- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове 2005!!!!!!
Ми един единствен гаф-аз съм пияна,момчето е пияно.От толкова пиене не можа да му стане като хората,а на всичкото отгоре на него му беше за пръв път и аз върших цялата работа.Полудяхх![]()
emi az sum nqmala 4ak takiva zapomnq6ti se gafove...![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти
Мм нямам си
Като понатрупам ше споделя![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
az ne s1m imala mnogo zapomnq6ti se gafove,ama vedn1j se celuvame nie i to4no predi da zapo4nem se ozovahme v kraq na legloto. ot tejestta ni to se razliulq... i se ozovahme na zemqta.Spr mn se smqhme,ama posle si dov1r6ihme ne6tata do kraq:}![]()
![]()
![]()
moq be6e kogato za prav pat go napravih s lubimiq si 4ovek (s koito vse o6te sam i za6tastiq sexa ne e takaf) ta na men mi be6e za prav pat zad edin blik na edna ograda edno ku4e lae6e do nas izma6e zavedenie nqkaf mina 2 pati gaza mi se izpodra na ogradata negoviq sa6to i nemojahme d anapravim ni6to mama mi zvanq 5 pati toi mi go naperi v liceto da mu pravq svirki(az se opa6ih) opitvahme se da se naglasim i da pravim ne6to no mn bole6e i nenapravihme a i glavata mi se udrq6e v gornata 4ast na ogradata
pfff
Първоначално написано от bubi
![]()
Dne6nata mladej poludqva.Kakvo po-xubavo ot purviq ti put da e na nqkva ograda i da ti ostanat samo lo6i spomeni................Idete se grumnete..........
![]()
Не се ядосвай това е само някой който няма какво да кажеПървоначално написано от lifestyle
![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Po-golqma glupost nesam 4uvala.Da go pravi6 na vun-Da,ama da ti e za 1-vi put i ......GRRRR Maloumnici ili po-skoro potencialno kurve.Ti apartament nqma6 li si ili moje bi si na 12 i mama ne ti dava da si igrae6 s mom4enca........![]()
Ми начи лежим си ние и аз започчам да си играя с оназ му работа и нали нищо кой знае какво.И само по една време ми вика:"Чакай!" Метна ли се отгоре а аз съм си облечена както и той като изключим дупката отпред и само почна да се мести напред назад и ме зацелува и вика:"Чакай,Чакай!Готово!" и само гледам се изпразнил върху дънките ми казвам ви направо щях да умра!И само ми вика"Ми... аз...такова...от доста време не съм правил секс!"Леле попиках се от смях!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам и още некви такива случки ама друг път!
Обичал ли си без да те обичат? Плакал ли си както плаках аз.Навярно не,защото винаги си бил обичан.Желая винаги да е така и да не изпаднеш ти в момент критичен и да страдаш както страдах аз!
звъннаха ми 4 пъти по това така неудобрно време..от тогава гася гсм-а![]()
лелеееееееееее баси гадното!!!!!!Първоначално написано от .::ReFLeX::.
как я търпиш тая бе? не че нещо ама така както го разправяш........
аз да съм й била шута отдавна
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Аз си имам няколко от тая година.
1. Бяме с гаджето в Борисовата на една супер закрита пейка, покрай която не минава абсолютно никой. Беше ни шубе да правим секс, де, обаче той ме почна с пръстче, а аз исках да му е яко и тръгнах да му правя свирка. Малко преди да свърши отнякъде се появиха двама от конната полиция и се смеят и викат: "Не ви ли е малко мястото тука"... умрях просто...ама сега пък много й се забавляваме на тая случка![]()
2. Бяхме на купон у един приятел и много се бяхме разгорещили, та айде в някоя стая. И се намърдахме ние в стаята на авера, обаче той по принцип там постоянно си води мацки и леглото страшно много е понесло. Като се заклатихме там, че като се строши леглото и като нахълтаха всичките приятели, защото се стреснали от трясъка...После приятелят ни няколко дена ни гледаше на кръв.
3. Бяхме у нас и точно преди връхната точка на вратата звъни съседката, защото се уплашила да не ми е станало нещо, понеже много съм викала..
Ако се сетя още, ще пиша![]()
Една вечер пих много. Прибрах се с приятелката си вкъщи, а аз почти бях изтрезнял.
Лягаме си, нощната лампа свети приглушено, леглото оправено, няква готина музика вървиии... почваме се супер нежно, обаче тя нещо реши да смени вълната и като почна да ме лашка, ми стана супер лошо и почнах да правя някви странни физиономии.
И както е такава върху мене и с нежен глас:
- Хей... как се чувстваш тази вечер?
Аз:
- Ааа нищо особено... драйфа ми са!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
... иди после обяснявай, че ми се драйфа от алкохола, а не от нея!![]()
ghhahahahaПървоначално написано от Lola Bunny
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
Am az sq se se6tam samo za edno ne6to
Ami nali sled sex priqtelqt mi e do toaletna nii sme v tqh,tehnite sa si v ku6ti a az sum se izlegnala na legloto gola i vliza bashta mu i samo me poglejda i vednaga izeze mn pritesnen xax...Posle edvam go gledah v o4ite
Първоначално написано от liroos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Май аз съм приятеля тиПървоначално написано от Анонимко
![]()
chukah si q v staqta mi na legloto.. to strashno skarcane e bilo takova ta chak vuicho mi ot dolo e chul i doshal da vidi kvo staa.. ama toi napred s materiala picha i otvarq napravo i vika "ae po tiho si chukal be" pri teq dumi priqtelkata mi potyna v dyn zemq i posle ne iskashe da pravim sex u nas![]()
ти що не каза че прасето е дошло при тебе и сте праили секс в тоя моментПървоначално написано от aDa_Na_tFoq_Rai
![]()
![]()
дано имаш чуство за хумор