- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове 2005!!!!!!
На мене пък повечето презервативи са ми супер тесни и преди като още не си бях намерил мойта марка бех с едни гадни и хуя ми спадна от много стягане и не можах да го понеса просто (точно па на мене да ми се случи мола ви се). Той даже не беше в мен а ми беше в жабката на колата, та ние си се разгорещяваме вече и аз мозъка съм го изключил и тя само пита - имаш ли? И аз ми не, и от там айде бърз спринт за преебаване на настроението полугол сред минус 15 градуса (беше един от най студените дни на декември) да гепа гумата айде обратно вече съм на вълна тренирвки мина ми за секса , ама хуя не се предава иска си ебане и като за капак като го наденах тоя нахуйник то тяга та си ебало мамата, ебах малко и после така ми изтръпна че не го чувствах изобщо и до там бех
![]()
. Не за друго ама ми беше за първи път с последната ми любов, тя пък беше толкова смутена - помислила си че тя е виновна да не може да ме възбуди.
![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.