Цитирай Първоначално написано от fti4ka
Цитирай Първоначално написано от Sean Combs
Цитирай Първоначално написано от fti4ka
Sean Combs na kolko godini si be?
Nomvri mesec tazi godina navyr6vam 20.. odyrtqvam izklu4itelno byrzo.. EGN-8611127565, Sofia, bul.Makedonia 20
nastoia6t: 1443 Birchmount rd., Scarborough, Toronto, On, Canada

6o pita6? misli6 si 4e pak e nqkoi v4era6en piklio deto si gi rysi ei taka li? nqma zna4enie.. ne6to drugo serjant???
axaxa mejdu drugoto to4no taka si misleh.. moje pa i da ne luje6.. de da znam.. sus sigurnost si vkral fantaziika za pove4e cvqt no ni6to dobre ti se e polu4ilo.. aide uspeh s kiss^of^the^sun dano nemate takiva gafove

samo az si znam dali lyja nali? ti 4ete6 i se zybi6 na prostotiite koito sym izjivql.. cql jivot sym jivql v Pazardjik.. grada na kurvite.. narkoticite i poboi6tata... i nai velikite gluposti na sveta! tva sa nezabravimi godini.. jalko 4e na men mi se naloji da gi napusna predi 6 meseca.. kakto i da e.. nqma kak da ti dokaja 4e ne lyja.. taka 4e vyprosa ostava da visi.......

Uraken- 6e spodelq o6te edin da ne te razo4arovam.. sys sy6toto tva "semeistvo" na sy6toto mqsto, ve4erta predi gafa s banqta.. ne bqh 4ukal priqtelkata si okolo sedmica i malko.. taq vili4ka na koqto bqhme na balkana be6e SPASENIETO!!! ima6e vytre 2 malki legla i edna spalnq.. v edna staq nabutano tva vsi4koto.. iziskvat se i jertvi.. znaete kak e.. i s moita se padame da spim na malkite legla 1ta ve4er, a 2ta (bqhme za 2 ve4eri) nie da sme na spalnqta.. i nie si legnahme na ednoto malko leglo, po4ti edin vyrhu drug... i 6tqhme da spim, ama jelanieto si naddelq.. i se az samo se izvyrtqh kym neq, provrqh i se m/u krakata kakto si lejah i se za4eknahme... iii.. tva sigurno e nai gotiniq sex koito sym pravil nqkoga.. pi4kata be6e adski vyzbudena i si vliza6e kato po relsi.. i az prevyrtqh i kakto si se dvijeh bavno i tiho za da ne sybudq drugite ne izdyrjah i po4nah da q 6ibam zdravo.. i onva leglo kato se razkyrca.. oba4e v kefa ne moga da usetq 4e legloto skyrca adski tejko! i onq pi4a kato ripna po edno vreme, besen i se razvikal "ae stiga we! az ne moga da zaspa ot vas, tuka jenata se prai 4e spi, bolql q korema..", demek i na nego mu se 4uka, ama pi4kata q "bolql korema".." vie ne se sprqhte ot odeve! are kato svyr6ite az sym dolu v kolata 6e pu6a cigari, ti mi zvynni edin telefon!".. i izliza... i nie s moita v nqkyv ujas.. ebahti glupaka.. izvinqvai ama ti kyvto i da si 6e si leji6 i 6e si myl4i6 samo za da n e gi pritesni6 tiq deto se 4ukat.. a toq napravo sko4i ot legloto deeba i kopeleto... skiite kvi "priqteli" si imam... i izkarhme se s moita o6te 20tina min i na drugiq den be6e mnogo skonfuzno... i za tva... banqta... ama i tam ne stana....

kiss-ke ne 4akai 4ovek koito ne poznava6! nali znae6 4e edna jena e hubava kogato se 4uka.. taa.. az kato si doida 6e se svyrja s tebe, ama ti prez tva vreme se poddyrjai krasiva