- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове 2005!!!!!!
Първоначално написано от fti4ka
samo az si znam dali lyja nali? ti 4ete6 i se zybi6 na prostotiite koito sym izjivql.. cql jivot sym jivql v Pazardjik.. grada na kurvite.. narkoticite i poboi6tata... i nai velikite gluposti na sveta! tva sa nezabravimi godini.. jalko 4e na men mi se naloji da gi napusna predi 6 meseca.. kakto i da e.. nqma kak da ti dokaja 4e ne lyja.. taka 4e vyprosa ostava da visi.......
Uraken- 6e spodelq o6te edin da ne te razo4arovam.. sys sy6toto tva "semeistvo" na sy6toto mqsto, ve4erta predi gafa s banqta.. ne bqh 4ukal priqtelkata si okolo sedmica i malko.. taq vili4ka na koqto bqhme na balkana be6e SPASENIETO!!! ima6e vytre 2 malki legla i edna spalnq.. v edna staq nabutano tva vsi4koto.. iziskvat se i jertvi.. znaete kak e.. i s moita se padame da spim na malkite legla 1ta ve4er, a 2ta (bqhme za 2 ve4eri) nie da sme na spalnqta.. i nie si legnahme na ednoto malko leglo, po4ti edin vyrhu drug... i 6tqhme da spim, ama jelanieto si naddelq.. i se az samo se izvyrtqh kym neq, provrqh i se m/u krakata kakto si lejah i se za4eknahme... iii.. tva sigurno e nai gotiniq sex koito sym pravil nqkoga.. pi4kata be6e adski vyzbudena i si vliza6e kato po relsi.. i az prevyrtqh i kakto si se dvijeh bavno i tiho za da ne sybudq drugite ne izdyrjah i po4nah da q 6ibam zdravo.. i onva leglo kato se razkyrca.. oba4e v kefa ne moga da usetq 4e legloto skyrca adski tejko! i onq pi4a kato ripna po edno vreme, besen i se razvikal "ae stiga we! az ne moga da zaspa ot vas, tuka jenata se prai 4e spi, bolql q korema..", demek i na nego mu se 4uka, ama pi4kata q "bolql korema".." vie ne se sprqhte ot odeve! are kato svyr6ite az sym dolu v kolata 6e pu6a cigari, ti mi zvynni edin telefon!".. i izliza... i nie s moita v nqkyv ujas.. ebahti glupaka.. izvinqvai ama ti kyvto i da si 6e si leji6 i 6e si myl4i6 samo za da n e gi pritesni6 tiq deto se 4ukat.. a toq napravo sko4i ot legloto deeba i kopeleto... skiite kvi "priqteli" si imam... i izkarhme se s moita o6te 20tina min i na drugiq den be6e mnogo skonfuzno... i za tva... banqta... ama i tam ne stana....
kiss-ke ne 4akai 4ovek koito ne poznava6! nali znae6 4e edna jena e hubava kogato se 4uka.. taa.. az kato si doida 6e se svyrja s tebe, ama ti prez tva vreme se poddyrjai krasiva![]()
Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!