не ми е станало нещо, понеже много съм викала..

Ако се сетя още, ще пиша

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    no exit

liroos
    Guest
    Една вечер пих много. Прибрах се с приятелката си вкъщи, а аз почти бях изтрезнял.
    Лягаме си, нощната лампа свети приглушено, леглото оправено, няква готина музика вървиии... почваме се супер нежно, обаче тя нещо реши да смени вълната и като почна да ме лашка, ми стана супер лошо и почнах да правя някви странни физиономии.
    И както е такава върху мене и с нежен глас:
    - Хей... как се чувстваш тази вечер?
    Аз:
    - Ааа нищо особено... драйфа ми са!!!!

... иди после обяснявай, че ми се драйфа от алкохола, а не от нея!

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    Цитирай Първоначално написано от Lola Bunny
    той вади презерватив и на мен ми
    се привидя, че е от тия от по 20 стотинки
    и си викам на акъла..нема да стане бате
    и изцепвам без да мисля"Кво е тва?"(като
    имам предвид марката ест.)
    и той..."ми презерватив.."
    после се оказа, че е дюрекс...
    а той помисли, че съм девствена и не съм
    виждала презерватив
    ghhahahaha
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bubetoo
    Ми начи лежим си ние и аз започчам да си играя с оназ му работа и нали нищо кой знае какво.И само по една време ми вика:"Чакай!" Метна ли се отгоре а аз съм си облечена както и той като изключим дупката отпред и само почна да се мести напред назад и ме зацелува и вика:"Чакай,Чакай!Готово!" и само гледам се изпразнил върху дънките ми казвам ви направо щях да умра!И само ми вика"Ми... аз...такова...от доста време не съм правил секс!"Леле попиках се от смях!
    Имам и още некви такива случки ама друг път!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами случвало се е 3 колеги да ми звънят последователно, а аз през това време да клатя и немам грижи. Аз гафове нямам кой знае колко, но на братовчеда съдбата му ги дава в чували. Последното изпълнение беше, жигосания задник на аверката му(прекалили със секса в право положение и той я тряснал в/у печката с дървата). Друго брутално изпълнение е когато тя му прайла свирка, той залитнал(пиян е бил) и падайки и разбил устните с крак! Всякви изпълнение още има... ама да го питам, щото все пак не стаа ей така да пиша от чуждо име!
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

Guest
    Am az sq se se6tam samo za edno ne6to
    Ami nali sled sex priqtelqt mi e do toaletna nii sme v tqh,tehnite sa si v ku6ti a az sum se izlegnala na legloto gola i vliza bashta mu i samo me poglejda i vednaga izeze mn pritesnen xax...Posle edvam go gledah v o4ite

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    vednuj s gajeto mi sme v nas,oba4e v hola,a toi e prehoden...i legnahme na zemqta,za6toto na divana e tqsno. i az sum 4esto gola,s toi po boxerki i po edno vreme ne6to se tropa,i maika mi otvarq vratata leleeeeeeeeee 6tqh da se grumna

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от liroos
    Една вечер пих много. Прибрах се с приятелката си вкъщи, а аз почти бях изтрезнял.
    Лягаме си, нощната лампа свети приглушено, леглото оправено, няква готина музика вървиии... почваме се супер нежно, обаче тя нещо реши да смени вълната и като почна да ме лашка, ми стана супер лошо и почнах да правя някви странни физиономии.
    И както е такава върху мене и с нежен глас:
    - Хей... как се чувстваш тази вечер?
    Аз:
    - Ааа нищо особено... драйфа ми са!!!!

... иди после обяснявай, че ми се драйфа от алкохола, а не от нея!
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Кхкккк
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Am az sq se se6tam samo za edno ne6to
    Ami nali sled sex priqtelqt mi e do toaletna nii sme v tqh,tehnite sa si v ku6ti a az sum se izlegnala na legloto gola i vliza bashta mu i samo me poglejda i vednaga izeze mn pritesnen xax...Posle edvam go gledah v o4ite
    Май аз съм приятеля ти

Guest
    chukah si q v staqta mi na legloto.. to strashno skarcane e bilo takova ta chak vuicho mi ot dolo e chul i doshal da vidi kvo staa.. ama toi napred s materiala picha i otvarq napravo i vika "ae po tiho si chukal be" pri teq dumi priqtelkata mi potyna v dyn zemq i posle ne iskashe da pravim sex u nas

hahahah edin put dokato praihme sex sus moq fr iii mi be6e qko hubavo i edna susedka mi zvuni da mi kaje 4e praseto i bilo izbqgalo neee prosto sled tova ne mojah da produlja 6oto se smqh kato nenormalna

Цитирай Първоначално написано от aDa_Na_tFoq_Rai
    hahahah edin put dokato praihme sex sus moq fr iii mi be6e qko hubavo i edna susedka mi zvuni da mi kaje 4e praseto i bilo izbqgalo neee prosto sled tova ne mojah da produlja 6oto se smqh kato nenormalna
    ти що не каза че прасето е дошло при тебе и сте праили секс в тоя момент
    дано имаш чуство за хумор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си